Şimdi Ara

Rockford Fosgate Power Serisi:T2 15 D4 38cm Subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazı düşünen bir arkadaşım olursa eğer fiyatı oldukça uygun tuttum.

İstanbul anadolu yakasında bostancı taraflarında oturuyorum tuzla taraflarında çalışıyorum eklediğim fotoğraflar ürünlerin temsili fotoğraflarıdır.Tercihim cihazı aracımın üzerinde dinleterek alışverişi nakit olarak yapmak tek ihtiyacım bitone ve RE Audio 30 cm SEX 600 rms sub eğer bunlardan biriyle takas düşünürseniz üstünü anlaşırız 3'e 5'e bakmam . Ben bu Sub'ı aldığımda 1 aylıktı ikinci el olarak aldım kozmetik olarak çok ufak kusurları haricinde bir sıkıntısı yoktur tam kondisyonlu olarak çalışmaktadır. İstenilirse sanalpazar.com danda ilan açılarak taksitle ödeme imkanı sağlayabilirim. Cihazım kesinlikle işlem görmemiştir. Aracımı sadece haftasonları kullanabildiğimden fazla kullanılmamıştır.

Cihazımın teknik özellikleri aşağıdaki gibidir

Cihazım Rockford Fosgate markasının Power serisinin en güçlü ürünüdür.

1000 TL ye geçen yıl almış olduğum subwoofer'ım için 800 TL olarak düşünüyordum ancak 750 tl'ye bırakacağım. Satma sebebim Sq ' ya dönmemdir. az öncede bahsettiğim gibi RE sex 30cm bir bass ile takas olur ama dersenizki elimde şu var 25 veya 30 cm Sq 'ya gider araştırırım bakarım uyarsa neden olmasın .

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Rockford Fosgate T2 15 D4 38 Cm Subwoofer

Subwoofer Size 15" - 38cm
    Peak Power Handling 2000 watts
    RMS Power Handling 1000 watts
    Voice Coil(s) Dual
    Impedance (Per Voice Coil) 4 ohms
    Sensitivity 87 dB
    Xmax (millimeters) 19 mm
    Subwoofer Design Round / Circle
    Main Cone Color Silver
    Woofer Surround Thermo-Rubber

Cihaz ağırlığı : 28 Kilo
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

http://img22.imageshack.us/img22/6223/i1l8.jpg

Saygılarımla

Barış Aydın : 0535 424 01 03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroLynx -- 19 Kasım 2013; 11:52:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.