Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.553
Cevap
657
Favori
927.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu nasıl bir yorum, nasıl bir mantık allahaşkına. 8000 lira altına robot süpürge olmaz diye bir gerçeklik var mı?

Ne peki bu linkini gönderdiğim ürün sizce? Fritöz mü? Var işte, insanlar kullanıyor ve uygun fiyata talep ettiklerini alıyor..

Cihaz hakkında bir tecrübeniz var mı? yok

Alternatiflerine kıyasla somut bir tespitiniz var mı? yok

Nedir kriteriniz? olması gerekenden ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 29 Temmuz 2023; 0:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

Yorumlarınızı merakla bekliyorum hocam

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

Sanırım kimliğimize hiç bakmadan bu yorumu yaptınız.

Cihaz hakkında 5 senedir tecrübemiz var, çünkü hem eski hem de işletim sistemi geri bir ABIR X8 modelidir ve ithalatçılar 200 tane satıp ortadan kayboldukları için şimdiye dek onlarcasına servis verdik, veriyoruz.

AliBaba üzerinde bile toptan fiyatına baktığınızda ülkemizdeki satış fiyatının olmaması gerektiği kadar ucuz olduğunu ve bunun muhtemelen satış sonrası desteğe, teknik yedek parçaya yansıyacağını anlamanız gerekir.

Bu firmanın Mixbot adıyla sattığı ürün ülkemizde daha önce bir çok farklı isimde satılmıştır.

Tabii ki tercih sizin, biz nazik bir şekilde fikrimizi iletmiştik.

Kendi düşen ağlamaz.

Saygılarımızla

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]
    Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]www.alibaba.com
    Abir X8 Lidar Robot Vacuum Cleaner Laser With Smart Electric Water Tank Wet Dry,Support Tuya - Buy Robot Vacuum Cleaner Lidar,Wet Dry Robot Vacuum Cleaner,Robotic Vacuum Cleaner Product on Alibaba.com
    https://www.alibaba.com/product-detail/ABIR-X8-Lidar-Robot-Vacuum-Cleaner_62043921655.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.4672123fXny4aH

• cokomel reis C kullanıcısına yanıt
    Suan supuruyor hocam editlerim hali tanima basarili halida gucu artiriyor silmede yaptiriyorum suanda haliyi islatmiyor gibi.Haritalama cok onemli bakalim oda iyiyse bu is tamamdir.Mi Home gibi appi donmuyor dandik degil aninda tepki veriyor bir bitsin detayli yorum yaparim haritalama en onemlisi suanda ona bakmak lazim

Harita cikti mavi kirmizi bolge yataktan dolayi oyle cikti cunku yatagin bir tarafi yuksek diger taragi degil o yuzden oyle garip cikardi bas kisminada yukseltici koyunca duzelir 2 3 kere programli sekilde calissin editlerim yine silme+paspaslama yaptim

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 29 Temmuz 2023; 15:13:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam hangi süpürge için bu yorumlarınız acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • canakboyraz kullanıcısına yanıt
    Samsung un bu yeni Vr7700 olan modeli lidar sensorlusu

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Gönül isterdi ki Türkçe bir kaynak olsun ama aradığın karşılaştırma videosu bu olabilir. İlgilendiğin ürün kesinlikle bir f/p ürünü değil. Bununla aldıktan sonra uğraşmak yerine xiaomi'nin alt kategorilerine bakabilirsin. Onlarda bile adam akıllı LIDAR yok.

Consumer Analysisyoutube
    The Best Robot Vacuum Tier List
    https://www.youtube.com/watch?v=53-ce8K8aTo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 29 Temmuz 2023; 16:41:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @Hepsirobot hocam sizin bir yorumunuz olur mu.

• cokomel reis C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

SAmsung bu sektörde iddialı değil, sattığı model de zaten kendi üretimi değil, Yuijn marka bir orta sınıf Çin üreticisinin jenerik ürünü. Çok fazla ülkede yok çünkü Samsung genelde kendi üretimi olan Powerbot serisini öne sürüyor. Bu ürün sanki fiyatlandırmada sorun olan ülkeler için araya sıkıştırılmış gibi duruyor. Standart özelliklere hazi, tepeli lidar kullanan, titreşimli mop vs olmayan bir robottur.

360 S10 güzel ama artık eskiyen ve özellik olarak da gizli lidarı dışında bir farklılığı olmayan bir model. Sağlam, dayanıklı ama biraz sıkıcı. Tabii çok iyi yeteneklere sahip uygulamasını unutmamak lazım. S8 PLus ise firmanın şu an için amiral gemisi, Bostlab adı ile artık devam ediyorlar. S10 modelini ülkede ilk kullanan ve test eden Hepsirobot ekibi olarak çok beğendiğmizi söyleyebilirim, zaten videosunu da yayınlamıştık, benzer memnuniyetimizi iki aydır düzenli kullandığımz S8 PLus için de söyleyebilriz. İşini iyi yapan, sorunsuz ve oldukça sağlam yapılı bir robot. Otonom toz toplama arayanlara tavsiye ederiz.

SAygılarımızla

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam rahatsız ediyorum, bütçemi ayarladım son safhadayım roborock q7 maxv ultra almayı planlıyorum. Sizce bu ürün tamam mıdır? Artısı eksisiyle bi değerlendirmenizi rica ediyorum. Hem fikir olursak en geç pazartesi sipariş vericem çünkü. Teşekkürler.

Tek bir önerinizin olmayacağından adım gibi emindim.

50 defa söyledik: burası sıcak fırsatlar konusu, fiyatına göre yüksek performans veren veya piyasa fiyatının altına satılan ürünlerin paylaşılması gereken başlık. Fakat siz resmen kendinizin ve firmanızın şovunu yapıyorsunuz. Genel robot süpürge paylaşım başlığında yapın önerilerinizi.

Şu başlığı bi kendi haline bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 30 Temmuz 2023; 2:19:25 >
  • elinwelin kullanıcısına yanıt

Her ne kadar bu forumda bilgiye değil piyasa dedikodusuna değer veriliyor ise de özellikle işaretlediğiniz içn cevap verelim:

Eğer önemli bir mop performansına ihtiyacınız yok ise Q7 güzel bir seridir ancak özellik ve performans açısından hormonlu bir S5Max olduğunu da unutmayın, bir kaç milimetrelik fırça boyutu farkı dışında tamamen aynı mekanizmayı kullanıyorlar.

MaxV ön kamerası eğer evde yayıntı döküntünüz var ise işe yarar, haritalamaya ek bir katkısı yoktur.

Ultra dediğinize göre de otonom toz boşaltmalı bir ürün arayışındasınız diye düşünüyoruz.

Yazılım olarak hiç bir sorunu yoktur.

Saygılarımla

Samsung evet hocam fiyatlandirmadan boyle birsey yapmislar belli cunku baska ulkede yok boyle bir robot.Yujin uretmis demek ki yazilimi samsung yapimi anladigim.
    250 dolar olunca aldik iyi mi ettik kotu mu bilmiyorum zaman gostericek fiyati ama cok iyi duz benim supursun silsin iyi ise benim isimi gorur
    Styjm02ym den gectim umarim bu aldigim robotuda 3.5-4 sene kullanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 30 Temmuz 2023; 10:6:11 >

Mahçup etmeyecektir, en azından servis konusunda daha güvencede olursunuz.

İyi günlerde kullanınız.

• Xiaomi s10t çoklu harita özelliği var mı acaba?

• S8 MaxV Ultra sizce ne zaman piyasaya çıkar? @Hepsirobot

• 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.