Bildirim
rock/metala başlamak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Metal müzik bir hevesle birde şuna bakayım diye sevilmez. Sen onu sevemessin, o seni sever
Şaka bir yana baştan gürültülü müzik diyorsa pek sevme şansı yok bence. Parça olarak Metallica iyi olabilir. One dinletin bence. -
metallica yı salla çok bayat geliyo bana şarkıları system of a down dinlet bencequote:
Orijinalden alıntı: Jason Becker
Metal müzik bir hevesle birde şuna bakayım diye sevilmez. Sen onu sevemessin, o seni sever
Şaka bir yana baştan gürültülü müzik diyorsa pek sevme şansı yok bence. Parça olarak Metallica iyi olabilir. One dinletin bence.
olmadı rammstein dinletirsin
-
kesinlikle soad dan başlamalıquote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
metallica yı salla çok bayat geliyo bana şarkıları system of a down dinlet bence
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jason Becker
Şaka bir yana baştan gürültülü müzik diyorsa pek sevme şansı yok bence. Parça olarak Metallica iyi olabilir. One dinletin bence.
ya o sırf beni kızdırmak için öyle gürültülü müzik falan diyor. Ben de kızıyorum işte. Geçinip gidiyoruz. Metallicadan girecem her halde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
metallica yı salla çok bayat geliyo bana şarkıları system of a down dinlet bence
ramstein çok sert kaçar diye düşündüm ama diğer arkadaşta soad demiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
kesinlikle soad dan başlamalı
kesinlikle diyorsun. Daha fazla arkadaş fikrini söylerse daha iyi olur aslında. Ama metallica ve soad yaparım her halde. Saolasın.
quote:
Orijinalden alıntı: jdmorrison
quote:
kesinlikle diyorsun. Daha fazla arkadaş fikrini söylerse daha iyi olur aslında. Ama metallica ve soad yaparım her halde. Saolasın.
yavaştan başlasın yani. daha sonra mudvayne, disturbed falan dinlet birden ağır gruplara geçerse sıkılabilir -
quote:
quote:
quote:
yavaştan başlasın yani. daha sonra mudvayne, disturbed falan dinlet birden ağır gruplara geçerse sıkılabilir
evet ben de öyle düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Linkin park soad falan dinletin 6 sene önce öyle başlamıştımquote:
Orijinalden alıntı: jdmorrisonquote:
quote:
quote:
yavaştan başlasın yani. daha sonra mudvayne, disturbed falan dinlet birden ağır gruplara geçerse sıkılabilir
evet ben de öyle düşünüyorum
Alıntıları Göster
-
Gürültü dediğine göre müzikten çok hoş melodi arıyor, ağır şeyler dinletme, aklıma da bir şey gelmedi ki, hoş melodisi olan bir şey dinletquote:
Orijinalden alıntı: Jon Snow
Linkin park soad falan dinletin 6 sene önce öyle başlamıştım
Alıntıları Göster
-
http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfYquote:
Orijinalden alıntı: Danirello
Gürültü dediğine göre müzikten çok hoş melodi arıyor, ağır şeyler dinletme, aklıma da bir şey gelmedi ki, hoş melodisi olan bir şey dinlet
Alıntıları Göster
İyi bir başlangıç olacaktır rock müzik için. Şarkının hikayesi de var. İntihar eden grup üyelerine ihtafen yazdıkları şarkı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Danirello
Gürültü dediğine göre müzikten çok hoş melodi arıyor, ağır şeyler dinletme, aklıma da bir şey gelmedi ki, hoş melodisi olan bir şey dinlet
gürültü demesinin sebebi tipik türk insanı gibi metali mağara kaçkını bağırıp çağıran adamlar falan sanıyor. Bir başlarsa bırakamıyacağına eminim. Ben de o yüzden hafif müziklerle başlamak istedim
quote:
Orijinalden alıntı: Rajaz'
fikir için saolun hocam ben de linkin parktan başlamıştım. Neredeyse herkes soad demiş ilk onu dinletirim
quote:
Orijinalden alıntı: Euphoria*
http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfY
İyi bir başlangıç olacaktır rock müzik için. Şarkının hikayesi de var. İntihar eden grup üyelerine ihtafen yazdıkları şarkı.
bakın bu çok iyi olabilir. Rock ve metalin sadece hoplayıp zıplamak için olmadığını melodilerin müziğinin şarkılarının hikayeleri olabildiğini anlayabilir bu şarkı ile
Bence direkt olarak metale başlamasın.Önce Hard Rock tan falan başla.Mesela GNR-Sweet Child O Mine falan dinletirsen o aradaki kültür şokunu daha iyi atlatır.Sonra Heavy Metale geçersin.Mesela Metallica falan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk Metal çok ağır olabilr.. AC/DC , Led Zeppelin türü gruplar önerebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Dave Mustaine
Bence direkt olarak metale başlamasın.Önce Hard Rock tan falan başla.Mesela GNR-Sweet Child O Mine falan dinletirsen o aradaki kültür şokunu daha iyi atlatır.Sonra Heavy Metale geçersin.Mesela Metallica falan. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rajaz'
fikir için saolun hocam ben de linkin parktan başlamıştım. Neredeyse herkes soad demiş ilk onu dinletirim
Çoğu kişiye sevdiren bu gruplar zaten.
Hiç metal müzikle arası olmayan birine gidip Children of Bodom dinletirsen küfreder kapatır
-
metallica linkin park falan dinlet
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rammstein'la başla gerisi gelirquote:
Orijinalden alıntı: W.Fichtner
metallica linkin park falan dinlet
Benzer içerikler
- türkçe rock radyo frekansları
- now we are free hangi dil
- damat halayı sözleri
- sagopa ne demek
- boş plak doldurma
- youtube mp3 dönüştürücü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X