Şimdi Ara

Rocket League [PS4 ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
10
Favori
18.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saner08

Herşeyi yaptım ama son araba ve 1 tane anten açılmıyo item vermiyor oyun sonu bilen varmi sebebini?

Yalnıs hatırlamıyorsam farklı araba ile oynaman gerekiyordu, bi tane sabit arabayla oynama galibiyet kazanmadıgın araba ıle oyna ve galibiyet kazan o zaman açılması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabani Mokar

Super Victorious
    Win a total of 30 games across any game mode
    bu achıevenmete yapanlar nasıl yaptılar acaba 2 sezonda 45 kazanmıs oldugum maç olmasına ragmen trophy acılmadı,yapanlar nerede nasıl ayptıklarını anlatabılırlermı ?

Ben bu kupayı exhibition yaparak kazandım, 30 kere ustuste
    Sendeki duruma göre acılması lazım ama ıstersen exhibition oyna no boot yap, bı gol at sonra bırak bu sekılde alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memnunov

quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Herşeyi yaptım ama son araba ve 1 tane anten açılmıyo item vermiyor oyun sonu bilen varmi sebebini?

Yalnıs hatırlamıyorsam farklı araba ile oynaman gerekiyordu, bi tane sabit arabayla oynama galibiyet kazanmadıgın araba ıle oyna ve galibiyet kazan o zaman açılması lazım

Valla allah razı olsun ya aldım farklı arabalarla oynayıp düşünmemiştim hiç onu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner08 -- 26 Temmuz 2015; 9:55:03 >
  • ranked game mi oynuyosunuz beyler 250 ratingim filan var bi yerde sıralama filan var mı en iyi kaç acaba
  • Endonezya psn plus oyun verilmedi. Ne tavsiye edersiniz bana bu oyuna nasıl sahip olabilirim? Us veya tr yeni hesapta kaç gün psn plus trial üyeliği veriyordu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

Endonezya psn plus oyun verilmedi. Ne tavsiye edersiniz bana bu oyuna nasıl sahip olabilirim? Us veya tr yeni hesapta kaç gün psn plus trial üyeliği veriyordu ?

Kredi kartı girerseniz 14 gün verıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dönemlerin şampiyon oyunu resmen,müthiş keyifli...
  • Süper bir oyun olmuş eklemek isteyen olursa psn: tuNNa_tr
  • Türkçe oynamayanlar için Rocket League Türkçe trophy açıklamaları;

http://www.playstationkupa.com/r/rocket-league-ps4-turkce-kupa-trophy.html
  • 8 kişi toplayalım maç yapalım ekleyin fetok12
  • Arkadaşlar bu plus ne zaman yeniliyor oyunu yeni gördüm ve girip baktım oyun hala plus ta yazıyor salı günü yenileniyor diye üzülmüştüm hemen plus kapıp alsam mı ?
  • 200'e yakın maç yaptım henüz normal süresi 0-0 biten maç görmedim şu oyunda
  • Bu da benim goller şimdilik;
  • Türk işi 500km trophy alma çözümü gerçi yabancıların da çözümü aynı
     Rocket League [PS4 ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Türk işi 500km trophy alma çözümü gerçi yabancıların da çözümü aynı
     Rocket League [PS4 ANA KONU]

Ben de bu şekil yapıyorum ama böyle bile o trophyi alması zor ya resmen işkence çekelim diye yapmışlar böyle bir trophy

• Online bir arkadaşla oynama trophy'sini almak için yardımcı olacak var mı ? Sadece trophy için değil beraber de oynayabiliriz kalıcı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Online bir arkadaşla oynama trophy'sini almak için yardımcı olacak var mı ? Sadece trophy için değil beraber de oynayabiliriz kalıcı olarak

Beni ekle beraber oynayabiliriz PSN: AnimaLuBu
  • Bugün lastikle dualshock gaz yön tuşunu sabitleyip aracın saha içinde kendi kendine yol katetmesini sağlamıştım.Açtığımda 12 kilometre 120 metredeydim. 5-6 saat sonra kontrol ettiğimde 62 kilometre 450 metre yol yaptığımı gördüm.Fakat nasıl olduysa bu kilometreye varmadan 2-3 saat öncesinde "far far away" trophy'sini çoktan kazanmışım.Bunu da PS4 bildirimler kısmında trophy kazandınız yazısıyla öğrendim.

Tuhaf 500km yol yap derken 55-60. kilometrelerden birinde gelmiş trophy. Bu trophy'i almak isteyenlere duyurulur.
  • Gollerim Part 2;

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.