Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlayanlar parmaklariniz ne alem? Benimkiler resmen yaniyor bass çalan komsu bir abimiz var, önce parmakların aciyacak hatta soyulacak,Sonra nasirlasacak o zaman acimayacak demişti. Ne kadar sürer Ku bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiyikliJedi kullanıcısına yanıt
    Hala da uğraştırıyorlar :) Gitar hazır,oyun hazır,ben hazırım lakin 3 gündür birbirimize bakıyoruz kablosuzluktan.Dünkü Eminönü-Kadıköy arayışlarım da pazar olmasının da etkisiyle sonuçsuz kaldı.Her gittiğim yerde bir şeyler yiyip döndüm geri. GGdeki satıcının verdiği takip numarası yanlış olduğundan kargonun nerede olduğunu tespit edemiyorum, aslında kargoya verildi mi ondan da şüpheliyim,cuma akşamı verilen şey ertesi gün hadi olmadı en geç bugün gelirdi,mesajlara da cevap vermedi bir türlü.Kargo konusunda biraz şanssızım galiba , e-baydeki bir siparişim de 54 gündür hala gelecek.

Yok mu aranızda sıkılıp kablo satan, kapınıza kadar gelip elden alırım
    Sonra da öyle nasırlı mı kalacakmış yahu,eski yumuşaklığına dönmeyecek mi
  • Beyler Mogwai fln var mı listelerde Postrock custom da olur bir de ben torrentten indiriyorum. Eğer çok fark varsa parayla alıcağım. Gitar ne tavsiye edersiniz post rock için? Bu arada kablo bugun yarın gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdegi -- 20 Ocak 2014; 18:11:12 >
  • lakeshire kullanıcısına yanıt
    Valla çok şansın yok hocam. Kimsenin sıkılıp da kabloyu satacağını sanmıyorum

İşte sen düşün Steve Harris'te David Ellefson'da nasıl parmaklar var

• o parmaklar daha çok acı çekecek özellikle bas çalıyosanız ilk aylarda kat kat fazla acı çekiceksiniz no pain no gain felsefesiyle ilerlerseniz sorun olmaz steve harris'in cidden insancıl bi parmakları olduğuna inanmıyorum adam o hızda 2 parmakla o 2 saat aralıksız çalıyo 1 yıldır felan bas çalıyorum bende the trooper'in solosuna geldiğimde parmaklarım gidiyo resmen çalamıyorum çala çala kondisyon kazanırız artık

• Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    O herif pena da kullanmıyo di mi? Old school parnaklan... Vay hayvan herif demek istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

O herif pena da kullanmıyo di mi? Old school parnaklan... Vay hayvan herif demek istiyorum

parmakla ve 2 parmak. 3 olsa hadi anlicam ama adamın 3 parmakla çaldığı şarkı yok. 2 parmakla o hıza ulaşan adam 3 parmakla ne yapar artık hızı geçtim bide o parmak kondisyonu var adamda ya
  • Yılların metalcisi olaraktan dünya görüşümü değiştirmeye karar verdim Custom song Bülent Ortaçgil veya Akdeniz akşamları yok mu? :P
    Fret basan işaret parmağim ve sağ el orta parmağım acaip acıyor. Mastery elde ettiğim tek şarkı da henüz Pour Some Sugar on me. Gitarını bilemem de bassı çok kolay bir şarkı.

80li yıllar hair band ve akdeniz akşamları şarkılarını geçebilirsem ve Trooper'ı çalabilirsem yapacağım ilk iş bir Epiphone Goth Thunderbird almak olacak. Elime aldım mı cihazı, hayır. Dokunuşu rahat mı, bilmiyorum. Amfiye bağlayıp sesini dinledim mi, hayır. Sırf şekline hasta oldum.http://www.epiphone.com/Products/Bass/Goth-Thunderbird-IV.aspx

Kariyer planı:
    - Parmak derilerini yüz
    - Derileri nasırlaştır
    - Kinks Last Dance With Mary Jane, Ortaçgil Benimle Oynar mısın, Akdeniz Akşamları master seviyeye ulaş
    - Şekilli gitar al
    - Trooper, Symphony of Destruction ve bilumum metal şarkı ile boy ölçüsü alınacak

Mary Jane Last Dance Tom Petty imiş :) konudan bu kadar habersizim. Bu arada öğle yemeğine gitmeyip youtube'da bass videosu izlemek sizce psikolojik bir rahatsızlık mıdır?
  • Beyler ben oyunu orijinal aldım cd kutusuz 60 tlye. İnternetten indiriyorum şimdi peki bu dlcleri orijinal mi alacağız şimdi oyun orijinal olduğu için fikriniz var mı? Kabloda bugün gelmiş olması lazım gidince bakıcam.
  • Konuyla bayadır ilgilenemedim. Çoğu arkadaş bununla gitar öğrenilir mi diye sormuş. Teorik bilgi yok gibi birşey. Ben şahsen direk lessons kısmından başladım ve bayağı hızlı geliştim ama yinede yeni başlayan birisi için çok zor dersler var. Oyun bence gitar öğrenmek için iyi bir araç ama yinede internetten teorik bilgileri araştırın vidyoları falan izleyin. Notaları öğrenin vesaire. Ben Justinguitar sitesini kullanıyorum ingilizce varsa tavsiye ederim.

Yeni başlayan arkadaşlara bir kaç öneride bulunayım birde

Sol elle tellere basarken mümkün olduğunca parmak ucunu kullanın, alttaki tele dokunmasın ben ilk başta pek dikkat etmiyordum ama sonra bi baktım alttaki tele dokunuyor haliyle ses çıkmıyordu. Onun için siz siz olun parmağınızın ucunu kullanın. Justinguitar sitesinde Finger Gym var o dersi çalışın.

Sadece üst vuruş yapmayın. Üst-alt vuruşa da alışın.
    -----

Onun dışında, eğer real tone cable ve oyunu aldıysanız amfi almanıza şu an için gerek yok. Oyunda istediğiniz tonu ayarlayabiliyorsunuz.

PC de ses-görüntü gecikmesi hiç yaşamadım. HDMI kullanmadım.

Başka sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım

• Ya hak ve adalet yolundan gidersin herşey orijinal. Yada emeğe saygısızlık edip batılı seçersin hepsi kırık. Yani sanırsam? :( Orijinal PC oyun aldım, playstationda kırık oynuyorum büyük ekran olsun diye. İlerleyip yeni şarkı çalışmak istersem sanırım PC'ye dönüp orijinal DLC satın alacağım. smitysanvil tavsiye edilmiş konu içinde daha önce. orada da güzel şarkılar var
  • İyi akşamlar,
    Yaşadığım türlü aksaklıklar sonrasında bugün nihayet forumdan Nebuch sayesinde bir kablo sahibi olabildim ve heyecanla eve geldim.Oyunu önce bir deneyeyim de ondan sonra satın alayım diye torrentden indirip kurmuştum.Baktım hata verdi dondu apıştı filan, nasıl olsa alacaktım diyip steamden aldım ve 3-4 saatlik bitmek bilmeyen bir bekleyiş daha başladı.
    Nihayet indirme bitince tıkladım playe hop hata geldi : Failed To Contact Key Server . Hemen bir araştırma steam forumları bununla çalkalanıyor, steamde key bitmiş. Yıllardır alışverişimiz var kendisiyle,key bittiğini ilk defa gördüm , ekmek mi yahu bu. Sonrasında forumdaki bir yoruma istinaden steam üzerinden değil doğrudan klasörden girdim ve çalıştı. Acihevement filan tınlamıyor ama olsun.

Gelelim en büyük soruna, günlerdir bekledim ama bu sorun bütün hevesimi kaçırdı. Bu cızırtı ne böyle ? Özellikle bazı clean tonlarda inanılmaz rahatsız edici. Bunun normali mi bu, yoksa benimki mi böyle ? Audigy 2 ses kartı var, coax bağlantı ile logitech z550e bağlı. Logitech g510 klavye var ses kartlı,onun çıkışından sennheiser kulaklığımı bağlıyorum yine cız bız .Asus hs-w1 kablosuz kulaklık var,usbden takıyorum onu hiç sallamıyor bile.

Herkeste böyle ise sineye çekip duymamaya,alışmaya filan çalışacağım ama , öyle değilse bir çözüm arayayım nasıl olacaksa.

Hocam senin basina gelen herhalde pişmiş tavuğun basina gelmemiştir yukarda arkadaşlar geri plan gürültüsünden bahsetmislerdi Kalibrasyon ile ilgili bir hata imiş. Onlara sorsan?

• quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Hocam senin basina gelen herhalde pişmiş tavuğun basina gelmemiştir yukarda arkadaşlar geri plan gürültüsünden bahsetmislerdi Kalibrasyon ile ilgili bir hata imiş. Onlara sorsan?

Ya dip ses değil de böyle pis bir cızırtı.Notaya basmadan tele şöyle bir tıklatınca bile cızırdıyor bazen. Cızırtıdan diğer seslere yoğunlaşamıyorum, simdi bir yandan ps3 için çekiyorum,yarın bir de onla deneyeyim,onda ses temizse oradan devam ederim belki ama asıl pc üzerinde kullanmak istiyordum.Bu konunun ilk sayfasında rocksmith 2014'de çok cızırtı var diyen arkadaşlar vardı ama o crack ile ilgiliydi sanırım.
    Hmm teller fertlere değmiyor değil mi? Gitar dedigiginde freze işlenmiş Allen civata ile montaji yapabilmiş elektromekanik bir cihaz. Benim başa da sorunlu idi aldigim yere götürdüm. Sap ayarı varmış, ayar çektiler sonra cillop gibon oldu

Yok değmiyor baya yukarıda , daha dogrusu normal yüksekliği ne kadar olması lazım bilmiyorum ama değmiyor :) Alırken her türlü ayarını akorunu filan yaptırıp aldım ama. Simdi oyuna mı , gitara mı , kabloya mı bok atsam bilemedim :) Sanırım senin pc sürümünde rahatsız edici bir cızırtı yoktu. Ha belki de bu normal bir ses ben gıcığımdır , o da bir ihtimal :)

• rocksmith gitarımı ve kablomu görmüyor
    usb den çıkardım ve tekrar taktıgımda görmemeye başladı çözümü bilen var mı? Nasıl olur böyle bi saçmalık
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.