Şimdi Ara

Rock'n Coke 2009 - İstanbul Park Ulaşım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rockn coke da sahne alıcak isimler belli oldu ve bende ilk gün için gitmeyi düşünüyorum, istanbulpark çok ücra biyerde avrupa yakasından ulaşımım nasıl olur, tek günlük gideceğim için nasıl dönebilirim yardımcı olabilirmisiniz. festivalin kendi servisleri varmı gece dönüş için bilen varsa bilgilendirebilirmi lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctsgsm -- 14 Mayıs 2009; 13:42:40 >

• 2006 rockn coke e gitmiştim, O zaman Bakırköyden servisler kalkıyordu, servis dediğim İETT otobüsleri çift bilet atılıyordu sanırım. Dönüş içinde yine gece oradan otobüsler kalkmıştı.
  • yer değiştiya hezarfen değil istanbulpark bu sene gece vakti dönüş için endişeleniyorum
  • Kadıköy'e geç vapurla, ordan da E-10'a bin.
  • gece nasıl dönücem , buna bi çözüm bulursanız çok sevinicem
  • Mecburen biraz erken çıkacaksın, İstanbul Park Harmandere dolaylarında, oradan minibüse binip 16K'nın geçtiği yere gideceksin, son durakta ineceksin ve yine aynı.Ya da yine 16K'ya binip E-5'te inersin oradan da Cevizlibağ arabalarına binersin.
  • ya ben bu istanbul parkı çözemedim gebzede mi tuzlada mı hiç te gitmedim eğer tuzladaysa tuzla çarşısına felan filan yakınsa arkadaşımda kalıcam :S bilemiyorum ya ne olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.