Ben de robot süpürge araştırmasına başladım. Yurtdışında Anker Eufy çok kullanılan bir marka ama bizim ülkemizde pek bilinmiyor. Anker Eufy LR30 modeli üzerinde duruyorum. kullanan, deneyimleyen, duyan var mı? forum genelinde de yorum bulamadım. |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (396. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar roborock s7 sonic modelini alalı bir hafta oldu , evde wifi olmadığı için internet paylaşımıyla tabletimden bağlantı sağlamaya çalışıyorum hata verip eşleşme yapmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan olduysa çözümü nedir ?
-
https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-2613
burası fırsat başlığı. yukarıdaki link'ten ilerleyin.
-
-
Merhaba, Q7 MAX PLUS süpürge almak istiyorum. Garanti durumuyla alakalı inanılmaz bir karmaşa var. Kimisi genpa diyor, kimisi ithalatçı garantili diyor. Son olarak N11 de, n11 kendisi satıyor. ürün çıkış yapmadan garanti hakkında bilgi veremeyiz diyor. N11 güvenip alınır mı, nerden alacaz bu cihazı çok kararsızım arkadaşlar.
Bilen varsa
-
Phiipsler nasıl tavsiye eder misiniz?
-
Son piyasaya çıkan ürünü başarılı. Hatta neredeyse f/p ürünü denilebilir.
-
Roborock S7 kovaladıkça fiyatı +15K’ya yerleşti. Bu ücreti veriyorsak Philips XU7000 mü alınmalı yoksa önereceğiniz uygun bir model olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Philips XU7000 bu fiyata f/p makinesi
-
@Şımart Teknoloji Şımart Katya Z modeli şuanda Hepsiburada'da 7500 TL den satışta görünüyor.
Robotun incelemesini Robot Kafalar ekibi olarak yaptık, montaj aşamasındayız kısmetse önümüzdeki hafta videomuzu yayınlayacağız ama olası zamlardan vs etkilenmemek adına kendi sitelerindeki lansman satışından sonra en düşük fiyatta görünüyor robot süpürge.
Almak isteyenler, ilgilenenler vs kaçırmasın derim...
Orjinal web sitesinde de 7900 TL fiyatı var, Robot Kafalar takipçilerine ve videomuza özel %2 indirim koduyla 7741 TL den alabilirsiniz. Kodu normalde videoda paylaşacaktık ama beklemeyelim dedik, kod : "RobotKafalar"
https://simart.me/robot-supurgeler/katyaz-akilli-robot-supurge/?ref=robotkafalar
Not : Çok detaylı (Su modunu dahi değiştirebiliyorsunuz) kumandası sayesinde yaşlı anne babanıza alıyorsanız wifi yoksa da rahatça kullanabilirler.
Daha fazla detay için kanalımızı takip edin bildirimleri açın, video yayına alındığında haberdar olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 3 Haziran 2023; 16:28:15 >
-
Siparişi oluşturduk, umarım kullanımı verimli olur. Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullanınız.
-
hocam aklıma takılan bir konu var bir üye daha belirtmiş bunu ürünün normal çekiş gücü yerine özellik olarak maxiumum çekiş gücü yazılmış 3500pa diye yani normal seviyede çalıştırsak bu pa 1000 lerde falan mıdır bunu öğrenmek istiyorum.
-
Üstat roborock Q7 Max Plus mı alsak almışken philips xu7000 mi ? Çekim gücü olarak philips baya önde görünüyor kâğıt üzerinde ama karar veremedim. Yorum yapabilir misiniz rica etsek
Söz konusu fan emiş gücü ile ilgili yorumları ve gerçekleri sık sık yazıyorum forumlarda, bu konuda yorumları olan başka arkadaşlar da var. Roborock her ne kadar yapım kalitesi ile öne çıksa da Philips'in bu cihazı hiç de geri kalır değil. Hatta, her ne kadar net bir bilgim olmasa da ülkemizdeki ciddiyetine binaen, bir Philips ürününün daha iyi servis imkanı göreceğine inanıyorum.
-
Emiş Gücü
Sessiz 600Pa
Standart 1000Pa
Halı Güçlendirme Modu 1300Pa
Maksimum 3500Pa
Katya Z modları bunlar... Normal modu dediğiniz Standartta yani 1000Pa da çalışacak evet.
8000 Pa lık modellerde de durum böyledir o yüzden max modlarına çok bakmayın deriz hatta max emiş gücü rakamı da sadece kağıt üstünde kalabilir yani 8000Pa modda x bir robot 3000Pa modda y bir robot kadar temizlik çıkartamayabilir bir sürü etken var bu noktada.
Kısaca şahsen denedim Katya Z'nin 1000 Pascallık standart modu gayet yeterli bir temizlik deneyimi yaşatıyor, tabiki mutfak koridor tarzı alanlarda max modlara geçişini sağlatmak daha iyi bir deneyim yaşatıyor. Oda bazlı emiş gücü ayarı yapabiliyorsunuz, oda özelleştirme modu var.
-
Sorunuz/konunuzun başını bilmiyorum Q7 Max ile plus arasında kalmışsanız almışken plus alın ben Max aldım 1 hafta kadar oluyor yeni yıkamadan gelen halıdan çıkan tozu görünce daha önce almadığıma pişman oldum bir, ikincisi kendini boşaltanı almadığıma pişman oldum. Hazne hızlıca doluyor ben çok dolmasına müsade etmeden temizliyorum ama dediğim gibi keşke kendini temizleyeni almak varmış. Çünkü çok fazla dolu olması çekişi ve kendi ömrünü illaki etkileyecektir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam benim de niyetim hazneli olanlardan almak , philips ve q7 max plus arasında gidip geliyorum henüz karar veremedim
İlk ay zaten hazne çok çabuk dolar, genelde halı üst havını ve evin ulaşılması zor, ihmal edilen yerlerini toplar robotlar. Sonradan rayına oturur. Herhangi bir evde günlük 0.3lt ve üstünde toz çıkıyorsa o evde başka problemler var demektir.
-
arkadaşlar merhaba 2 haftadır araştırıyorum artık 50 60 sayfa okudum ve iş aşırı zaman kaybına doğru gitmeye başladı, çünkü tam karar veriyorum bir sıkıntı çıkıyor.
tam 10k bütçem var, ilk başta xiaomi düşünüyordum fakat onda da kronik sorun vb. okudum, katya z fiyatı süper 7500 tl ama yerli üretim olduğu için güvenemiyorum ve 360 s10 ile karşılaştırıldığında daha kötü olduğu yazılmış. 360 s10 alayım diyorum garantisi sorun, yedek parçası pahalı muhabbeti geçiyor. irobot i5 alıyorum diyorum onda da kötü bir şeyler okumuştum hatırlamıyorum. Katya z yakın geliyor fakat uzun süre test edilmemiş ürün olduğu için emin olamıyorum, trendyolda herkes 5 puan verip geçmiş de 6 ay sonra ne olur bilemeyiz. Kendim yazılımcı olduğumdan test olayına çok önem veriyorum çünkü 5 ay sorun çıkmaz 6.ay bir yerinde sıkıntı çıkar. Tr de garanti olayını da biliyoruz, apple, amazon hariç genellikle laylaylom kullanıcı hatası. Tabii bu tüm markalar için geçerli. Sizce maks 10k harcanacak şekilde, f/p ne alınır?. Malum kur da arttığı için tüm ürünlerin zamlanacağını düşünüyorum. Ek olarak, yurtdışından ürün alma imkanım da var fakat taksit olmayacağı için 400 euro gibi bir bütçem olur. Çok teşekkürler. Mop önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 7 Haziran 2023; 2:13:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X