Şimdi Ara

Rockrider 8.1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Biruni 3-4

hocam ben de almayı planlıyorum, önerir misiniz? ileride şehirlerarası kullanma durumu da olabilir, tabi adada ve kilyos civarlarında da kullanacağım, f/p olarak nasıldır? bir arkadaş şiddetle önerdi de muhtemelen pazartesi alacağım.

Hocam ben de facebookta şu sayfada önerdiklerini gördüm, iyiye benziyor.

bisiklet alışveriş ve takas grubufacebook
    bisiklet alışveriş ve takas grubu
    https://www.facebook.com/groups/231816623634885/?fref=nf

Kendim kullanmadım bilmiyorum ama mtb alacak olursam seçeneklerim arasında önceliklilerden birisi olacak.
    Çok sağlam bir görünümü var.

8.3 ile arasında 1000 lira fark var. 26" için o kadar fark vermeye pek sıcak bakmıyorum.
    merak ettiğim, 29" almadığım için pişman olur muyum?

• hocam dechatlon'a gittim bugün, 8.1'i kesinlikle alıyorum derken 8.3'e takıldı iyice gözüm. sırf görüntüsüne bile verilir o para deyip ona kaydım. hata mı ettim bilmiyorum da uzunca bir süre ekonomik darboğaza girmiş olabilirim. :))
  • quote:

hocam dechatlon'a gittim bugün, 8.1'i kesinlikle alıyorum derken 8.3'e takıldı iyice gözüm. sırf görüntüsüne bile verilir o para deyip ona kaydım. hata mı ettim bilmiyorum da uzunca bir süre ekonomik darboğaza girmiş olabilirim. :))

İyi yapmışsınız aynısını arkadaşa da aldık fiyatının çok daha üstünü hakeden bir ürün

http://forum.donanimhaber.com/m_90259997/mpage_3/f_//tm.htm#101113827

şurada resimleri paylaştım

• PwaGG kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler, bakıyorum hemen.
  • quote:

hocam dechatlon'a gittim bugün, 8.1'i kesinlikle alıyorum derken 8.3'e takıldı iyice gözüm. sırf görüntüsüne bile verilir o para deyip ona kaydım. hata mı ettim bilmiyorum da uzunca bir süre ekonomik darboğaza girmiş olabilirim. :))

Fiyat nedir?
    İstanbulda mı oturuyorsunuz?

Hayırlı olsun.
  • Ben de bundan istiyorum ama yaza kalır mı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedrumFurror

Ben de bundan istiyorum ama yaza kalır mı bilmiyorum.

Yaza hayatta kalmaz şuan bile large bedeni kalmadı ben aldığımda 70 kusur vardı 1 ay onceydi, ilkbaharda biter galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Fiyat nedir?
    İstanbulda mı oturuyorsunuz?

Hayırlı olsun.

evet, 2400 idi yanlış hatırlamıyorsam. kullanılmaz hale gelene kadar kullanacağım bir şey alayım dedim. şimdi 1400 verip daha sonra tekrar vereceğime tam olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.