Robinho gibi bir adamı Türkiyeye getiriyosun öyle 2 saatte aurelio gibi alınacak hali yok. 40 milyon euro veren m city bile kaç gün ugraşmıştı. Neyse Cuma ne olacagı belli olur. Gelirse Asrın transferi olur. Türk futbolunun en güçlü kadrosu olur uefanın favorisi oluruz. Gelmezse ligi bu kadroylada rahat götürür uefada da baya ilerleriz.
Daha karşısınıza tam olarak ciddi ve hazır bir takım çıkmadan nasıl karar verdin bu işe ?
Kimmis o ciddi rakip Ben bu ulkede ciddi ve hazir bir rakip gormuyorum uefada da bikac tane var sadece onlarida zamani gelince dusunuruz
IBB de öyle diyomuş
beşiktaş aldıgı bütün yıldızları önce batıro sonra kovuyo yıldırım demirören zamnında takıma bircok yıldız geldi hiçbiri basarılı olamadı bence şuan kendini barcelona sanıp havalara giriyo besiktasş taraftarı ama bence bu kadar ümitlenmeyin bu yılda yokları oynayacaksınız ricardinyo delgado gibi q7 de gidecek
quote:
Orijinalden alıntı: sensonic
beşiktaş aldıgı bütün yıldızları önce batıro sonra kovuyo yıldırım demirören zamnında takıma bircok yıldız geldi hiçbiri basarılı olamadı bence şuan kendini barcelona sanıp havalara giriyo besiktasş taraftarı ama bence bu kadar ümitlenmeyin bu yılda yokları oynayacaksınız ricardinyo delgado gibi q7 de gidecek
you can only wish
26 yaşındaki Brezilyalı golcü Robinho Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye, Türk futboluna çok saygı duyuyorum ama kariyerime Avrupa'da, İspanya ya da İtalya'da devam edeceğim" dedi.
Globo'ya açıklamalarda bulunan yıldız golcü transfer döneminin sona ereceği 31 Ağustos'a kadar Manchester City'den ayrılacağını doğrularken tereddütsüz bir şekilde devam edeceği yerin Türkiye olmayacağını belirtti. Fenerbahçe'nin kendisine resmi bir teklif sunduğunu fakat buna "hayır" dediğini de ilk kez ve resmen açıklayan Robinho'nun transferi için haberde Beşiktaş'ın da girişimde bulunduğu ifade edildi.
Robinho transferiyle ilgili olarak "Şu an bir takım görüşmeler ilerliyor ama henüz netleşmiş bir şey yok. Tek söyleyebileceğim Avrupa, İtalya ya da İspanya olacak" ifadelerini tekrarladı.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
quote:
Robinho gibi bir adamı Türkiyeye getiriyosun öyle 2 saatte aurelio gibi alınacak hali yok. 40 milyon euro veren m city bile kaç gün ugraşmıştı. Neyse Cuma ne olacagı belli olur. Gelirse Asrın transferi olur. Türk futbolunun en güçlü kadrosu olur uefanın favorisi oluruz. Gelmezse ligi bu kadroylada rahat götürür uefada da baya ilerleriz.
Daha karşısınıza tam olarak ciddi ve hazır bir takım çıkmadan nasıl karar verdin bu işe ?
Kimmis o ciddi rakip Ben bu ulkede ciddi ve hazir bir rakip gormuyorum uefada da bikac tane var sadece onlarida zamani gelince dusunuruz
IBB de öyle diyomuş
İBB Anlaşılan renklilerin sönen umutlarını yeniden yeşertmiş ama çok uzun sürmez bikaç haftaya söner son umutlarda
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
quote:
quote:
IBB de öyle diyomuş
İBB Anlaşılan renklilerin sönen umutlarını yeniden yeşertmiş ama çok uzun sürmez bikaç haftaya söner son umutlarda
arkadaş kimse umutsuz vs değil, ama siz fazla umutlusunuz. fazla umtulanmamanız gerektiğini IBB size çok güzel bi şekilde gösterdi, buna rağmen hala kendinizi dev aynasında görmeye devam edeseniz nice IBB ler çıkar karşınıza...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: benimadımegemen
quote:
quote:
quote:
5. hafta görürsün takma kafana.
5. Haftamı. Yenebildiginiz tek takım antalyaspor asıl sen neye güveniyosun merak ettim.
Sen neye güveniyosun Helsinkiyi plezeni yenen takımınamı
quote:
Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07
Gelmeyeceğini anladınız ya , şimdi gelmesin zaten istemiyorum tırıvırı..
tırıvırı falan diyeceğine kim ne demiş şimdiye kadar takip et ya da sus...
En başından beri her Robinho konusunda istemediğimi belirtmiştim.Bize yararı olmayacak , forvet almamız lazım
yani Q7 yeniden doğmuş gibi coşup çoştururken birden kendisinden daha popüler birisi gelince etkilenirse robinhodan da istenen verim alınamassa hem eldeki şu an cok formda olan Q7 düşer formdan hemde bi ton para verilen robinhodanda cacık olmaz ise geçen seneye geri döneriz ki bu benim hiç istemiyeceğim bir durum bu kadar güzel transferler yapılmışken 20 25 yaşlarında adam gibi bir golcü gelirse beşiktaşımıza daha hayırlı olur hem türkiye liginde hemde uefada çok iyi sonuçlar alırız bana göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme