Şimdi Ara

Rocksmith: Elektro Gitar ile Gerçek Bir Performans (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
20.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çıksada oynasak.elektromda var bileniriz
  • bugün oyun çıktı ama satışa sunan bir yer var mı
  • Merhaba arkadaşlar oyunu deneyen ilerleme kaydeden oldu mu
  • bu oyunun incelemesi yapıldı birdaha ne haber yapıldı ne inceleme oyunu gitarlı versiyonunu arıyorum yok .. kim nerde kaç paraya satıyor bilemiyoruz..artık bi haber bekliyoruz
  • Ben de ses kartına normal gitar kablosu ile gitar takarak oynuyorum ama şarkının başında notaları düzgün algılarken birden algılamayı kesiyor. Pc de oynayıp bu sorunu yaşayan var mı başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Ben de ses kartına normal gitar kablosu ile gitar takarak oynuyorum ama şarkının başında notaları düzgün algılarken birden algılamayı kesiyor. Pc de oynayıp bu sorunu yaşayan var mı başka?

Hocam nasıl yaptın anlatabilir misin?

buldum, gerek kalmadı. oyunu yükleyip denyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 3 Mart 2013; 18:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

quote:

Ben de ses kartına normal gitar kablosu ile gitar takarak oynuyorum ama şarkının başında notaları düzgün algılarken birden algılamayı kesiyor. Pc de oynayıp bu sorunu yaşayan var mı başka?

Hocam nasıl yaptın anlatabilir misin?

rocksmith no cable diye aratırsan bulursun.
  • bu no cable olayının xbox versyonu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersato

bu no cable olayının xbox versyonu var mı?

Sanmam. ayrı bir exe çalıştırılıyor windowsda. ama ben pc de de pek verim alamadım normal kabloyla. kablo siparişi verdim yurt dışından.
  • quote:

quote:

Sanmam. ayrı bir exe çalıştırılıyor windowsda. ama ben pc de de pek verim alamadım normal kabloyla. kablo siparişi verdim yurt dışından.

peki kablo ne kadara buluruz amazon vs sitede ayrıca en güvenilir ve gümrüğe takılmayan hangisidir
  • quote:

quote:

quote:

peki kablo ne kadara buluruz amazon vs sitede ayrıca en güvenilir ve gümrüğe takılmayan hangisidir

Ebayden aldım ben. Kargo dahil 70tl ye geldi. Takip numarası da veriyor.
    http://www.ebay.com/itm/290872476142?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

• P.tesi günü Kadıköy'e gidip, 550 liraya bundle olarak aldım. Yaşım 24 gelişim için ne kadar yaşım geçse de gitara hep hevesim vardı. Bu hevesimi gitar hero ile gidermeye çalışıyordum fakat işi ilerletmek istedim.

Simülasyonda fazla vakit geçirmek nasip olmadı çünkü daha derslere bakıyorum.
    Biraz alt yapı oluşturmak gerekiyor,
    Gitar hero gibi pat diye şarkıya dalamıyorsunuz. Gitarla fazla alakam yok ama derslerde bence hemen hemen her teknikten bahsediliyor.

Geçmişte bağlama çalıyorum bu yüzden telli bir müzik aletine yabancılığım olmadığını düşünüyordum fakat daha tellerin bile yerlerini tam benimseyemedim bastığım tel ile penayı vurduğum tel çoğu zaman farklı oluyor.

Bu arada diğer oyunlardaki gibi easy normal hard expert seçenekleri yok. Herkese hitap etmeye çalışmalar abartmış gibi olmayayım ama yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 10 adet zorluk seviyesi var, bu bayağı bi' hoşuma gitti.

Bu arada elime aldığım süreç boyunca videolar çekip gelişimimi somut olarak takip etmeyi düşünüyorum ve yeterli cesaret bulursam burada paylaşabilirim. Hem benim gibi heves eden arkadaslara da biraz da olsa yardımım dokunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynayan arkadaşlardan daha fazla yorum bekliyoruz.
  • Çok başarılı
  • erdinç iyikul un hazırlayacağı 2. video ne oldu bulabileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

erdinç iyikul un hazırlayacağı 2. video ne oldu bulabileniniz var mı?

Şu an TR Riot'ta çalışıyor. BSC ile bağlarını tam koparmasa da artık aktif değil.
  • ozaman 2. video gelmeyecek :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.