Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PC sürümünde gıcık bir ses vardi ve sap ayarındandı. Kablo daha ihtimal içinde gibi. No cable fix yapan diyeceğim ama orijinal oyun olmaz. Kabloya b.k atmak için ps3te de denemek lazım. Ps3te de aynisini yaparsa demek ki gitar veya kabloya kalir. Gitari elemek için ise gerçek bir amfiye bağlayıp denemek gerekir.
    Oyunun çok başlari ama ton mixerde hign gain, high distortion pedal falan bağlı olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiyikliJedi kullanıcısına yanıt
    Evet ps3te de bir deneyeyim biraz daha netleşir. Gitardan oldugunu sanmıyorum ama bir amfide denerim yine de. Baska bir kablo ile denemek ise en zoru sanırım
    Oyun ilk açıldığında gelen random ayarlarda mevcut, farklı amfilerde ya da pedallarda filan artıyor ya da azalıyor. Muhtemelen ps3 inene kadar beklerim bu gece :)
    Bunun dışında, çok zor be , elim ayağıma karışıyor valla, sag elime mı bakayım sol elime mı bakayım ekrana mı bakayım bilemedim. Belki zamanla parmaklarım biraz hafıza edinir.

• Ps3 versiyonunda da aynı saçma cızırtı mevcut. Gitar cızırdak belki de, bi amfi ayarlayıp bakacağım, onda da suç yoksa en zoru ikinci bir kablo ayarlamak olacak. İnsallah gitar bozuktur diye sacma temennilerim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

2012 ps3 için DLC paketlerini torrentten indirdik game/blus3118/usr klasörüne kopyaladim.oyun ama görmedi. Göstermek için ne yapmak lazim bilen var mi?

2012 paketleri 2013 ile doğrudan uyumlu değil. Bende pc de 2012 daha önce kuruluydu. 2014 ü yükledim. Profil oluştururken sordu 2012 şarkılarını ekleyim mi dedi. Ekle dedim ekledi Şu an 200 civarı şarkı var sanırım. Listeyi kaydır kaydır bitmiyor

Ben de 1000 civarı şarkı oldu. Bir de oyun çökmese arada

Custom dlc ler nasıl yükleniyor?

• Purone kullanıcısına yanıt
    Oyunu ilk olarak deneme amaçlı orjinal almadan kurduğumda benim de görmemişti.Ancak sizin orjinal aldığınızı biliyorum "failed to contact key server" hatasını ben de yaşadım, dün gece düzeldi. Usbye taktığınızda windows algılıyor mu ?

Gitarı,kabloyu filan bir araya getirmeye çalışırken yerli yabancı forumlara baya bakmıştım, ubisoft'un forumlarında benzer problemler yaşayanlar vardı.İş yerinde ubisoft ya da steame giremediğimden şu an bakamıyorum malesef, orayı kontrol ederseniz belki faydası olabilir.
  • lakeshire kullanıcısına yanıt
    Parmaklar alışır, yada alışmalı :) Oyun içerisnde Guitarcade diye mini oyunlar var. Bir sürü egzersiz var. Nota basark ördek falan avlıyorsun :) Doğru teli bulman, doğru zamanda basman için yardımcı oluyorlar.
    Valla şu an en iddialı olduğum konu doğru tele basarak barda gelen haydutları öldürme , 47.000. sıradan girdiğim dünya sıralamasında ilk 20.000 e geldim dün gece. Henüz 3-4 kere oynadım ama şimdiden hırs yaptım.

Bu arada bu sabah işe geldiğimden beri şu cızırtı olayını araştırıyorum, sorun galiba dediğin gibi sap ayarında.Akşam için güzel bir amfi ayarladım,muhtemelen o cızırtıyı yine duyacağım ve cumartesi günü gitarı alıp tekrar Taksim.

Valla akşamları evde geçirdiğim zamanlarda biraz stres filan atayım diye şu işe girdim ama bir haftadır ekstra sinir,stres sahibiyim
  • lakeshire kullanıcısına yanıt
    contack key server hatası aldıgımdan beri steamapps common rocksmith.exe den oynadım. sorunsuz bir şekilde kabloyu görüyor usb çalışıyor ses geliyordu.
    2 gündür kabloyu usbden cekmemistim
    dün fareyi takmak icin cektim ve sonraki takısımda kabloyu almamaya basladı. steamden açıldıgında da görmüyordu. şimdi silip tekrar yükledimoyunu deniyecegim.
    kablonun driverını silsem bi işe yarar gibi geliyor ama bulamadım
    usbye takınca windows görmüyor kabloyu.
    Türkiye'de bi telefon numaraları vs olsa günde 5 kere arayıp carlıcam, o da yok. Iyıkı bi oyun oynıcaz 3 gündür düzgün çalışması icin atmadıgımız takla kalmadı. Bu tip sorunlar oldugunu bilseydim gider korsan indirip dogubankda kabloyu arardım
    Forumlardaki bilgiler de yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 22 Ocak 2014; 11:06:22 >
    Allah sabır versin, ben de bir haftadır uğraşıyorum. Korsanını da indirdim,doğubankta kablo da aradım,hiç bir şey yolunda gitmedi.
    Kabloyu usbden takınca windows algılamıyor ise oyunu tekrar kurmanın pek faydası olur gibi gelmiyor malesef,ama denemekte fayda var tabi. Farklı usb portlarından deneyin diyeceğim ama onu zaten yapmışsınızdır.
    Şimdi aklıma geldi, kablonun sağlamlığını tespit edebilmek için takıp deneyebileceğiniz başka bir bilgisayar,notebook vs var mı?

Bir de real tone cable yazıp google görsellerde ararsanız usbnin bi 10 cm gerisinde ikiye ayrılabilen bir kısım var, hatta görselde sağda kutu içinde "features breakaway design" yazıyor. Telefondan baktım az önce ubisoft forumlarında birisi o kısmı nazikçe çıkarıp tekrar takmanın sorunu giderebileceğini yazmış,bir deneyebilirsiniz belki.
  • Ps3 versiyonu çok pahalı yahu.
  • Selamlar

PS3 de 2014'u kurdum ve çalışyor fakat eski versiyon CFW üzerinde çalışmadı. DLC'ler Ps3 de olmadığı için eski versiyonu çalıştırmaya çalışıyorum.
    2012 versiyonunu Çalıştırabilen var mı?
  • Failed to connect sorunu için steame ait tüm şeyleri Windows firewalldan sildim. Sonra steami açtım yeniden gördü firewall. Ardından bilgisayarı kapattım açtım ve oyuna girdim düzeldi. Bu yöntemi steamin sitesinden aldım. Beyler internetten Dlc indirsek orijinal oyuna kurabiliyor muyuz? Gitarda aldım bugün. Seti tamamladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakeshire

Şimdi aklıma geldi, kablonun sağlamlığını tespit edebilmek için takıp deneyebileceğiniz başka bir bilgisayar,notebook vs var mı?

Bir de real tone cable yazıp google görsellerde ararsanız usbnin bi 10 cm gerisinde ikiye ayrılabilen bir kısım var, hatta görselde sağda kutu içinde "features breakaway design" yazıyor. Telefondan baktım az önce ubisoft forumlarında birisi o kısmı nazikçe çıkarıp tekrar takmanın sorunu giderebileceğini yazmış,bir deneyebilirsiniz belki.

hocam allah senden razı olsun

ayrılan kısmı gevşemiş orayı sıkılaştırdım sorun halloldu

steamden eklemek isteyen olursa nick'im aynı

Sevindim valla :) Şu oyuna bir sürü para ve emek döktük ufak bir aksaklıkta canı sıkılıyor insanın hemen. Steam nickim sinephant,bu gece eklerim.
    Bu arada Rocksmith için açmadıysan uplay accountu da açabilirsin dünya sıralaması istatistikleriyle filan gaza getiriyor insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: detu

Selamlar

PS3 de 2014'u kurdum ve çalışyor fakat eski versiyon CFW üzerinde çalışmadı. DLC'ler Ps3 de olmadığı için eski versiyonu çalıştırmaya çalışıyorum.
    2012 versiyonunu Çalıştırabilen var mı?

CFW kaç? Bende 3.55 CFW vardı. 2014 kurdum çalışmadı. 4.46 CFW'ye yükselttim. (habib versiyondu galiba) 2014ü oynuyorum. 2012 versiyonu da indirdim. Doğal olarak o da çalışıyor.

RS 2014'ün 3.41/3.55 fixi yok. RS 2012'nin ps3hax.net'te 3.41/3.55 fixleri var. 3.55'te vazgeçemeyeceğiniz oyun yoksa 4.46'ya geçmenizi tavsiye ederim. CFW dosyalarını ps3oyun sitesinden indirmiştim.
  • Yaw gaza getirmeyin adamı Orijinal oyun var PC için. Hem steam'de hem uplay'de hesap da açtım. PS3'te takılıyodum kaçak maçak ne güzel. Mahkum etmeyin küçücük bilgisayar ekranına yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falatbar

Failed to connect sorunu için steame ait tüm şeyleri Windows firewalldan sildim. Sonra steami açtım yeniden gördü firewall. Ardından bilgisayarı kapattım açtım ve oyuna girdim düzeldi. Bu yöntemi steamin sitesinden aldım. Beyler internetten Dlc indirsek orijinal oyuna kurabiliyor muyuz? Gitarda aldım bugün. Seti tamamladım :)

Gavurun işi belli olmaz. Orijinal oyunun üstüne DLC kurarsanız, hiç birşey yapmasa Steam'den falan ban'ler. Orijinal oyunun CD key'in bloklar falan. Belki de hiç bir şey yapmaz riskli işler bunlar :(
    Yanı sürüncemede ben de varım. Orijinal listedeki parçaları PS3'te bitirdikten sonra herhalde paşa paşa PC'De parasıynan DLC indireceğim
  • Ekstradan amfi almayı düşünen var mı?
    Ya gel gaza , para verip almışsın oynasana orjinalini :) Ben istatistik hastasıyım,şimdi o benim çetelemi tutar şu kadar oynadın,bu hafta bu kadar oynadın,oo 100 saat olmuş hala beceremiyorsun filan diye.Arcade oyunlarındaki uplay sıralamasını da sevdim , en azından boşa kürek çekmediğini hissediyorsun bir motivasyon oluyor.E bi de steam achievementleri var tabi. Ben ps3'ü exclusive oyunları dışında ( uncharted serisi,last of us,beyond two souls vs ) hiç kullanmıyorum ya,c64 döneminden beri bilgisayarcı olarak hala bilgisayarda oynamak daha cazip geliyor.
    Bir de bilgisayarda monitör olarak 46'' tv kullanıyorum o yüzden pek küçük gelmiyor. Bunlar da bekar olmanın güzellikleri,istediğin şekilde oyun oynayabiliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.