Şimdi Ara

Rockrider 8.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersan94 E kullanıcısına yanıt
    Seçeneklerim arasında salcano yok. Hangi bisikletçiyle konuşsam bu yerli markaya çok mok atıyor.
  • Sedona 720 alın o zaman

• ersan94 E kullanıcısına yanıt
    29" bir bisiklet düşünüyorum, kilitli amortisör ve hidrolik frenli olması en önemli şartlarım.
    Sedona 920 olabilir belki ve eğer varsa mosso nun 29" olanını düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan94

Sedona 720 alın o zaman

Bu bisikletteki pedalların markası ne.Biliyormusunuz.
  • Wellgo lu-c29

http://www.bikeandoutdoor.com/U2745,71,wellgo-lu-c29-pedal-klasik-pedallar-wellgo-lu-c29.htm

• Şu an 1699 tl imkanınız varsa alın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Şu an 1699 tl imkanınız varsa alın bence

düşer mi sizce daha fiyatı
  • Sanmam

• quote:

Bende carraro sportive 227 ile bu bisiklet arasında kaldım hangisini almalıyım ?
  • biraz daha ucuz olsaydı şu alet ya bugün bayağı test ettim bayrampaşa forum istanbul decathlon'da ama fiyatı fazla gibi geldi bana, 1300 gibi olsaydı keşke .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

biraz daha ucuz olsaydı şu alet ya bugün bayağı test ettim bayrampaşa forum istanbul decathlon'da ama fiyatı fazla gibi geldi bana, 1300 gibi olsaydı keşke .

Yurtdışı fiyatından çok daha ucuza satıyorlar. Decathlon takdir edilecek bir firma.

https://www.decathlon.co.uk/rockrider-81-mountain-bike-grey-id_8168918.html

1900TL'ye geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersan94

Wellgo lu-c29

http://www.bikeandoutdoor.com/U2745,71,wellgo-lu-c29-pedal-klasik-pedallar-wellgo-lu-c29.htm

Cevap için teşekkürler.Ama ben daha önceden araştırıp bir tane aldım bu pedaldan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Bende carraro sportive 227 ile bu bisiklet arasında kaldım hangisini almalıyım ?

ikisi apayri modeller sehirde kullanacagim diyorsaniz carraroyu alin ama daga cikarim diyorsaniz rr 8.1

8.1 in komponentleri daha iyi bu arada carraroya altus kol takmislar yakistiramadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ikisi apayri modeller sehirde kullanacagim diyorsaniz carraroyu alin ama daga cikarim diyorsaniz rr 8.1

8.1 in komponentleri daha iyi bu arada carraroya altus kol takmislar yakistiramadim

Rocksider daha iyi o zaman ama 225 in fiyatıda uygun aksesuar alcağımıda göz önüne alırsak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rocksider daha iyi o zaman ama 225 in fiyatıda uygun aksesuar alcağımıda göz önüne alırsak

dediğim gibi nerede süreceğinize bağlı ama rr deki kolları takmaya kalkın 300 tl ödersiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dediğim gibi nerede süreceğinize bağlı ama rr deki kolları takmaya kalkın 300 tl ödersiniz

Genelde şehirler arası yollarda hafta sonları köy turlarında

• quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

biraz daha ucuz olsaydı şu alet ya bugün bayağı test ettim bayrampaşa forum istanbul decathlon'da ama fiyatı fazla gibi geldi bana, 1300 gibi olsaydı keşke .

1.400 civarına düşmüş.
  • hocam ben de almayı planlıyorum, önerir misiniz? ileride şehirlerarası kullanma durumu da olabilir, tabi adada ve kilyos civarlarında da kullanacağım, f/p olarak nasıldır? bir arkadaş şiddetle önerdi de muhtemelen pazartesi alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biruni 3-4

hocam ben de almayı planlıyorum, önerir misiniz? ileride şehirlerarası kullanma durumu da olabilir, tabi adada ve kilyos civarlarında da kullanacağım, f/p olarak nasıldır? bir arkadaş şiddetle önerdi de muhtemelen pazartesi alacağım.

Hocam ben de facebookta şu sayfada önerdiklerini gördüm, iyiye benziyor.

bisiklet alışveriş ve takas grubufacebook
    bisiklet alışveriş ve takas grubu
    https://www.facebook.com/groups/231816623634885/?fref=nf

Kendim kullanmadım bilmiyorum ama mtb alacak olursam seçeneklerim arasında önceliklilerden birisi olacak.
    Çok sağlam bir görünümü var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.