|
Rockstar hayranlarını üzecek iddia: GTA 6 ertelenmiş olabilir
-
-
Eylül ayının da GTA haberi tamamdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rockstar neden PC oyuncularını hiç umursamıyor? Ulan donanımın kralı PC'de yine PC sayesinde yıllar sonra bile oyunun popüler niye 1.5 yıl sonra çıkarıyorsun
-
para konsol da ondan
-
gta pc için çıkış yapana kadar nvdia 6000 serisi çıkar 5000 serisini de pas geçiyorum
-
Ya arkadaş gta 5 üzerinden tam 11 sene geçmiş ve parayı kırmış firmasınız hem bu sürede hemde finansal güçle çoktan yapmanız lazımdı. Umarim yer yerinden oynatacak bir oyun yapıyorsunuz da bu dediklerimden pişman olurum diğer türlü cidden saçmalık.
-
Oyun çıkana kadar sistemler eskiyecek.
-
Konsolda adam oyuna 5k çekse fiyatına mecbursun almaya PC'de crack vsde çıktığı için kopya olayı var ve Konsol fiyatından çıkarırsan oyunları çok zor satış yaparsın.
-
11 yılda her gün bir tane kod yazsaydınız yine yetişirdi. Yaşlandık iyice ha çıktı çıkacak diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4080 almıştım sene başında gta 6 çıkınca da oynarım diye. Hakkaten eskiyecek heralde.
-
10 yıl uğraşıp oyun yapıyorsun 60 dolar parası bile olmayan fakirler torrentten oyunu yüklüyor sana gram faydası olmayan adama mı fayda sağlarsın yoksa asıl para kaynağı olan konsol oyuncularına mı (hayatımda hiç konsolum olmadı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabarabarbara -- 9 Eylül 2024; 10:24:05 >
-
2013'ten sonra dünya düzeni değişti hala yeni oyun çıkmadı. İlginç.
-
Arkadaşlar siz şaka mısınız? Gidin bir bakın Allah aşkına, GTA V PC'de ne kadar, konsolda ne kadar satmış? Tamam, Crack kullanımı PC'de çok yaygın fakat, yine de PC satışları konsol satışlarını pek çok kez katlamış. Online işi para basmış. Konu tamamen konsol oyuncularına yüksek fiyattan oyunu itelemek, hatta konsol satışlarını artırmak da olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaynak ne? Cidden merak ettim. Bırak katlamayı konsola yakın bile değil satış sayısı. Kaldı ki o kadar hype varken 2 yıl önceden konsola çıktı oyun.
-
GTA V, by comparison, sold 11.2 million copies in the first week it launched on consoles. It sold 2 million copies on PC after a month
hee sonra rakamlar ne oldu bilmem ama konsolu da azınsama..
GTA V
PC has sold 0.47m Source from 125m steam users source
PS4 has sold 7.24m Source from 24m consoles source
The PS4 has sold around 15 times more copies.
Is PC gaming less popular for AAA games, than console?
PC games are cheaper aswell.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 9 Eylül 2024; 23:14:7 >
-
Online tarafi iyi olursa torrentcilere yaramaz mesela fivem olmasaydı pcde bu kadar satış yapamazlardı birde epic beleş verdi o da ayrı bir taraf.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar ertlenirse ertelensin star citizen den önce çıkacak
Offf çok üzücü habermiş intiharın eşiğindeyim şu an.
-
Siz yanlış anlamışsınız hocam. Ben de zaten konsol tarafında çok daha fazla sattığını savunuyorum.
Rockstar'ın hayranı kim ki? İnsan neden oyun stüdyosuna hayran olsun?
para konsol da ondan
|
Ya arkadaş gta 5 üzerinden tam 11 sene geçmiş ve parayı kırmış firmasınız hem bu sürede hemde finansal güçle çoktan yapmanız lazımdı. Umarim yer yerinden oynatacak bir oyun yapıyorsunuz da bu dediklerimden pişman olurum diğer türlü cidden saçmalık.
|
Eylül ayının da GTA haberi tamamdır.
|
10 yıl uğraşıp oyun yapıyorsun 60 dolar parası bile olmayan fakirler torrentten oyunu yüklüyor sana gram faydası olmayan adama mı fayda sağlarsın yoksa asıl para kaynağı olan konsol oyuncularına mı (hayatımda hiç konsolum olmadı)
|
gta pc için çıkış yapana kadar nvdia 6000 serisi çıkar 5000 serisini de pas geçiyorum
|
Arkadaşlar siz şaka mısınız? Gidin bir bakın Allah aşkına, GTA V PC'de ne kadar, konsolda ne kadar satmış? Tamam, Crack kullanımı PC'de çok yaygın fakat, yine de PC satışları konsol satışlarını pek çok kez katlamış. Online işi para basmış. Konu tamamen konsol oyuncularına yüksek fiyattan oyunu itelemek, hatta konsol satışlarını artırmak da olabilir.
|
Benzer içerikler
- fotoğraf boyutu küçültme
- plan.exxen üyelik iptali
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- netflix oyunları ücretli mi
- x beğenileri gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X