Şimdi Ara

Rock Müzik İçin Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 2000 tl butcem var. Rock n roll, blues ve genel olarak rock müzik dinleyicisiyim. Usb uzerinden, pc den ve telefon üzerinden ilk etapta muzik dinleyecegim. Daha sonra cd player ve radyo eklemeyi planliyorum. Bu butceye ne onerirsiniz? Benim icin hoparlor caplarinin genis olmasi onemli (gitaristlikten edindigim tecrube bu) baska da hicbir bilgim yok bu islerde. Yardiminizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle bir sistem var yeni çıkmış, what hifi incelemesinde baya beğenilmiş yurtdışı fiyatı 1500 tl civarında burda 2000'e satan bir site buldum tabi sesi nasıldır dinlemek lazım, özellikle rock metal türevi müziklerde denemeden almak hayal kırıklığına yolaçabilir.
    http://www.eniyiteknoloji.com/Denon-D-M-40-Mikro-Muzikseti,PR-4528767.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butce biraz fazla olsaydi klipsh rf 82 derdim ama bi butceye olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

Şöyle bir sistem var yeni çıkmış, what hifi incelemesinde baya beğenilmiş yurtdışı fiyatı 1500 tl civarında burda 2000'e satan bir site buldum tabi sesi nasıldır dinlemek lazım, özellikle rock metal türevi müziklerde denemeden almak hayal kırıklığına yolaçabilir.
    http://www.eniyiteknoloji.com/Denon-D-M-40-Mikro-Muzikseti,PR-4528767.html

Sistem guzel ama bir metal dinleyicini kesecek bi set degil.kendimden biliyorum.

• Tesekkur ederim oneri icin. Kampakt bir set yerine ven yanlis yonlendirdim sanirim sizi stereo bir amfi ve en az 6 inclik bi haparlor benim icin daha iyi olacak sanirim. Cd calar, radyo vs sonradan eklemeyi planliyorum. Var mi bu butceye yapilabilecek mimro setten daha iyi ses kaliteli bir setup?

• Tam 2000 tl yi tuttturmuşşsun :D
  • herhantas H kullanıcısına yanıt
    Biraz pazarlikla daha ucuza da alinabilinir....

• Peki siz bu ikiliyi kullandınız mı? biraz önce what hi fi den hoparlöre baktım eğer kötü ingilizcem beni yanıtmadıysa bu hoparlöre uyumlu amfi bulmak güçmüş, seçiciymiş sanırım.
  • Ne yalan soyleyeyim dinlediginiz turleri pek dinleyemiyorum yanliz hoparlorler monitor audio ise bana bir nebze daha heyecanli geliyor . Detay seviyesi orta seslerdeki otorite ve ust frekanslardaki atak basarili .Amfi seciminde ise fiyata odaklandim bu butcelerde de pek secme sansi olmuyor maalesef.Belki dinleyip bu setup islemiyor diyen de olabilir ama benim goruslerim boyle ...zor surulen hoparlorler degil ama agresif bir amfiyle sizin dinlediginiz turler disindaki dingin soundlari cevirmeyebilir.

• forumdan amfiyi araştırdım pek hoşşeyler yazılmamış :D Onun yerine biraz daha tuzlu olan denon pma 520 önerilmiş. Bu amfi nasıldır acaba?
  • Biraz daha sert olabilir Denon...dikkatli olmak lazim...

• Rock müzik için Yamaha amfilerede bakabilirsiniz bu fiyat aralığında bulunabilir belki

• Kafam allak bullak oldu, bilgi eksikligi de cabasi. Neyse acelemiz yok arastirmaya devam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.