< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 18 Temmuz 2023; 15:39:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robogil Robot Süpürge (22. sayfa)
-
-
Su haznesinin hava pompası, yukarıda bahsettiğimiz gibi, yere düşülmediği veya başka bir kullanıcı hatası olmaması durumunda kolay kolay arızalanacak özellikte değildir.
Ancak yine de kul yapısı tabii.. Teknik Servise ürün gelince detaylı olarak incelenir ve bir teknik servis raporu hazırlanır.
Garanti dahilinde eğer bir kullanıcı hatası yoksa, herhangi bir ücret talep edilmeden pompa tamir edilir veya yeni bir pompa ile değiştirilerek testleri yapılır ve faal olarak size ulaştırılmak üzere kargoya teslim edilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 18 Temmuz 2023; 16:2:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, Weback uygulaması haftalardır sorunlu, artık log-in bile yapmıyor. Bugün telefonu formatladım, temiz kurulum yaptım yine düzelmedi. Daha once de olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti. Bu uygulama eğer güncelleme görmezse ne yapilabilir? Bir alternatif var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, daha yeni kullandım, yazdığınızı okuyunca tekrar denedim, sorunsuz çalışıyor bendeki, başka bir sorun olabilir mi acaba?
Merhaba, sorununuz düzelmedi ise lütfen 05541774485 ve 05541774486 nolu telefonlardan Robogil Teknik Servisi ile irtibata geçerek teknik destek alınız..
-
1,5 yıldır kullanıyorum bu süreçte dikkatimi çeken noktaları yazayım.
Ürünü zamanında fiyat performans ürünü olduğu, yorumları iyi olduğu ve paspas olmadan sadece süpürge olarak çalıştığı için almıştım. Bu noktada da beni memnun etti.
Eğer halı yoksa 3+1 evi tek şarjda temizleyebiliyor. Saçma hatalar yapmıyor. Eco modunda bile "eğer halı yoksa" oldukça iyi çalışıyor. Temizlerken de bir sıkıntı yaşamadım o da rahat. Eğer almayı düşünen arkadaşlar var ise Robogil öneririm. Normalde bu tarz aletleri sevmeyen annem bile arada şu robotu sal da evi temizlesin diyor.
Aklıma gelen birkaç mantıksız nokta:
Klozetin altına çok sıkışıyor, orayı yasak bölge yapmam gerekti.
Eğer boy aynası varsa aynanın arka tarafına geçmeye çalışıyor hatta benimki sanki orda bir oda varmış da oraya girmiş gibi temizlemeye çalıştı resmen farklı bir boyuta geçti alet Ama bu robot süpürgelerin genel sorunu olduğu için benim gözümde bir eksi değil.
Aleti çok kullanmadığım için tüm parçalarının ömrü hala uzun hepa filtrenin ömrü azaldı sadece. Onun ömrü bitmeye yakın bir bakıma geri göndermeyi düşünüyorum. Normalde 1 yıl bakımıydı ama aleti çok kullanmadım diye göndermedim.
Ürünün paspas performası için fikrim yok ama ürünün toz performasına bakınca o konuda da güzel çalışıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendimuhendis -- 15 Ekim 2023; 20:45:5 >
-
Değerlendirme için teşekkür ederiz..
Merhaba kolay gelsin.
Müşteri hizmetleri numaranız 44 81 ile biten numara mı?
0554 177 44 85 ve 0554 177 44 86'dan mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 15 Kasım 2023; 23:11:32 >
Harika paylaşım, ben de 2 yıllık Stella kullanıcısı olarak evden deneme amaçlı onlarca robot gelip geçmiştir Stella 500'ün salondaki yeri hiç değişmemiştir der susarım... Güzel günlerde kullanın...
-
Ben de yaklaşık 6 aydır kullanıyorum robotu çok şükür şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım mutlu mesut ilerliyoruz bakalım😀
Merhabalar üründeki bataryaların garanti süresi nedir acaba?
Merhaba, sarf malzemelerinin garanti süresi 6 aydır. Ancak, normal kullanım ve saklama koşulları altında 1000 şarj döngüsü ile 2-3 yıl hizmet verebilirler.
Merhaba bende stella 500 b ile aranıza katıldım.Kurulum ve garanti nkaydı için ne yapmam gerekiyor.
-
Merhaba, öncelikle robotunuzu 5-6 saat tam olarak şarj ediniz. Bu sırada youtube kanalımızdaki ilgili videoları izleyerek Tuya uygulamasını kurmaya ve şarj sonrası evin ilk haritasını çıkarıp düzenlemeye başlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 22 Kasım 2023; 23:34:48 >
6 ay olmasının nedeni var mıdır acaba?
-
Genel bir uygulama, neden 7 veya 5 ay değil bilemiyoruz.
anlayamadım uygulamayı belirleyen siz değil misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X