< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rockstar Games Faşist Bir Firmadır (2. sayfa)
-
-
GTA 5 bedava verilmedi mi. Pek iyi bir örnek değil sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıda dediğim gibi adamlar bizi dinlimiyorlar bile yani hem Türkçe yama getirin diye kaç kişi başvurdu ama hiç dinlemediler Türkçe yamayı yapan kişiler eğer başvursaydı ve kayde alsalardı dedikleri şey bizden izinsiz nasıl yama yaparsınız -
Türkçe oynamak istiyorum diye oyunun dosyalarini çıkar amacıyla editleyenlere gôz yummak kadar saçma birşey yok hak hukuk denilen birşey var bencilliğin alemi yok
ortada bir çıkar var haksız kazaniliyor ve hatta suna benziyor
benim elma agaclarim var yesil elmelari toplayip satmiyorum çürümeye birakmişim vatandaş yesil elma isterim diyor bazen çingenenin biri gelip toplayip satiyor benim tarlamdaki elmayi
O zaman 180 milyon kişinin konuştuğu bir dili yok sayamazlar değil mi
-
GTA 5 130 milyon kopya sattı ve emin ol bunun biraz kısmı Türkiye den
-
Korsan sürümü ne zaman çıktı 1 yıl sonra yani kimse çıktığında korsan oynayamadı yani alan çok oldu ve dediğimiz bu oyun GTA5 ve yani o zaman dolarda düşüktü yani Türkye de iyi sattı sen merak etme
-
Evet kardeşim çocuk hayatın gerçeklerinden kaçırıp pembe bir dünyada yaşat
-
O kadar şey yazdım hiçbir şey anlamamışsın. Oyunun %0.8'ini Türkler oluşturuyor neden %0.8 için yatırım yapsınlar ki? Sen yapar mıydın? Ülkemiz bu forumdan ya da GTA 5 serverlerından ibaret değil ülkenin çok büyük bir çoğunluğu GTA 5 hayatında asla oynamamıştır. Oynayanların çoğu da korsandır mesela ben çünkü bir oyuna o kadar para verecek durumum yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CN III Oculomotor -- 5 Aralık 2020; 9:49:20 > -
Rockstar mi taketwo mu bence konuya cok hakim degilsin gibi geldi mail attin mi yada bolge sorumlusuyla konustun mu? -
Bugün Total War Wahammer 2 yi oynayan kaç Türk var ve % kaçını kaplıyor ama Türkçe yaması var
-
İksisde birbirinden beter
-
Bu arada 2K ve Rockstar Games in Türkiye sorumlusu yok
-
Bu kadar ezmeyin kendinizi. Aynısını Sony için söylüyorlardı. Sony TR mağaza açmıyordu. Açtı zarar mı etti ? Sen müşterisin o sana değer vermek zorunda! Getirsin hepsi sunucuları, versin Türkçe desteği, yapsın bölgesel fiyat zarar ederse Pokemonum. Ne demişler “eşek olursan semer vuran çok olur” -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAdam oyunu neden türkçe yapmaya uğraşsın ki türkleri sevmez tabi.
Söylesene hangi türk gta 5'i epic bedava vermeden önce parasıyla aldı?
Bütün oyunları korsan oynadığımız için adamlar bizden pek kazanmıyor ve uğraşmak istemiyor. Sadece rockstar değil büyük firmaların neredeyse hepsi oyunlarını türkçe yapmıyor.
Rusları tanimiyorsun bu konuda Rusların eline kimse su dökemez ancak Rusça seçenek var
"biraz kısmı"
-
türkçeyi mi 180 milyon kişi konuşuyor lol
-
Araştır bakalım -
Bolge sorunlusu vardir her ulkeye sorumluluk olmaz zaten MENa yada Avrupa olarak -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerOyunu ne zaman aldınız ?
pc'ye çıktığı hafta aldım hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X