Şimdi Ara

Robin van Persie (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Türkiye ligi Almanya ligi kıyaslamana katılmıyorum. Türkiye daha sert. Özelliklede rakip 3 büyüklerdense.

2. At sahibine göre kişner lafını çok yanlış anlamışsın. Hemde öyle bir yanlış anlamışsınki tüm atları eş tutmuşsun.

Bak kardeşim eğer maçları felan izliyorsan bana yorum yap. Abu niye Gomez olamadı felan diyip olaylardan uzak boş muhabbetler yapıcaksan gelemem. Beşiktaşın taktiği geçen seneye göre çok farklı. Çünkü başlarında bir Td var ve duruma göre sistem taktik değiştirme becerisi var.

Konu çok uzun. Mesajla yapılıcak iş değil ve senin yorumların maç izleyenden çok orda burada okuduklarıyla konuşan tiplerinkine benziyor. Selametle kal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Saygısızlık yapmak istemezdim ama mesajını kahkahalar eşliğinde okudum,hele ki ilk paragraf tam bir facia,Her şeyden önce birine cevap vereceksen o üyeyi alıntılaman veya haberdar etmen gerekir,tartışma adabı bunu gerektirir,gerçi şu ilk paragrafı yazabilecek birinden bunu beklemem de fazla olur sanırım bu şekilde arkadan konuşmak gibi oluyor

neyse yazdıklarına gelelim bakalım (Uzun yazı,en sevdiğim ) Vitor Pereira'nın aldığı maaş öncelikle 1.7 milyon euro idi,Şenol Güneş 1.5,Mustafa Denizli 3 Milyon alıyordu,yani kısacası Pereira'nın aldığı maaş gayet normal bir paraydı,sanki 5-6 milyon euro almış gibi konuşman talihsizlik olmuş,zaten Fenerbahçe hocası aşağı yukarı bu maaşı alır,Vitor Pereira'nın 5 kişilik de bir ekibi var,yardımcı antrenör,analizci vs,bunların toplam maaşı da 1 milyon euro,yani Vitor ve ekibi 2.7 milyon euro kazanıyordu yıllık,bu para fazla mıdır?değildir,6 kişinin maaşından bahsediyoruz,parasını haketmemesiyle eleştirdiğimiz Robin ise 6.5 milyon euro bonservis,yıllık 5 milyon euro ücret ile geldi,yani Robin'in şu ana kadar maliyeti yaklaşık 15 milyon euro oldu...

ben oraya Robin'in ilk 11 çıktığı büyük ve kritik maçları yazdım,burada bir algı falan yok AMA asıl algıyı yapan sizsiniz zira geçen sezon 11 oyuncu aldık,giden oyuncular ve gelen oyuncuların maaş,bonservis oranlarını kıyaslarsak Fenerbahçe 22 milyon euro para harcamış oldu ayrıca geçen sezon rekor kombine,forma satışını ve sponsorlukları sayarsak Fenerbahçe hiç de öyle fazla bir harcama yapmış sayılmıyor,siz hala bu ''en fazla para harcanan,tarihin en iyi kadrosu'' algısına kapılmışsınız,yani önce bundan kurtulun

Vitor Pereira taraftarı hiçbir zaman kahretmedi,adam kulübün iyiliğini düşünüp savunmayı sağlam tutuyordu,bunda da başarılıydı,öyle veya böyle adam ilerliyordu bir şekilde ancak taraftar ve yönetim sürekli işin içine burnunu soktu yani adama rahat işini yaptırmadınız,başarısızlık gelince oyuncular,taraftar,yönetim,başkan hep bir taraftan sadece hocayı suçladınız Bunlar komik şeyler,sen adama hiçbir zaman işini yapabileceği sağlıklı bir ortam bırakmadın bir kere,Galatasaray'a karşı son 10-12 yıldaki en üstün oynadığımız deplasman maçını oynadık,ancak beceriksiz oyuncular boş kaleye bile gol atmakta zorlanınca 0-0 bitti maç ve havlu attık,siz hocayı suçladınız,geçen sezon Vitor'un hiçbir suçu,günahı yoktu,önce bunu kabullenin,şu an hala kötü durumdaysak hatayı hala yanlış yerde aradığımız içindir,daha taraftar bile Vitor konusunda yanıldığını dile getiremezken başkanın hatalarından ders almasını beklemek de mucize olur zaten

Zaten Gs-Fener maçı öncesi Vitor Pereira pasifize edilmişti,bir nevi o kahve içme sahnesi yönetime,taraftara verilen mesajdı...''buyrun sizin istediğiniz oluyor'' diyerek kenara oturdu adam,45 dakika Rvp'yi izledik ayağına top değmedi,evet burada diğer oyuncuların da suçu vardı ancak Robin hep saklandı,top almaktan hep çekindi oyuncular o maçı zaten moral olarak kaybetmişti,zaten kadromuz kötüydü,taraftar ve yönetimin sürekli burnunu sokması da her şeyi berbat etti,bir de kritik maçlarda en kritik pozisyonları gole çeviremeyen beceriksiz sözde yıldızlara ayrı bir parantez açmam gerek

sen dalga geçiyor olmalısın,Robin'in ilk 11 oynadığı maçları söylüyorum ''sen bana vitor'un tercihi değildi'' diyorsun yahu arkadaş bir insan kendi yazdığıyla bu kadar çelişemez,sen tut vitor'un kurduğu kadrodan,ego savaşlarından dert yan,Robin'in ilk 11 oynadığı maçlara gelince ''aziz yıldırım kadroyu kurdu'' de

ilk maçta Fernandao başlaması doğru karardı,bunun da her zaman arkasındayım,kondisyonu,fiziği anca 45 dakikayı kaldırabilecek bir oyuncu ilk 11 oynayamazdı o maç Fernandao da zaten bildiğimiz Fernandao olsa veya Fernandao'yu saymayalım hakem biraz bile adil olsa o maçtan 3 puan almış ve bu tartışmayı hiç yapmıyor olurduk,tabi sen bunu dile getirebilir misin?hayır,sırf Vitor'u yermek için bile skandal Beşiktaş maçında hakemi savunacak kadar düşen sözde Fenerlileri gördüm geçen sezon Vitor'u morartma falan yoktu,Fenerbahçe maçın başından bu yana oyunu domine etti,Beşiktaş'ı olimpiyat stadında ezdi

bu kadar üstün oynayan bir takımın hocası bu kadar eleştirilirse o camia böyle başarısızlıklara maruz kalmaya devam eder her zaman

abi sen nasıl bir şeysin ya Moskova maçında tekrar bak tabelaya,60.dakikada çıkmış öyle mi Van PERSİE o maç 77.dakikada oyundan alındı,zaten doğru söyledin bu maç Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçti,çünkü Fenerbahçe o maç şiir gibi top oynamış,pozisyon vermemişti,her şey mutlu mesutken gayet olağan bir şekilde hoca yorulan oyuncuyu 77.dakikada oyundan aldı ve o oyuncu hocayı taraftarın,medyanın önüne attı,Robin tarihin en büyük rezilliklerinden birine imza attı o maç,şiir gibi top oynamış takımın oyuncusu 77.dakika oyundan alınırsa o oyuncu art niyetlidir,iyi ki hatırlattın tekrardan

İlk trabzon maçında yine hiçbir şey yapamadı,oyundan çıktı,son 10 dakika oyuna giren Fernandao golü yazdı,bak sen Beşiktaş maçını öyle değerlendirirsen ben de trabzon maçını böyle değerlendiririm o halde şöyle söyleyeyim,Fernandao rvp ve onu destekleyenleri o maç morartmıştır,Ajax maçında Rvp'nin hiçbir şey yapamayıp Ferdi'nin yine bizi kurtardığını unutmayalım,senin tabirinle konuşayım yine, Fernandao ROBİN'i morartmıştı

Yıldız oyuncu maç alacak tabi arkadaş,ben sana niye 5 milyon euro,öbürünü 2 milyon veriyorum?çünkü sen maç kazandıracaksın,Sneijder,Drogba,Alex,Muslera,Sosa,Gomez,Nani hep yüksek maaş alan adamlardan bu beklenir zaten
    Vitor hiçbir zaman Robin ile ego savaşına girmedi,Robin kötü durumda olduğunu kendine yediremedi,bunu da hocayı taraftarın önüne atarak gizlemeye çalıştı ama herkes görüyor Robin'in Fenerbahçe'ye hiçbir şey veremediğini,geleli ne kadar zaman oldu tek derbi almışlığı yok,uefa'da kaç gol attı peki onu da söyler misin bize? aa pardon unutmuşum Robin gol atamaz uefa'da,çünkü o 4 yediğimiz maçta kahkaha atmakla meşguldü

Vitor Pereira bu takıma her zaman doğru oyunu oynattı,bunu futbolu bilen herkes kabul eder zaten,sana Müthiş(!) futbol oynatan Advocaat ve çok büyük maçların adamı(!) Robin ile mutluluklar,Benim Fenerbahçem bu değil

vizyonunuz o kadar düştü ki zirveden 8 puan gerideki takımın 5 milyon euro alan adamını savunuyorsunuz,başakşehir senin 1 adama verdiğin parayla takım kurup sana fark atıyor,sizin gözleriniz bunları görmez tabi,her suçu vitor'a atmaya devam,bu sene ilk 2'ye de giremeyiz,yine suçlu vitor dersiniz,buldunuz zaten günah keçisini

son olarak ettiğin hakaretler ve küfürler için 3.kişilere hakaret'den şikayet ediyorum forum destek'e,umarım ceza alırsın da Şanlı Fenerbahçe'nin şerefli,adam gibi hocalarından birisi olan adama bu hakaretleri etmemeyi öğrenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

1. Türkiye ligi Almanya ligi kıyaslamana katılmıyorum. Türkiye daha sert. Özelliklede rakip 3 büyüklerdense.

2. At sahibine göre kişner lafını çok yanlış anlamışsın. Hemde öyle bir yanlış anlamışsınki tüm atları eş tutmuşsun.

Bak kardeşim eğer maçları felan izliyorsan bana yorum yap. Abu niye Gomez olamadı felan diyip olaylardan uzak boş muhabbetler yapıcaksan gelemem. Beşiktaşın taktiği geçen seneye göre çok farklı. Çünkü başlarında bir Td var ve duruma göre sistem taktik değiştirme becerisi var.

Konu çok uzun. Mesajla yapılıcak iş değil ve senin yorumların maç izleyenden çok orda burada okuduklarıyla konuşan tiplerinkine benziyor. Selametle kal

'' Ne kadar anlatırsan anlat ve ne kadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.''

- Hz.Mevlana

selametle hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 31 Ekim 2016; 14:12:54 >

• Gozle gorulur fark var insallah daha da iyi olacak halen benim beklentimin altinda.

• RvP'ye gömen herkes utanacak sezon sonunda.

• Vah vah vah dünya yıldızımı ne hale getirmişler
     Robin van Persie

•  Robin van Persie
     Robin van Persie
    Oda artık bizden biris, 15 dk kaldırımda ambulans, sonrasın da acil de sıra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Robin van Persie
     Robin van Persie
    Oda artık bizden biris, 15 dk kaldırımda ambulans, sonrasın da acil de sıra.

Ağlanacak halimize gülüyoruz malesef

• Idare ediyor iste

Fiyat beklenilen performansi karsilamiyor

Fb nin elinde elle tutulur tek forvet

Emenike dengesizin teki

Sow istikrarsiz bir mac jeneriklik gol atar 5 mac top ezer

Fernandao napsa yaranamaz

Bir tek rvp kaliyor elde

O da idare ediyor iste bunlara gore

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Idare ediyor iste

Emenike dengesizin teki

Bir tek rvp kaliyor elde

Eren'in gol derdiyok

Sizin şu ;

Sigthorsson vardı, n'oldu ?

Malulen emekliye mi ayırdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can`

quote:

Idare ediyor iste

Emenike dengesizin teki

Bir tek rvp kaliyor elde

Eren'in gol derdiyok

Sizin şu ;

Cok komikmis Can im

• Rezil olduk dunyaya hayir superligde bile boyleyse normalde nasil diye sormuslardir. Boyle is olmaz sorsan dunyayin en kalite liglerinden biri derler...

• quote:

quote:

quote:

Idare ediyor iste

Emenike dengesizin teki

Bir tek rvp kaliyor elde

Eren'in gol derdiyok

Sizin şu ;

Cok komikmis Can im

Espri yapmadım bebeğim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Idare ediyor iste

Emenike dengesizin teki

Bir tek rvp kaliyor elde

Eren'in gol derdiyok

Sizin şu ;

Cok komikmis Can im

Espri yapmadım bebeğim

Oylemi durduk yere

Demissin

Pardon ozur dilerim

Sidik yaristirmak icin yirtanlardanmissn

Komikti oysaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 7 Kasım 2016; 20:57:21 >

• HAKLIYDIK K-A-Z-A-N-D-I-K BU GECE BİR DÜNYA YILDIZINI KAZANDIK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxAeternaFB -- 20 Kasım 2016; 22:39:39 >
  • Şu adamıda kullanamadıkya

• Konuyu açan arkadaş ara ara kendini gaza getirmiş

RVP'nin geriye sadece ismi kaldı.
  • RVP'de patladı tek yaptığı Fenerbahçe'nin paralarını yemek şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 1 Haziran 2017; 21:15:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Çapsız, stajyer hoca bile olamayacak seviyedeki Vitor denen karaktersizin etkileri bunlar.

Advocaat ile formunu bulacağına inanıyorum. Takım gayet iyi yolda fizik olarak

Elimizdeki en klas, akıllı ve teknik oyuncu RVP dir. Basında adamı seyircinin önüne atma gayreti çok fazla. Sneijder geldiği sene hiçbirşey yapmadı, bu kadar konuşulmadı...2 milyon euro ceza verildi , bu kadar tantanası olmadı...

Satılmış medyada hele Beyaz Futbol daki şovmenlerin yorumlarına kimse bakmasın

Nasıl gülsem bilemedim

• Bu herif hala kovulmadı mı

Koca kulübün iki senesini parasını yedi bitirdi. Vasıfsız köylü dön artık hollandana istenmiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.