Eski firma iyiydi ancak firma değişti deniyor. O yüzden ben de arada kaldım alamadım henüz bi model. Roborock'a yöneleceğim gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (395. sayfa)
-
-
Merhaba, açıkçası düşüncelerinizi üzülerek okuduk. Önceki robotumuzda kullanmış olduğumuz bataryanın müşterilerimiz tarafından kullanılmadığı ve çok yüksek yüzdeli bir kısmının atıl kaldığını gördüğümüz için batarya konusunda bu tarz bir revize gelmiştir. Zaten batarya tarafındaki bu kesintiyi de fiyatlarımıza net şekilde yansıttık.
Bunların yanı sıra robotumuzda ciddi yazılımsal ve donanımsal yenilikler getirdik.
Robot süpürgelerle alakalı yaşayabileceğiniz birçok teknik problem olduğunu ve bu yüzden garanti ve teknik destek kısmının ne kadar önemli olduğunu birkaç cümlede anlatamayız.
Şımart katya Z modelimiz şu anda Türkiye'nin fiyat performans olarak en iddialı robot süpürgesidir.
-
Amacım karalamak değil yanlış anlaşılmak istemem. Zaten teknik broşürünüzde açık açık belirtmişsiniz standart emiş gücü şu, sessiz emiş gücü şu, batarya şu diye. Çoğu firma teknik detayları saklıyor. Ama dediğim katya z modeli sanki lite/light model gibi olmuş donanım olarak. O yüzden sitenizde yazdığınız 9999 liradan 7800e düşürdük ibaresi bana kandırmaca geldi. Zaten olması gereken fiyat o. Çünkü dengi olan xiaomi mop 2 pro+ da o fiyatlarda bulunabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece batarya olarak negatif bir değişim olmuştur. Bunun dışında 3500Pa emiş gücü, 680ml toz haznesi, Lidar switch, yıkanabilir hepa filtre, güçlendirilmiş yan fırça ve ana fırça bu parçalar donanımsal olarak geliştirilmiş olan parçalarımızdır.
Kararı size bırakıyoruz.
-
Merhaba, Midea S8+ İstasyonlu modeli kullanan var mı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 12 Mayıs 2023; 18:12:42 > -
amazonda Philips XU7000/01 HomeRun modeli gayet güzel bir indirim ile 16400 liraya düşmüş. peşin fiyatına 6 taksit de var. yurt dışı fiyatı avrupada 700 euro civarı (tabi onlar genelde daha ucuza satıyor). kağıt üstünde teknik özellikleri oldukça iyi. 5000 pa emiş, 5200 mah batarya, titreşimli mop, küçük cisim algılama vs. en büyük 2 eksisi roborock s8'de olan yapay zeka öğrenme yok ve s7'de olan mop kaldırma yok. ben aldım. satıcı amazon olduğu için zaten 1 ay iade hakkı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 12 Mayıs 2023; 21:57:10 >
-
ben de düşünüyorum da bunu Yui S7 Plus ile karşılaştırıyorum sizce hangisi
-
Ben Yui düşünmüyorum hocam, emiş gücü ve motor gücü olarakta Midea daha üstün gibi duruyor. Fakat kullanıcı yorumları da lazım. Henüz yeni piyasaya geldiği için de malum yorumları bulunmuyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yabancı kaynaklarda inceleme var ama pek bişey anlamadım
Bir çılgınlık yapıp Midea sipariş veresim geliyor fiyatlara dolar patlaması yaşanmadan önce
-
Bende bi çılgınlık yapmadan Q7 max plus alasım var kararsızım. 😁
Maalesef o bütçeye çıkamıyorum ben hocam
-
normalde ben de çıkamıyorum da kredi kartı taksit olayı olunca sıkıntı olmaz diye düşündüm :)
-
Philips Homerun 7000 kağıt üzerinde her ikisinden de iyi.
-
bu site güvenilir midir?
platinmutfak.com
Robot Süpürgeler – Sayfa 2 – Platin Mutfakhttps://platinmutfak.com/urun-kategori/robot-supurgeler/page/2/ -
hiç güven vermiyor
Havale ile ödemeye de süre koymuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 15 Mayıs 2023; 20:43:31 >
-
hepsiburadada philips homerun xu7000/01 modeli 15450 liraya düşmüş. ben amazondan 16400'e almıştım, iade edip oradan alacağım
Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua Islak-Kuru Robot Süpürge – Fiyatı (hepsiburada.com)
-
Bu ürün nasıl pek bir yorum,inceleme bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de bilmiyorum. ürün daha nisan ayında piyasaya çıktı. çok yeni. yorumları genel olarak iyi. ama 1-2 kötü yorum da okudum.
-
Karadurak teşekkürler cevabın için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X