Şimdi Ara

robinyo gelmesin diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık yetmedimi sizcede geldi gelecek geliyor havalanında birazdan iniyo üç beş saat sonra gelecek falan filan bilmemne ben istemiyorum o kadar para verip de sorunlu bir futbolcu alınacağına hiç alınmasın adam gibi bir yada iki golcü alınsın daha hayırlı olur benim nacizane fikrim yorumlarınız ekleyebilirsiniz herkese hayırlı ramazanlar

• Robinho gibi bir adamı Türkiyeye getiriyosun öyle 2 saatte aurelio gibi alınacak hali yok. 40 milyon euro veren m city bile kaç gün ugraşmıştı. Neyse Cuma ne olacagı belli olur. Gelirse Asrın transferi olur. Türk futbolunun en güçlü kadrosu olur uefanın favorisi oluruz. Gelmezse ligi bu kadroylada rahat götürür uefada da baya ilerleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Robinho gibi bir adamı Türkiyeye getiriyosun öyle 2 saatte aurelio gibi alınacak hali yok. 40 milyon euro veren m city bile kaç gün ugraşmıştı. Neyse Cuma ne olacagı belli olur. Gelirse Asrın transferi olur. Türk futbolunun en güçlü kadrosu olur uefanın favorisi oluruz. Gelmezse ligi bu kadroylada rahat götürür uefada da baya ilerleriz.

Daha karşısınıza tam olarak ciddi ve hazır bir takım çıkmadan nasıl karar verdin bu işe ?
  • Yarın veya en geç perşembe günü görüşmeler başlamıştır yazısı kap.gov da bildirilmesse Robinho yu unutun.
  • Gelirse hayır demem ama gelmesini istemiyorum
  • Tadı kaçtı bu işin.Hayır gelmez bu saatten sonra.Gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

quote:

Robinho gibi bir adamı Türkiyeye getiriyosun öyle 2 saatte aurelio gibi alınacak hali yok. 40 milyon euro veren m city bile kaç gün ugraşmıştı. Neyse Cuma ne olacagı belli olur. Gelirse Asrın transferi olur. Türk futbolunun en güçlü kadrosu olur uefanın favorisi oluruz. Gelmezse ligi bu kadroylada rahat götürür uefada da baya ilerleriz.

Daha karşısınıza tam olarak ciddi ve hazır bir takım çıkmadan nasıl karar verdin bu işe ?

Kimmis o ciddi rakip Ben bu ulkede ciddi ve hazir bir rakip gormuyorum uefada da bikac tane var sadece onlarida zamani gelince dusunuruz
  • quote:

quote:

quote:

Kimmis o ciddi rakip Ben bu ulkede ciddi ve hazir bir rakip gormuyorum uefada da bikac tane var sadece onlarida zamani gelince dusunuruz

5. hafta görürsün takma kafana.

• işi kayseriye devretmek lazım artık.ikna edip kayseriye getirsinler pastırmasını verip postalasınlar sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

işi kayseriye devretmek lazım artık.ikna edip kayseriye getirsinler pastırmasını verip postalasınlar sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

Robinho yerine bir Podolski çok daha işimizi görürdü diye düşünüyorum.

+1
  • şahsen bende istemiyorum gelmesini bukadar maliyet verildimi 4tane daha q gibi adam alınır
  • ben başından beri robinho yerine carew,adebayor(oha) olmadı altidore tarzında bir santrafor alınsın diyorum,hala fikrim aynı yönde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadımegemen

quote:

quote:

quote:

5. hafta görürsün takma kafana.

5. Haftamı. Yenebildiginiz tek takım antalyaspor asıl sen neye güveniyosun merak ettim.

• hakemlere belki
  • Gelmeyeceğini anladınız ya , şimdi gelmesin zaten istemiyorum tırıvırı..
  • Gelsin tabi yahu, Robinho bu!

Bobo Nihat Hilbert bunlardan kötü mü Robi?
  • gelmese daha hayırlı olur.
  • Alan takım batar söyleyeyim.
  • gelmesin yazık memleketin trilyonlarına, sorunlu bir adam parasının hakkını veremez. q7 yi de etkileyebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.