Hiç Lincoln Galatsaray'a gelince olay mı oldu.Allah'tan olay olmadı.Acaba olsaydı no'olurdu?Dünya basını GS dandik bir futbolcu aldı diyip kestirip attı mı yoksa Lincoln'ün güzel bir biyografisini hazırlayıp,onun Brezilya Milli Takımı'nın da oyun krucusu olduğunu ekleyip işte GS bunu aldı diyerek tüm dünyaya duyurdu mu?Sen söyle.
Yok sen yanlış kişiden bahsediyorsun sanırım, biz hani şu dünya starı olan daha 20 gün önce Ral Madrid in ilk 11 inde olan, hala 100 mt yi 11 sn in altında koşan. Topa vurduğu zaman 140 km hız alan, vurduğu frikikleri bilim adamlarının incelediği, tüm dünyanın hatta Chealse başkanının oğlunun o küçücük çocuğun bile hayran olup babasına Carlos u chealse ye getirtmeye çalışan kulubün dahi istediği ve FB ye geldiğinde tüm dünyada 7 kıtada ses getiren bir adamdan bahsediyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
Yaw hani şu Carlosun yerde düşürdüğü takma dişlerini mi yoksa lenslerinimi ararken gol yedikleri bi resim vardı.Biri koysa tekrar.
ya ama bence fenerde bişi yapamaz.çünkü türkiyeye göre çok kondisyonu çok düşük bi futbolcu
Bu topikte o golün neden yendiği Carlos'un hatasının olup olmadığı ile ilgili Subsonic hocam bir cevap vermişti
Bende bu videoyu arıyordum hep resim konuyor... Şimdi ceza sahasına hareketlenen 5 Fransız var 3 Brezilyalı... Ceza sahası çizgisi üstünde 5 Brezilyalı 0 Fransız oyuncu var...Adamlar belli ki ofsayt taktiği yapmaya falan çalışıyorlar.Yoksa 5 oyuncu niye beklesin mal gibi.O top ön direğe atılsa da gol olacak büyük ihtimal. Carlos'un duruşu ofsayt o kesin ne olursa olsun.Ama savunma ofsayt taktiği denemiyor diyelim adam adama almışlar.Hanginiz TD olsanız duran top olunca Carlos'a sen Henry'i al dersiniz.1.65 civarı boyu olan adama 1.80'nin üstünde adam verilir mi? Burada alan savunması da apılmıyor.Öyle olsa çizgiye kümelenmez o oyuncular... Ofsayt taktiği denendiği bariz bir şekilde görülüyor.Farkındaysanız o koşan 3 Brezilyalı top vurulmadan kaçmaya çalışıyor sonra beceremediklerini anladıklarında geri koşuyorlar ama iş işten geçmiş.O top nereye atılsa gol... Hata yapmışlar golü yemişler...Görüntüye öylece bakarsanız Carlos yedirmiş golü.Ama bakmak ile görmek arasında fark var tabi... Yok aranızda ben TD olsam rakibin 1 numaralı forvetini duran toplarda Carlos ile kontrol ederdim diyeniniz varsa bilemem yinede
Şu sözlerden sonra hala gülebiliyorsan ne ala..
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
Yaw hani şu Carlosun yerde düşürdüğü takma dişlerini mi yoksa lenslerinimi ararken gol yedikleri bi resim vardı.Biri koysa tekrar.
quote:
Orjinalden alıntı: serc-i
ya ama bence fenerde bişi yapamaz.çünkü türkiyeye göre çok kondisyonu çok düşük bi futbolcu
yapma be dostum,
maçlar başlayınca bu yazdıklarını yutmak zorunda kalma sakın.
Dün gece Br-Şili maçını izledim.
Carlos olmadan sol kanat gitmiş yerine "bitsede gitse" havasında bir kanat almış.
hani ne bir atak olmadığı gibi, vasat Şili sağ kanat oyuncuları perişan ettiler sol tarafı.
Hele bir sağ bek çocuk vardı, her BR atağında yağdan kıl çeker gibi topu ayaklarından aldı.
Neyse,
diyeceğim o ki,
bekleyelim görelim.
selamlar
adam Cihan ile Orhan'ı izlemekten futbolcunun ne olduğunu unutmuş.Oduncu ile oyuncu arasındaki farkı göremiyo artık
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
adam Cihan ile Orhan'ı izlemekten futbolcunun ne olduğunu unutmuş.Oduncu ile oyuncu arasındaki farkı göremiyo artık
quote:
harika bir analiz yapmışsın tebrikler senart
quote:
Orjinalden alıntı: boldshark
quote:
o.0''
performansı düşük olduğu için füzeleri gol oluyor zaten değil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme