Bildirim
Robotics Wireless Modem'de Dns Nasıl Değişir?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim bildiğim dns yerel ağ ayarlarından değişiyor modem arayüzünün bi fotosunu atarsan daha iyi olur.ama modemle uğraşma ağ bağlantılarına sağ tıkla özellikler de
ordan LAN yerel ağa sağ tıkla özellikler de gelen yerden TCP/IP olan yere tıkla özellikler de orda aşağıda göreceksin gelen pencerede. -
quote:
Orjinalden alıntı: yy2
benim bildiğim dns yerel ağ ayarlarından değişiyor modem arayüzünün bi fotosunu atarsan daha iyi olur.ama modemle uğraşma ağ bağlantılarına sağ tıkla özellikler de
ordan LAN yerel ağa sağ tıkla özellikler de gelen yerden TCP/IP olan yere tıkla özellikler de orda aşağıda göreceksin gelen pencerede.
Hocam o dediğin yerden denedim olmadı modemden olacak sanırım.. -
modele gore degisiyor ama dhcp ayarlarinda baglanan pclere verilen ag ayarlari yazar oraya dns leri girersen olur. ama bunu yaptiginda pc nin modemden aldigi otomatik ip de bu dns ayarlari gelir. tcp/ip den elle ayarlari girmekten hic bir farki yok. bu sekilde ayarlari modem oc otomatik verir. bence siz tcp/ip ile ugrasin muhtemelen bi seyi yanlis yaptiginiz icin calismamistir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X