Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.553
Cevap
657
Favori
927.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğrudur üstad ilk kez kullanıyorum tecrübe edip öğrenecez ben şimdilik evden çalışıyorum robotu da yeni aldığım için takip/merak ediyorum hazne dolmasını beklemeden her temizlik sonrası hazneyi temizliyorum rahat nefes alsın gibi düşünerek sizce dolmasını bekleyim mi? Kendi hazne boşaltanlar tam dolu olunca mı boşaltıyor, ben rahat çalışsın emiş gücünü etkilemesin diye düşünerek abartmış olabilirim hazne temizliğini emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,

360 S7 kullanıcısıyım. Robotu değiştirmeye karar verdik son zamanlar sıkıntılar yaşıyoruz. Robot sarj istasyonunu bulamıyor, evdeki eşyalara sürekli dolanıyor, koridordaki yolluğun çok kısa püskülleri var. Bi geçiyor ikinciye geçerken sapıyor yolunu bulamıyor vs bizi biraz yoruyor.

Üç süpürge arasında kaldım
    Roomba J7+, Roborock s7+ & s7vmax +.

Beklentim şu, mop gerçekten olmasa da olur hiç sorun değil. Sorunsuz çalışsın, değişik düğüşük şeylere dolanmasın, 360ın hali hazırda girdiği yerlere girmemezlik etmesin.

Açıkcası j7+ için çok yükselmiştim ancak forumdan bir arkadaş yorum yazmış sıkışıp duruyor bazı yerlere girmedi vs diye biraz hevesim kırıldı. Siz değeleri duayen ve kullanıcı arkadaşlarımın tecrübelerine başvurmak istedim. Bir de en büyük çekincem bataryası, evimiz 110m2 civarı. Yani ikiye bölesinde temizliği sorun yok aslında ama ne kadar gider kestiremiyorum da.

Şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınızı için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba arkadaşlar

Roborock q7 + modeli ile q7 max plus modeli arasında ikiside toz torbalı olacak şekilde ne farklar var bilginiz varmı ? hangi model iyi fiyatları yakın gibi

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt

Ürünü yurtdisindan alırsanız bataryasi nedeniyle uçağa soruyorlar mi ? Nasıl getiriyorsunuz?

• ahmetnbr kullanıcısına yanıt

360 s7 zaten döneminde de eksik burada pohpohlanarak satış yapan bir robottu.

Artik bir robotların az çok ne istediğiniz bilen deneyimi bir kullanıcı olarak kendinizin arastirmanizi tavsiye ederim.

Roborock ve Xiaomi, Dreame gibi aynı family da kalmakta fayda var.

Enteresan yani, Videolar çıkmış plastic kalitesine hayran kalmış şahıslar hala forumun mesken tutması.

• ahmetnbr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce roborock ve ecovacs kullanmıştım, ecovacs bozuldu ve çöp oldu roborock'u da sattım ve üzerine biraz para koyup roomba i7 aldım.

İ7'yi aldıktan sonra neden daha önce almadım diye düşündüm kendi kendime çünkü gerçekten çok iyi temizliyor ancak vslam haritalama olduğu için lidarlı robotlar gibi karanlık ortamda haritayı kullanamıyor. Silme özelliği benim için olmasa da olurdu. İ7'yi İki yıldır kullanıyorum görevlerini bir şekilde eksiksiz yerine getiriyor diyebiliriim. Robotun temizliği kauçuk fırçalardan ötürü de gayet kolay.

sevmediğim yönü ise Roborock ve ecovacs koltuk ayakları vb yerlere neredeyse dokunmadan süpüruyordu ancak i7 tamponuyla genelde hafif bazen sert dokunuşlarla süpürüyor. Bir de dezavantaj olarak irobot home uygulamasında harita düzenleme bölümünde bazen donuyor o da pek sorun olmaz sanırım harita düzenleme işini her zaman yapmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaccak -- 10 Haziran 2023; 1:15:20 >

• Yeedi vac 2 pro 5400'e düşmüş birkaç sitede. Ciddi bir fiyat düşüşü var, makine de bildiğim kadarıyla iyi diye bahsedilmişti önceki yorumlarda.
    Şu anda mijia 1s kullanıyorum. Çinden 4-5 sene önce almıştık, bir şikayetimiz yok ama bunu görünce de atlayasım geldi.
    Sizce fırsat mıdır, ihtiyaç olmasa da alınır mı bu enflasyon ortamında, ne yapmak lazım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S10t alan var mıdır 9900tl
    Mi mop 2 pro sepette 8099 sizce hangisini almalıyım

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Üstat merhaba,

Roborock q7 max plus kullanıyoruz bir süredir.

Ancak MOP'unu takıp başlattığımda (ıslaklığı son seviyeye ayarlamama rağmen) birçok yeri kuru bırakıyor.

Özellikle ilk geçtiği yerler (neredeyse 20 metrekarelik odanın yarısı) kuru kalıyor.

Ara ara geçtiği bazı bölgelerde de kuruluk görüyorum.

Nedeni ne olabilir? @hepsirobot

• pn2121 kullanıcısına yanıt

MOP' u takmadan önce ıslatıyor musunuz. Kullanım kılavuzunda ıslatılması gerekiyor diyor.

• K_TT kullanıcısına yanıt

Yok hayır ıslatmadım.

Kılavuzda bu şekilde yazdığını bilmiyordum bilgi için çok teşekkürler.

Bir de böyle deneyeyim

• Bende uzun araştırmalar sonucu q7 max plus aldım , hatta dün 1 tane de annem için aldım. Şimdilik gayet memnunum, ürünlerin birisi genpa, birisi delta garantili. Yetkili servis hangisi onu da tam olarak bilemiyorum. Ürün halıya çıktığını anlayıp gücü arttırıyorsa neden halıdayken mopu durdurmuyor saçma değil mi ? Yazılımsal olarak çözemezler mi acaba güncelleme ile merak ediyorum.

• Roborock Q7 Max

Mı robot vacuum mop pro 2+ aralarında 3000 TL'lik bir fiyat farkı var emiş gücü dışında bana fayda sağlayacak özellik var mıdır Q7 de arkadaşlar. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Etiket koyalım lütfen mesajlara 🫶🏻

• Şımart Katya Z çok kısa süreli 7153 TL düşmüş bilginiz olsun dostlar, sonra way kaçırdım way haber vermediniz olmasın. Bu fiyata bu özellikte bu servis hizmetini bulamazsınız çok net söylüyorum. Düşünen varsa zaman kaybetmesin kaçırmasın.

Alacak olanlar bu linkten alsın lütfen, RobotKafalar kodunu da girmeyi unutmayın...

https://simart.me/robot-supurgeler/katyaz-akilli-robot-supurge/?ref=robotkafalar

• oqi kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayında dolar 19 iken 8500e lansman olan bir cihazım dolar 26 iken 7150ye düşmesi ne kadar mantıklı , sürümden mi kazanç arttı , vergi mi kalktı çok saçma 😂

ÜFE bile ne kadar arttı asgari ücret bile arttı 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Temmuz 2023; 14:59:9 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hak veriyorum bu konuda, özellikle lansman fiyat denen fiyat en dip olmalıdır. Sonuçta lansman ürününü alan kullanıcı bir risk satın alıyor yorum yok deneyim yok...

Ama inanın Salı günü kardeşimin kayınpederine 7500 TL den aldırdım, bugün 7153 TL oldu ben de mahcup oldum ama böylesi bir dönemde fiyatın uçması lazımken düşmesi hepimizin işine gelir o yüzden birşey demiyorum millet bir tık ucuza alabilsin o yüzden hemen paylaştık tek derdim bu, her indirimi paylaşmam zaten ama gerçekten bu robot ve hizmet için süper fiyat.

Değerlendirenlere hayırlı olsun.

• Arkadaşlar merhaba,

Ben paspas kısmını da iyi yapan bir model arayışındayım aynı zamanda gömülü lidar olması da benim eşyalar açısından avantaj. İki model arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

360 S10 Vacuum Mop Pro Cleaner (Herkes övmüş pr mı ürün gerçekten iyi mi bilmiyorum. Marka hakkında da bilgim yok ama çok övülüyor)

Yeedi Mop Station (Paspaslama özelliği en iyi olan model kendi yıkayıp kurutuyor vs ama haritalama ve düzgün çalışmama şikayetleri var, kimileri de memnun)

Bu iki marka/model arasında kararsızım. Kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

• 360 S10 güzel bir makine ama paspas özelliği hepsinde olan standart bir düzenek, yani titreşimli ve döner moplu değil.

Yeedi bir Ecovacs markası, ülkemizde çok bilinmiyor ancak özellikleri ve kalitesi makul. Yine de servis konusunda sorunlar olabilir, distribütörü iyi sayılmaz.

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.