Şimdi Ara

Robot süpürge...Xiaomi roborock T6 ve uluslararası olmayan modellere DİKKAT..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Merhaba. öncelikle Mevcut konu başlıkları içerisinde ilgili sıkıntıma destek olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. fakat bu konu başlığını açmakta ki amacım hem benim gibi durumda olan arkadaşların sorununa beraber çözüm bulma; hemde bu tür cihazları almayı düşünen arkadaşların sonrasında mağduriyet yaşamaması..

Ben 20 gün önce Çin'den beraberimde bir adet Roborock T6 getirdim. T6 modelinin Çin için üretildiğini bilmiyordum fakat öğrendim . cihaz manuel çalışıyor fakat uygulama üzerinden kullanamıyorum.

Cihazı mi home uygulamasında kuramadım. daha sonrasında bölgeyi Çin olarak değiştirince ancak kurabildim. fakat sonrasında uygulamada cihaza giriş yapmak istediğimde bu seferde bu cihaz sadece çin anakarasında kullanılabilir diye ingilizce uyarı aldım ve sonrasında bir türlü giriş yapamadım. yabancı forumlarda bir kaç birşey buldum denedim ama sadece 3-4 saniye cihaza giriş yapabildim sonrasında yine aynı uyarıyı aldım .

bu erişimide şu şekilde yapmıştım. eşimin telefonunu ortak paylaşıma açtım. Bunu yaparken 4,5 g yi kaptıp 3G yi açtım. Telefonu Çin saatine ayarlardım.kendi telefonumuda Çin saatine ayarladım. Cihazı Wi-Fiye eşimin telefonu üstünden bağladım sonunda 3-4 saniyelik harita ekranı geldi fakat tekrardan Çin anakarası dışında çalışmaz uyarısını aldım. İkinci kez denememde(tekrardan kurulum) o 3-4 saniyelik süre zarfında özellikler(sağ üst tarafta ki üst üste 3 nokta kısmı) kısmına girdim. İstediğim ayarlamaları yapıp (carpet mode-ses özellikleri vb.-20 dk sürdü) ana sayfaya döndüğümde aynı uyarı hemen geldi. güzel olan tek şey yaptığım özellikler geçerliliğini koruyor. Önerebileceğiniz başka birşey var mıdır acaba?

denediklerimin arasında; telefonun konumunu kapatma,çince dilde kurma,uygulamadaki ev lokasyonunu pekin-pekin yapma, telefonun saatine Şangaya ayarlama vb. bir sürü şey.

konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

AYRICA CİHAZ ALIRKEN LÜTFEN INTERNATIONAL MODDA OLMASINA DİKKAT EDİN. SÜPÜRMESİ-TEMİZLEMESİ-ÖZELLİKLERİ TABİKİ ÖNEMLİ FAKAT EN ÖNEMLİ ÖZELLİK SERVER ÖZELLİĞİ BUNU UNUTMAYIN VE SONRASINDA MAĞDUR OLMAYIN...

TEŞEKKÜRLER...

• Arkadaşlar önerisi olan Yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke almadan önce bu mesajı görseydim. Hocam ne yaptın halledebildin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.