Bildirim
Robin van Persie (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Seni niye kıstırmaya çalışayım. Olanı söylüyorum ben. -
İnanılmaz klas adam izlemesi çok zevkli ama şuana kadar büyük hayal kırıklığı. Herkes diyor da hakikaten biseyler olur da kendini bulursa bundan sonra yıllarca bekleneni veremeyen büyük futbolcular için "abi rvp de ilk geldiğinde öyleydi hatırlamiyon mu bu adam da patlayacak yakında" dedirtir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Öncelikle; Konuya mesaj atan Vitor Pereira sevgilisine cevap vermemenizi tavsiye ediyorum.
Ertem Şener hatırlayacağınız gibi programının 30 dakikasını Robin van Persie'nin kendisine ayrılan locadan maçı izlememesine(!) ayırmıştı. Bu konu üzerinden RvP-Podolski kıyası bile yapmıştı hatta 'haysiyet' ve 'şeref' sahibi medya mensubu Ertem Şener.
-
Gayetde hazırdı bursa maçında yediği hareket egosuna kabullendiremedi oynatmadı
zaten 2. yarı da yine bir bursa maçında iyice belli etti moskova macından sonra 0 0 kaldığımız bursa macında maç sonu egosundan dolayı oynatmadığını acık acık belli etmişti o maçta ferdi sağolsun 20 tane gol kaçırmıştı
neyse kurtulduk vasıfsız heriften 3 temmuz ve aziz yıldırımdan sonra fenerbacenin başına gelmiş en büyük felaketti pereira çöpü -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkWarrior.
quote:
Orijinalden alıntı: Henry Cavill
quote:
Orijinalden alıntı: DarkWarrior.
Robin Van Persie : ''Ben hazırım,kendimi çok iyi hissediyorum''
buna benzer verdiği demeçler ve hareketleriyle hocayı taraftarın,medyanın önüne attı
takımı böldü,huzuru kaçırdı,geçen sene şampiyonluğun kaçmasındaki en büyük fark Gomez-Rvp arasındaki profesyonellik farkıydı,Robin yapamadı,olmadı savunulacak tarafı yok
Vitor geri zekalı o zaman ? Madem hazır olmadığını biliyodu reste rest çekseydi oynatsaydi 3 maç,kötü mü oynadı hazır mı değil o zaman kendi kendini taraftarın önüne atmış olacaktı
adam avrupa maçlarında fernandao'yu oynatıyordu,derbide fernandao ile başladı daha nasıl rest çeksin?
vitor zaten yönetim ve taraftar işin içine girene kadar doğru bildiğini yapıyordu,her teknik direktör bunu yapamaz,Vitor Pereira ''Kral Çıplak'' diyebildi
sonra yönetim ve taraftar inanılmaz baskı yapınca mecbur kaldı robin'i oynatmaya
Aynı şekilde medya hocam medyayı unutmuşsun haya Pereiraya suç bulan bir medya var
-
F/P olarak 0'ın altında umarım yollanmaz. -
sanırım geçen sezon 16 gol 2 asistle oynadı asist sayısını tam hatırlamıyorum ama eğer ki takım daha iyi olsaydı 20 golü rahat geçerdi çok saçma bir taktikle oynuyorduk vitor resmen beklere yarı sahayı geçirtmiyordu fenerbahçenin kanatlarını koparıp atmıştı adam
ayrıca 3 önlibero sistemini çok eleştiriyoduk ama eğer o 3 önlibero yarısahayı geçerse yine iş yapıyormuş adam resmen topalın ozanın souzanın elini kolunu bağlamış ataklara katılmayın demiş
eski persie'yi kimse beklemiyordur ama türkiye liginde hala iş yapabilecek bir futbolcu
ve bitik demelerine rağmen attığı paslar çıkardığı şutlar zaten kaliteli ama girdiği ikili mücadelelerdede ayakta kalabildiğini görebiliyoruz ilk mesajdaki videodan
eğerki sakatlanmadan 2 ay kadar zaman geçirebilirse hala ligde iş yapabileceğine inanıyorum hatta volkan lens emenike bu kadar formdayken onları kesmek yerine liberolardan birini kesip alex rooney vs. gibi oynatırsak takımıda taşıyabileceğine inanıyorum paslarıyla ve kontralarıda çok güzel yönetebilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB
Öncelikle; Konuya mesaj atan Vitor Pereira sevgilisine cevap vermemenizi tavsiye ediyorum.
Ertem Şener hatırlayacağınız gibi programının 30 dakikasını Robin van Persie'nin kendisine ayrılan locadan maçı izlememesine(!) ayırmıştı. Bu konu üzerinden RvP-Podolski kıyası bile yapmıştı hatta 'haysiyet' ve 'şeref' sahibi medya mensubu Ertem Şener.
hocam Ertem Şener ve sinan engin bilinçli olarak RVP yi taraftarın gözünden düşürmeye çalışıyorlar ki başarılıda oldular bence o programda çok çakalıklar dönüyor
bir birlerine paslıyorlar konuları
-
Çapsız, stajyer hoca bile olamayacak seviyedeki Vitor denen karaktersizin etkileri bunlar.
Advocaat ile formunu bulacağına inanıyorum. Takım gayet iyi yolda fizik olarak
Elimizdeki en klas, akıllı ve teknik oyuncu RVP dir. Basında adamı seyircinin önüne atma gayreti çok fazla. Sneijder geldiği sene hiçbirşey yapmadı, bu kadar konuşulmadı...2 milyon euro ceza verildi , bu kadar tantanası olmadı...
Satılmış medyada hele Beyaz Futbol daki şovmenlerin yorumlarına kimse bakmasın -
Müthiş bir konu. Nerede emre bol kekosuna inanan, rvp şöyle yapıyo, rvp bitirmiş kafasında huzur bozuyor diyenler varsa göstereceksin bu konuyu. Bu ülkede her zaman takip edilen Fenerbahçe olmuştur ve öyle de olacaktır. Insanlar Fenerbahçe'nin başarısını ve Fenerbahçe'nin başarısızlığını konuşuyor. Çünkü medya bir tek ordan para kazanıyor. Hiç bir şekilde konu ile ilgili bilgisi olmayan konularda basıyorlar manşeti. " V.Persie idmana çıkmadı " yazan da tesise girişi yasak olan şişman rambo emre bol. Ne yapmış gizli kamera falan mı koymuş ? Zaten bu manşeti çakınca Fenerbahçe düşmanları başlıyor sabahın 8 inden akşamın 7 sine. Fenerli gördüğü kim varsa söylüyor " Rvp idmana çıkmamış. Rvp milli takıma alınmamış hede hödö " Durum bu olunca da bizim yazık balık hafızalı taraftarımız hemen inanıyor Emenike daha şöyle, Fernandao daha böyle demeye başlıyorlar. Ulan emenike dediğin kişi ismail sezonunda 4 gol atmış adam. Bjk maçında formayı çıkarıp ağladım oynamıyorum diyen adam. Fernandao da beleşçinin teki. Alper'in golüne ayak uzatan adamın teki. Bu gibi omurgasızlara tezahürat edeceğime iyisiyle, kötüsüyle oyununu oynamaya çalışan rvp'ye ederim daha iyi. Ortega'nın nasıl gittiğini hatırlayanlar Rvp için de durumun neredeyse aynı olduğunu anlarlar.
-
-
Devre arası üçe beşe bakmadan maaş ödemeden yolları ayıralım gelen parayla ofansif orta saha alalım artık olmayacak duaya amin dememek lazım bu iş bitti gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Van Persie'yi çok severim. Sadece Fenere gelmesinden değil daha öncesinden de. Ama artik kredisi doldu. Devre arasinda onun yerine alinacak bir ofansif ortasaha daha yararli olur. Rvp kendini kanitlamak istiyorsa bunu kanitlamasi lazim. Yoksa Advocaat daha fazla Istanbul tatili yaptirmayacaktir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?
sanırım geçen sezon 16 gol 2 asistle oynadı asist sayısını tam hatırlamıyorum ama eğer ki takım daha iyi olsaydı 20 golü rahat geçerdi çok saçma bir taktikle oynuyorduk vitor resmen beklere yarı sahayı geçirtmiyordu fenerbahçenin kanatlarını koparıp atmıştı adam
ayrıca 3 önlibero sistemini çok eleştiriyoduk ama eğer o 3 önlibero yarısahayı geçerse yine iş yapıyormuş adam resmen topalın ozanın souzanın elini kolunu bağlamış ataklara katılmayın demiş
eski persie'yi kimse beklemiyordur ama türkiye liginde hala iş yapabilecek bir futbolcu
ve bitik demelerine rağmen attığı paslar çıkardığı şutlar zaten kaliteli ama girdiği ikili mücadelelerdede ayakta kalabildiğini görebiliyoruz ilk mesajdaki videodan
eğerki sakatlanmadan 2 ay kadar zaman geçirebilirse hala ligde iş yapabileceğine inanıyorum hatta volkan lens emenike bu kadar formdayken onları kesmek yerine liberolardan birini kesip alex rooney vs. gibi oynatırsak takımıda taşıyabileceğine inanıyorum paslarıyla ve kontralarıda çok güzel yönetebilir
alex rooney yorumuna katılıyorum bu adam zaten artık tek başına forvette eriyip gidiyor 4-4-2 de oynayacagımız yok orta sahadada sıkıntımız var çek bi dosu kenara koy forvet arkasına rvpyi brlki tutar daha dogrusu rvp saglamsa oynayabilirse kesin tutar
-
Her zaman söylüyorum bu adam 4 maç arka arkaya 90 dakika oynasın sonra neyin ne olduğuna karar verelim.Benim bu adama güvenim tamdır.Gol kralı olamaz belki ama bizi şampiyonluğa taşımada önemli bir etken olucak -
Hırpaladı, Defansa koştu depar attı top kapmak için mücadele etti savaştı. Golünü attı takıma puan kazandırdı.
Robin van Persie adım adım dönecek ve sözünü tutacak!
'Muhteşem bir şekilde döneceğim'
-
-
Geçen sezonun gol krallığının ilk 5'deki forvet oyuncularının(4) gol başına dakika sayısı(sıralama toplam gol sayısına göredir):
MARIO GOMEZ: 103 dk/gol
SAMUEL ETO'O: 137 dk/gol
HUGO RODALLEGA: 154 dk/gol
ROBIN VAN PERSIE: 114 dk/gol
.
.
.
JOSE FERNANDAO: 142 dk/gol
Geçen sezonun ilk 5 maçı üstünden bir istatistik daha:
ROBIN VAN PERSIE 290 DAKİKA: 3 GOL+1 ASİST
MARIO GOMEZ 390 dakika: 4 GOL+0 ASİST
FERNANDAO: 410 DAKİKA: 1 GOL+0 ASİST
Ve son 10 sezonun en çok gol atan FB oyuncuları:
2010-2011 Sezonu ALEXSANDRO DE SOUZA 28 GOL
2006-2007 Sezonu ALEXSANDRO DE SOUZA 19 GOL
2005-2006 Sezonu MERT NOBRE 17 GOL
2007-2008 Sezonu SEMİH ŞENTÜRK 17 GOL
2015-2016 Sezonu ROBIN VAN PERSIE 16 GOL
Son istatistikte kimin kaç dakika oynadığını, hangisinin kaç kere ilk 11'de başladığını, hangisinin oynadığı takımdaki antrenör daha iyiydi, hangisinin oynadığı orta saha daha etkindi, hangilerinin kadrosunda Alex gibi bir doktor vardı, hangi kadrolar daha ataktı tarzı şeyleri konuşmaya gerek yok, size bırakıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X