Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ado102 , halitg , nickimsonikimsi Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
60.297
Cevap
1.457
Favori
2.514.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
231 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 30083009301030113012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam.Gece 1 saatten fazla gezindim sitede ama geceye özel indirim kodu vermedi bana.Özel bişey yapmak gerekiyor mu bu ekstra indirim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hepsirobot Merhaba hocam, anneannemiz için evi süpürsün diye uygun bir süpürge arayışımız var. anker x8 pro düşünüyoruz. Mop işlemi elzem değil. Öneriniz ne olur ? Ev 130m2 kadar. Süpürme için kullanılacak. Bütçede 9-10bin maksimum.

• oz7oz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Ben siteye girince "pop-up" ekran ile kendisi verdi. Mavi kart (bende öyle bir şey yok bu arada) indirimi vardı ayrıca. İki indirimin birleşeceğini düşünmüyordum ama oldu.

Edit:

X40 kullanan arkadaşlar temizlik sıvısı olarak ne kullanıyor?

Ayrıca bir modelde paslanma sorunu gibi bir şey yazmıştı arkadaş.

Dreame için kronik bir sorun mu?

Çeşme suyu kullansak sorun yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 10 Nisan 2025; 13:59:36 >
  • hanjin kullanıcısına yanıt
    Orjinal solüsyonu türkiyede yok. Genelde karcher kullanılıyor. Bissell'in solüsyonları da iyidir. X40'ta paslanma ile ilgili bir şey hiç duymadım. Bulunduğunuz lokasyonda çeşme suyu çok kireçliyse kaynatıp soğutarak kullanabilirsiniz. Ben çeşme suyu kullanıyorum ayda bir iki yemek kaşığı beyaz sirkeyi temiz su haznesine koyuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de bir soru sorayım, heat almıştım,uzatılmış garanti yaptirmaya çalıştım hepsiburadadan, bir müşteri hizmeti uzatılmış garanti bu üründe yoktur diyor bir tanesi de alirken yaptirmaliydiniz ayrica satılmaz diyor. Hepsiburadadan Dreame l10s pro ultra heat alip da sonradan uzatılmış garanti yaptırabilecen oldu mu aramizda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uygulamaya ilk kurduğumda kampanya vardı. Ürünü değerlendirip ekran görüntüsü attığında bazı modellerde uzatılmış garanti yapıyordu ama hangi modeller olduğunu hatırlamıyorum. Zaman zaman tekrar yapıyorlar. Şimdi bir değerlendirme yapmayın yine öyle bir kampanya gelirse yaparsınız

l40 ultra için karcher'ın rm-536 kodlu genel temizlik ürününü kullanıyorum. Temiz su haznesine 1 2 kapak. Sadece robot için değil, rezistanslı hiç bir sistemde çeşme suyu kesinlikle önermiyorum. Kaynatılmış soğutulmuş su, arıtılmış su, şişe su gibi sular kullanmak lazım. Kireç çözme ile ilgili bir kaynağa ulaşamadım fakat arada bir dock temizliği esnasında, kahve makinelerindeki gibi bir yöntemle kireç çözmek gerekir diye düşünüyorum.

Bence kesinlikle çeşme suyu koymayın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lifeisblood L kullanıcısına yanıt
    Docklardaki su tesisatının içi kireç tutmaz plastik malzemelerden oluştuğunu söylüyorlar.

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Siz nasıl yapıyorsunuz. Damacanadan su koyarsam da taşıma suyla değirmen olmuş olacak. Bari musluktan su kaynatıp soğutup öyle koyalım diğer arkadaşların dediği gibi.

Edit: Bir de daha önce yorumlarda çokça "tricut" fırça diye bir şey okudum. Bunun kutusundan çıkmayacak sanırım. Onu nereden almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 10 Nisan 2025; 19:34:50 >
    Arıtma kullanıyorum ben onu koyuyorum depoya fakat arıtma olmasaydı marketteki şişe sularını koyardım galiba

• OMREG O kullanıcısına yanıt

Riskli.

Saf su biraz daha farklı bir ortam ayrıca zaten temizliğe de uygun değil saf su çünkü deterjansız kullanılır ise leke bırakır. Kurutma makinesinin atık suyunda kalıtı toza dikkat etmelisiniz, iç boru çapları 1.9mm.

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Anker ciddi servis sorunları yaşıyor, yedek parçası hemen hiç yok, aman dikkat.

Xiaomi S10 veya S10T, Ecovacs N8, Xiaomi 2C önerilerim arasındadır.

Tüm iç tesisat medikal silikon hortum, kireçlenme sorunu yok.

Servisler tamamen çıkar amaçlı olarak deterjan kullanımını engelliyor ve bahane ediyorlar. Onbinlerce makine yıllardır bildiğiniz yer deterjanı kullanıyor, en ufak bir sorun yaşanmadı. Arap sabunu veya sabun bazlı bir deterjan kullanmayın, yeterli. Tortulu olmadıktan sonra musluk suyunun da herhangi bir zararı yok.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    İçme suyu en iyisi ozaman.

Ben Karcher universal floor cleaner kullanıyorum hocam. Su haznesine de koyuyorum. Padleri yıkama haznesine de.

• OMREG O kullanıcısına yanıt

Mekanizmalar düşündüğümüz kadar hassas değiller, bunu söylemekle yetinelim.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Silikon hortum da kireç tutuyor hocam kötü bir görüntü oluyor mesela akvaryumlarda da silikon hortum kullanılıyor ben çeşme suyunu doldurduğum zaman bir süre sonra berbat bir görüntü alıyor o yüzden en güzeli arıtma suyu ya da şişe suyu

Özellikle medikal silikon diye yazmıştım efendim.

• www.teknosa.com
    Ecovacs Deebot X1 Omni Vacuum Robot Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/ecovacs-deebot-x1-omni-vacuum-robot-p-115040278

teknosada 17.997 TL önerirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 30083009301030113012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.