Şimdi Ara

Roborock S7 MaxV Ultra daha akıllı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Robot süpürgeler bugün evimizin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Özellikle programlanabilme ve uzaktan kontrol gibi yöntemlerle evde olmanıza gerek kalmadan istediğiniz alanları yeterli bir şekilde temizleyebiliyor. Üreticilerin hedefi ise artık süpürgeye hiç bir müdahaleye gerek kalmaması. 

Roborock S7 MaxV Ultra özellikleri ve fiyatı

Robot süpürgeler artık kendi haritalamasını yaparak odaları tanıyor, sanal bariyerler kuruyor, zamanlanabiliyor ve kendisini otomatik olarak şarj edebiliyor. Yavaş yavaş kendisini otomatik temizlemeye de başladı. 

Ayrıca Bkz.Satechi, 165W enerji veren yeni adaptörünü duyurdu

CES 2022 fuarında parkeye çıkan Roborock S7 MaxV Ultra robot süpürge modeli yapay zekâ yenilikleri ile dikkat çekiyor. ReactiveAI 2.0 algoritması, 3D tarama ve nöral işlem birimini bir araya getirerek daha iyi engelden kaçınma sunuyor. PreciSense adı verilen LiDAR teknolojisi ise tam 3D haritalama yapıyor. Kullanıcı ister 3D, ister 2D görüntüleme alabiliyor. 

Kamera ve mikrofon ile evdeki hayvanlarınızla da etkileşime geçebileceğiniz robot ayrıca Empty Wash Fill özelliği sayesinde otomatik olarak haznesini boşaltıyor. Ana ünite gerektiği zamanlarda dock bölümünü de temizletebiliyor ve 7 haftalık toz biriktirebiliyor. 

Yüzde 30 daha hızlı şarj olabilen robot ayrıca 5100Pa gibi yüksek bir emiş gücüne sahip. Bu önceki modellerin neredeyse iki katı. Roborock S7 MaxV Ultra robot süpürge 1400$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Kaynak:https://www.zdnet.com/article/ces-2022-roborock-s7-maxv-ultra-moves-closer-to-full-autonomy/

• Neden ''Advertorial'' diye girmediniz bu haberi acaba?

• S6 Max kullanıyorum sanırım 1.5 yıl olmuştur. İlk bir kaç ay çok memnundum. Sonra olağan toz haznesi dışında orayı burayı temizle demeye başladı. Sonra parça değiştir (ki öyle 50-100 liralık şeyler değil) en sonunda bu aletin tamamen bir saçmalık olduğunu düşünmeye başladım. Buna 4 bin lira vereceğinize kablosuz bir dyson alın elle süpürün. Ben öyle yaptım. Robot süpürgeyi sadece mopping için kullanıyorum artık, hoş o da asla elde silmek gibi olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 Senedir S5 Max kullanıyorum, hala çok memnunum, 47 yaşında bekar biriyim, salon parlak beyaz döşeme, sürekli bembeyaz... ayda bir temizlikçi kadın geliyor... Evlilik çok gereksiz bu cihazlardan sonra :)

• S7 max aldım yakalısın 2 ay önce. Eşim haftada bir mutlaka yerleri tek izin gününde silerdi , haftada 2-3 kere de süpürge makinası ile süpürürdük. S7 yi aldıktan sonra elektrikli süpürgeyi hiç açmadığımız gibi 1 kere yerleri silme gereği duydu. Düzenli temizlik yaptıracağınız İçin toz kir oluşumu olmuyor haliyle ev eskisi gibi kirlenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model s7 sonic mopping ten ayrı oluyor değil mi? Aradaki fark nedir ki?

• düz hesap 20 bin tl verilir mi buna adam tutarım evi temizletmeye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt

Kesinlikle S7 çok farklı bir noktada, ben 2020'nin başlarında robot süpürgelerin paspas (mop) sistemi mantıklı gelmediği için almıyordum. "Acaba neden mopu halıya gelince kendi kaldıran sistem yok" diyordum, birkaç gün sonra S7 tanıtıldı. Ben de aldım, halıları kaldırmadan mop atabiliyorum ayrıca mopu basit sürüme şeklinde değil saniyede 50 defa ovma şeklinde yapması muhteşem bir şey.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

S7 MaxV 3 farklı şekilde çıkacak.

1-) Sadece şarj istasyonu olan S7 MaxV

2-) Şarj istasyonunda toz toplama istasyonu bulunan S7 MaxV Plus

3-) İstasyonunda toz toplayan, suyunu dolduran ve mop bezini temizleyen, bu haberin konusu olan S7 MaxV Ultra

S7 MaxV'nin şu anda bende de olan S7'ye göre artıları:

-Çift derinlik sensörü olan kamera sistemine sahip. Bu sayede gelişmiş yapay zeka ve 3 boyutlu haritalama yapıyor.

-5000 Pa gibi muhteşem bir çekiş gücü var. (S7'nin 2500 Pa)

-Aynı bataryaya sahip fakat 3 kat daha hızlı şarj oluyor. S7 biraz yavaş bu konuda.

Bunlar haricinde mop kaldırma ve sonik moplama gibi özellikler ortak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 17 Ocak 2022; 14:0:34 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

Ayenn öyle hocam. Normalde t8aivi alacaktım sırf mop modunda halılara çıkmıyor diye elemek zorunda kaldım. Halılar seriliyken geçme imkanı olmadığı İçin s7 tercihim oldu. Pişman da değilim evet çok paralar veriyoruz bu ürünlere fiyatının karşılığını zaman ve dinlenme olarak geri ödüyor. Hele ki karı koca çalışan aileler için çok elzem. Ayrıca robotu mop modunda çalıştırmadım o derece ev kirlenmiyor.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı cevap için teşekkürler. Peki standart s7’nin tr garantili satışı var mı yoksa ithalatçı garantili mi satılıyor sadece? Siz berden almıştınız misal?

• Alakasiz ama aklima "Roboroach" geldi

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

İthalatçı garantili aldım, Roborock Türkiye sitesinde 5 yıl Roborock Türkiye garantili alabiliyorsunuz ama 11.000 TL S7'nin fiyatıydı en son... 3000 TL fazla vermeye değmez bence. İthalatçılar da bakıyor, ayrıca Roborock cihazlarını sağlam yapıyor.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

Müziği bile aklıma geldi siz hatırlatınca, ne güzel günlerdi bizim için :)

• Hyper-X H kullanıcısına yanıt
    Sanırım reklam olması için önce TR'de satışta olması lazım. O yüzden bu sadece yeni teknolojik ürün haberi 😂😂😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.