Şimdi Ara

Rocket League [PS4 ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
10
Favori
18.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar oyunun son güncellemesini indiremiyorum. son 20 mb kalıyo duruyo. sonra son 200 mb den tekrar başlıyo. oyunu da sildim baştan yükledim sonuç aynı varmıdır bunun bir çözümü.
  • huso44 kullanıcısına yanıt
    Keşke oyundan önce güncellemeyi silseydiniz oyunun üstüne gelip ayarlardan güncelleme kontrol et dediğinizde yenisi çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 148 ping var neden acaba diğer oyunlarda sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuada0306 -- 24 Ağustos 2015; 15:31:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır bende ping problemi yaşıyorum önceden en fazla 80-90 ı görürdü şimdi 148 civarında dolaşıyo.
  • Arkadaşlar sonunda konsol aldım da, oyunu indireyim dedim. Sanırım ücretsiz olma durumu bitmiş, 59 TL gibi bir fiyat olmuş. Acaba her ülkede mi bitti bu kampanya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 24 Ağustos 2015; 16:52:35 >
  • Bu ping artışı bendede var arkadaşlar.
  • Arkadaşlar yanıma pre arıyorum ranklar için Pinkman060 ekleyin

• Oyunu satan var mı ?
  • Selam herkese, oyunu yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. Oyunu ister show isterse ciddiyetle oynayalım ama hangi psikolojide olursak olalım eğlenmeden geçen 1 saniyemiz yok henüz. Biz genelde oyunda 2 veya 3 kişi oluyoruz. Hem beraber oynar hemde karşılıklı maçlar yapabiliriz. Psn: iSerhattt-

Buyrun bunlarda benden olsun çok iyi değilim ama zamanla inşallah olacağım :)

Bu arada darkdogandark adlı arkadaşa bir önerim olacak; Share Factory'de klipleri 1 er 2 şer saniye başından ve sonunda uzun tut o kendisi kesme yapıyor biraz erken biten ve geç başlayan klipler olmuş daha dikkatli olmalısın. Bu arada part 2 de çok güzel goller var ben çok beğendim :) Devamınında gelmesini isterim, çok güzel şeyler çıkacak gibi

• Ping sorunu yaşayan arkadaşlar maç aratma ekranındayken server'ı Europe seçtiğinizden emin misiniz? Bizim oyunlarda henüz bi sıkıntı olmadı. 44-60 arası alıyoruz, eğer internetimizde bi sıkıntı yoksa.
  • Oyun bana artık maç sonunda eşya vermiyor sebebi ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: thbthn206

Oyun bana artık maç sonunda eşya vermiyor sebebi ne olabilir?

Hepsini açtığın için vermiyor.
  • Hayır hepsini açmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: thbthn206

Hayır hepsini açmadım

Her bir araç için aksesuar listesi var.Kilitli olanları açabilmen için var olan aksesuarın yenisiyle yani hiç kullanmadıklarınızla maçlar kazanmanız gerekiyor.

Bayrak , lastik , şapka vs herbirinde kullanım sayısı, kazanma sayısı yazar.

• Saolun sayenizde en sonunda Platinium kupayı da aldım

• Arkadaşlar bu 500km yazan bir altın trophy var.
    Bunu kazanabilmek için araba tekerleği kaç km olması gerekiyor.
    Şu an 65 km ama hala trophy kazanamadım.
    500 km yapmak zorunda değiliz heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade184

Arkadaşlar bu 500km yazan bir altın trophy var.

Araştırmalarım sonucunda oyunun ilk sürümlerinde bir bug yüzünden araçların lastiklerinin kilometreyi doğru kayıt etmediği , birim zamanda alınan mesafeyi yanlış ölçtüğünü öğrendim.

Sonradan bu, yama ile düzeltilmiş.Fakat bu sefer de 500 km yazan hedefi 65-68km yapınca tamamlamış olarak algılıyor oyun.

Peki bunu nasıl yapacağız? youtubeda ve playstationtrophies sitesinde gördüğüm lastik yöntemi.Oyunda tek başımıza maç açıyoruz ve bot seçmiyoruz.

Bir don lastiği alıyoruz ve gaz pedalına aynı zamanda sol analoğa sarıyoruz.araç orta sahada dönüp duracak.sabah bırakın 7 saat kadar sonra oyuna tekrar bakın.

Yapanlar bu şekilde yapmışlar.Fakat benim oyun, 60-70 kmleri arasında bir yerde bu trophy'i kazanmış.

Sonuç 500km yapmak gerekmiyor.70km garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: blade184

Arkadaşlar bu 500km yazan bir altın trophy var.

Araştırmalarım sonucunda oyunun ilk sürümlerinde bir bug yüzünden araçların lastiklerinin kilometreyi doğru kayıt etmediği , birim zamanda alınan mesafeyi yanlış ölçtüğünü öğrendim.

Sonradan bu, yama ile düzeltilmiş.Fakat bu sefer de 500 km yazan hedefi 65-68km yapınca tamamlamış olarak algılıyor oyun.

Peki bunu nasıl yapacağız? youtubeda ve playstationtrophies sitesinde gördüğüm lastik yöntemi.Oyunda tek başımıza maç açıyoruz ve bot seçmiyoruz.

Bir don lastiği alıyoruz ve gaz pedalına aynı zamanda sol analoğa sarıyoruz.araç orta sahada dönüp duracak.sabah bırakın 7 saat kadar sonra oyuna tekrar bakın.

Yapanlar bu şekilde yapmışlar.Fakat benim oyun, 60-70 kmleri arasında bir yerde bu trophy'i kazanmış.

Sonuç 500km yapmak gerekmiyor.70km garanti

teşekkür hocam :)
    az önce aldım tropy'i
    75 km 'de verdi.

• [PS4] Rocket League - Gelen Giden Bana 4-2 YENDİK. #3
  • Arkadaşlar champion trophysi için illa bütün lig maçlarını bitirmek mi gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.