Şimdi Ara

rock/metala başlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım çıkıp "senin şu gürültülü müzikleri dinlemek istiyorum." dedi. şimdi benden öneri bekliyor. Sevmesi için ilk ne dinlemesini önermeliyim. Metal hakkında çok ön yargılı defalarca tartışmışlığımız var bu konuda. Ne diyem ne önerem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metal müzik bir hevesle birde şuna bakayım diye sevilmez. Sen onu sevemessin, o seni sever

Şaka bir yana baştan gürültülü müzik diyorsa pek sevme şansı yok bence. Parça olarak Metallica iyi olabilir. One dinletin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Metal müzik bir hevesle birde şuna bakayım diye sevilmez. Sen onu sevemessin, o seni sever

Şaka bir yana baştan gürültülü müzik diyorsa pek sevme şansı yok bence. Parça olarak Metallica iyi olabilir. One dinletin bence.
    metallica yı salla çok bayat geliyo bana şarkıları system of a down dinlet bence

olmadı rammstein dinletirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

metallica yı salla çok bayat geliyo bana şarkıları system of a down dinlet bence

Alıntıları Göster
    kesinlikle soad dan başlamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Metal müzik bir hevesle birde şuna bakayım diye sevilmez. Sen onu sevemessin, o seni sever

ya o sırf beni kızdırmak için öyle gürültülü müzik falan diyor. Ben de kızıyorum işte. Geçinip gidiyoruz. Metallicadan girecem her halde

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

ramstein çok sert kaçar diye düşündüm ama diğer arkadaşta soad demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

kesinlikle diyorsun. Daha fazla arkadaş fikrini söylerse daha iyi olur aslında. Ama metallica ve soad yaparım her halde. Saolasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kolay metallica şarkısı öneri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmorrison

quote:

kesinlikle diyorsun. Daha fazla arkadaş fikrini söylerse daha iyi olur aslında. Ama metallica ve soad yaparım her halde. Saolasın.

yavaştan başlasın yani. daha sonra mudvayne, disturbed falan dinlet birden ağır gruplara geçerse sıkılabilir
  • quote:

quote:

quote:

yavaştan başlasın yani. daha sonra mudvayne, disturbed falan dinlet birden ağır gruplara geçerse sıkılabilir

evet ben de öyle düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet ben de öyle düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Linkin park soad falan dinletin 6 sene önce öyle başlamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

Alıntıları Göster
    Gürültü dediğine göre müzikten çok hoş melodi arıyor, ağır şeyler dinletme, aklıma da bir şey gelmedi ki, hoş melodisi olan bir şey dinlet

• quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

Gürültü dediğine göre müzikten çok hoş melodi arıyor, ağır şeyler dinletme, aklıma da bir şey gelmedi ki, hoş melodisi olan bir şey dinlet

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfY
    İyi bir başlangıç olacaktır rock müzik için. Şarkının hikayesi de var. İntihar eden grup üyelerine ihtafen yazdıkları şarkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

gürültü demesinin sebebi tipik türk insanı gibi metali mağara kaçkını bağırıp çağıran adamlar falan sanıyor. Bir başlarsa bırakamıyacağına eminim. Ben de o yüzden hafif müziklerle başlamak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

fikir için saolun hocam ben de linkin parktan başlamıştım. Neredeyse herkes soad demiş ilk onu dinletirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfY
    İyi bir başlangıç olacaktır rock müzik için. Şarkının hikayesi de var. İntihar eden grup üyelerine ihtafen yazdıkları şarkı.

bakın bu çok iyi olabilir. Rock ve metalin sadece hoplayıp zıplamak için olmadığını melodilerin müziğinin şarkılarının hikayeleri olabildiğini anlayabilir bu şarkı ile

• Bence direkt olarak metale başlamasın.Önce Hard Rock tan falan başla.Mesela GNR-Sweet Child O Mine falan dinletirsen o aradaki kültür şokunu daha iyi atlatır.Sonra Heavy Metale geçersin.Mesela Metallica falan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

Bence direkt olarak metale başlamasın.Önce Hard Rock tan falan başla.Mesela GNR-Sweet Child O Mine falan dinletirsen o aradaki kültür şokunu daha iyi atlatır.Sonra Heavy Metale geçersin.Mesela Metallica falan.
    Direk Metal çok ağır olabilr.. AC/DC , Led Zeppelin türü gruplar önerebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

fikir için saolun hocam ben de linkin parktan başlamıştım. Neredeyse herkes soad demiş ilk onu dinletirim

Çoğu kişiye sevdiren bu gruplar zaten.

Hiç metal müzikle arası olmayan birine gidip Children of Bodom dinletirsen küfreder kapatır

• metallica linkin park falan dinlet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

metallica linkin park falan dinlet
    Rammstein'la başla gerisi gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.