< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rockstar Games Faşist Bir Firmadır (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Haklısın ama onlar böyle düşünüp yama yapmıyorlar onu diyorum. Ben neden istemeyeyim türkçe yamalı oyunlar ?
-
Doğrudur
-
Doğrudur hocam bilemiyorum.
Ben 2018 de aldım ve yorumum bu şekilde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: laylaylaylomRusları tanimiyorsun bu konuda Rusların eline kimse su dökemez ancak Rusça seçenek var
Alıntıları Gösterdogru hatta korsan oyun paylasiminda ruslar bir numara
-
hahahahaha
hahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahaha
cahil özgüveni mükmemmel ya. hayatında bir tane kırgızca kitap okumamıssın, özbekce cümle görmemişsindir. şarkı bile dinlememişsindir ama hepsi türkçe lol
-
Faşistlikle alakası yok.
Çoğu oyun, oyun dosyaları üstünde oynanmasını istemiyor. Bunlar dil dosyası dahil olsa bu böyle.
Öte yandan çeviriler üzerinden öyle yada böyle gelir elde etmeye çalışınca zaten ayrı bir ayaklanma oldu. Ücretsiz çeviriler şikayet edildi. Kimler tarafından bilinmez(!)
Sonuç olarak her türlü çeviriyi engelledi Rockstar Games. 3-5 tane çocuğun eline bırakmadı olayı.
Ücretsiz yama yapanları ekmekle oynuyo diyerekten hakaret/küfür/şikayet etmenin manası nedir? Yok yani. Türkçe yama bölümü kökten kapatılmalı forumda. Yazık yani translate yamayı bile şikayet edecek duruma geldilerse. (Malum)Paralı yama satıp şikayet edenlerde kendi kendilerine evcilik oynasınlar.
-
Şimdi kardeşim cahil diyerek bana hakaret ediyorsun ama eminim senden daha bilgiliyimdir ve senden daha wz cahilimdir -
kesin karşimmm 180 milyon
-
Evet doğru söylüyorsunuz fakat yamaları yasaklayıp şuan Türkçe yama yapan bir site ile anlaşabilirlerdi.Bu şekilde hem başka yama yapılmazdı hemde en azından kendilerinin kontrolünde bir yama olurdu -
Çalışmaya göre yeryüzünde toplam 6 bin 912 dil konuşuluyor ve Türkçe bu diller arasında dünya üzerinde kullanılan ilk 5 dil arasında yer alıyor. Yani dünyada 220 milyon kişinin Türkçe konuşuyor. -
şuraya bir kırgız getirsem ingilzice olmadan anlasamazsın adam hala türkçe diyor ya
https://en.wikipedia.org/wiki/Turkic_languages
https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_language
al farkı öğren
hayat bilgisi dersinde öğrendiniz dil, lehçe kavramları ile gelmeyin nolur ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Aralık 2020; 17:28:24 >
-
Sana cevap olarak bu linki bırakıyorum https://eksisozluk.com/220-milyon-kisi-turkce-konusuyor--3741754
-
attığın linki kendin bile okumamışsın
gerçekten yaş kaç
-
Belki sen okumamışsındır -
Firmaların bütün dilleri koyma gibi bir zorunluluğu yok ki.Belki kar getireceğinden emin olamamışlardır,belki fazla dil koymak istemiyorlardır ya da o ülkedeki önceki satışlardan tatmin olmamışlardır vs.Bu onların faşist olduğunu göstermez ki adı üstünde şirket,tüm amaçları kar.
-
pardo karşim 13 yaşında oldugunu bilemedim
-
Bende senin 5 yaşında olduğunu bilemedim hadi git uyu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X