Şimdi Ara

Robot Süpürgede Kazanan Alex (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
11.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandığım süre içinde genel olarak emiş gücü iyi,fırça uzunluğu piyasadaki süpürgelere göre daha uzun o da köşelere girerken tozları almada daha başarılı oluyor,fiyat açısından değerlendirmek gerekirse bence ortalamanın alabileceği bir fiyat belirlenmiş gayet iyi,almayı düşünenlere tavsiye ederim hüsran olmuyor,makine başarılı.

• bende forumdaki robot süpürgeler sayfasını aylardır takip ediyorum. ve evimde burdakilerin tabiriyle yuvarlaklardan bir cihaz var :) iyi kötü benim işimi görüyor be bu homend modelinin yarı fiyatına. yeni bir ürün olan homend alacağıma kendini kanıtlamış roborock s5max alırım daha iyi. 4bin lira civarında o da fakat şu an piyasanın en iyisi ve bu kabul görmüş birşey. algı yönetimi varmıdır bu konuda bilmiyorum ama ben hiç riske girmezdim. gerçek kullanıcı videolarına bakmak lazım

• samuel_winchester S kullanıcısına yanıt

hocam hangi cihazı alırsan al pişman olmazsın zaten. içinden çıkan tozu görünce bir rahatlık geliyor insana. ana fırçanın uzun olması aman aman bir avantaj değil bence. temizlik daha kısa sürer belki o kadar. avantaj dersen ana fırça sanırım önde ve köşelere yanaşırken işe yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel_winchester

Kullandığım süre içinde genel olarak emiş gücü iyi,fırça uzunluğu piyasadaki süpürgelere göre daha uzun o da köşelere girerken tozları almada daha başarılı oluyor,fiyat açısından değerlendirmek gerekirse bence ortalamanın alabileceği bir fiyat belirlenmiş gayet iyi,almayı düşünenlere tavsiye ederim hüsran olmuyor,makine başarılı.

Haritalama sistemi nasıl oluyor ? Bi kaç yorumda sıkıntılı diye okudum sizde oldu mu bi sorun?

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Öyle tabi o toz sanki vücudumdan dışarı çekilmiş gibi oluyorum her gördüğümde garip bi rahatlatıyo insanı. Fırça uzunluğu şöyle iyi oluyo köşeye girdiği zaman daha iyi kavrıyo orayı kısa kalınca makine giremediyse pas geçiyo o yüzden detaycıları mest ediyo o detay

• nightwatchersking N kullanıcısına yanıt

Ben 1290 proyu aldım çalıştırdıktan sonra bıraktım kamera var önde kendi gezdi dolaştı evi çıkartı haritayı bi sıkıntı olmadı bende

• 1280h modelini aldım bu modelinde haritalama yok yinede ben büyük bir eksiklik yaşamadım temizleticeğim odaya koyup kapısını kapatıyorum temizliğini yapıyor bende farklı oda da diğer işleri hallediyorum ses olarak da insanı rahatsız etmiyo bana batmadı en azından

• Kardeşimde yuvarlak olan robot süpürgelerden var köşeleri tam temizleyemiyor bunun şekli yuvarlak değilmiş kenar köşeleri temizler döner fırçası da baya büyükmüş daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum.

• Bu markayı tercih edecek arkadaşlar öncelikle Homend'in şikayetvar kısmını incelesin.

https://www.sikayetvar.com/homend/homend-alex-robot-supurge-iadesi

Burada kullanılmış ürün yollanmış üstüne yeni cihazın sarj aleti arızalı çıkmış ve iade hala yapılmamış.

Böyle bir firmanın neden sahte üyeliklerle reklama ihtiyaç duyduğuna şaşmamlı  

• robot süpürge her eve şart markası modeli farketmez bence bütçeniz önemli

• Teknik özelliklere bakınca ben beğendim zaten olması gereken emiş gücü,şekli vs. bu model çok güzel karşılamış

• FullPerfromance F kullanıcısına yanıt

Sizdeki modelde şarj istasyonunu bulamadığı oldu mu?

• f1bilalII F kullanıcısına yanıt

İlk aldığımda bi bulamadı istasyonu müşteri hizmetlerini aradım yerini değiştirin dediler değiştirince bi sorun olmadı rahatça buluyo istasyonu artık

• FullPerfromance F kullanıcısına yanıt

Tamamdır,teşekkür ederim cevaplar için :)

• Piyasadaki robot süpürgelere göre fiyatı daha iyi olduğu için şans vermek istedim alex pro 1290ı aldım tahminimden daha iyi performansı şans verdiğime pişman etmedi beni şekli ciddi fark yaratıyo yuvarlak modellere göre alın aldırın.

• Ters İntegral T kullanıcısına yanıt

Şarjı ne kadar süre gidiyo süpürgenin ve ne kadar sürede şarj oluyo?

• Longg_Night L kullanıcısına yanıt

90-100 dk evin kalabalıklığına göre çalışıyo yani evde çok eşya varsa makine efor sarfettiği kadar süre gidiyo ortalamaya alırsan 70 dk neti var şarjı bitince tam dolması 5 saati alıyo ama onu takip etmiyosun zaten dolunca kendi kaldığı yerden süpürmeye devam ediyo çünkü

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.