Şimdi Ara

Rockrider kışlık bisiklet eldiven ve Btwin uzun parmaklı eldiven (Çanta hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Eldivenler Ekim 2013'de Dechatlon'dan alınmış olup faturaları bulunmaktadır. Siyah btwin'i 15-20 sürüş, Siyah rockrider'ı da 2-3 yağmurlu sürüşte kullandım. Avuç içlerinde kullanıma bağlı olağan kullanım izleri mevcuttur ancak fiziksel olarak hiçbir sıkıntısı yoktur.

eldivenlerin ikisi de M bedendir

Kalın olanı kış aylarında rahatlıkla kullanabilir, daha ılık havalarda da uzun parmaklıya geçebilirsiniz.

Çantayı da fazlalık olarak dursun diye almıştım, kullanmak nasip olmadı. İçi geniş ve günlük kullanıma da uygun.

Bisikleti ve tüm aksesuarlarını sattığım için ihtiyaç fazlasından satıyorum.

Kalın eldiveni 50 TL'ye aldım, 20 TL istiyorum.
    İnce eldiveni 40 TL'ye aldım, 20 TL istiyorum.

Hepsine toplam 40 TL istiyorum. Çantayı da yanında hediye ediyorum. Eldivenleri faturaları, hatta kredi kartı slipleriyle göndereceğim. Bir sıkıntı olduğunda dechatlon süre farketmeksizin ilgileniyor çünkü.

Kargo alıcıya ait. PTT kargo 1 kg/ds'ye kadar ürünleri 7 TL'ye gönderiyor diye biliyorum, kargoyu o şekilde yapabilirim.

Ürün fotoğrafları :

Rockrider kışlık bisiklet eldiven ve Btwin uzun parmaklı eldiven (Çanta hediyeli)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhabalar. ürünlerinizle ilgileniyorum fakat beden konusunda nedir ? bana XL olacağını düşünüyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.