Şimdi Ara

Valve’in henüz duyurulmayan oyunu Deadlock’u anlık 23 bin kişi oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valve’in henüz duyurulmayan oyunu Deadlock’u anlık 23 bin kişi oynuyor
    Overwatch gibi, kahramanlardan oluşan takımınızın rakip takımı yavaşça geri iterek bir haritaya hakim olmaya çalıştığı 6'ya 6 bir nişancı oyunu olan Deadlock, bir süredir Valve tarafından geliştiriliyor. Neredeyse beş yıldır yeni bir oyun duyurmayan Valve, Overwatch, Dota 2, Team Fortress 2 ve benzerlerinden esintiler taşıyan Deadlock adlı oyununu sınırlı bir topluluk tarafından test ediyor. Ancak Valve halen resmi olarak Deadlock’u duyurmuş değil.

Deadlock'u binlerce kişi oynuyor

Henüz resmi olarak duyurulmayan ve onaylanmayan Deadlock esasında çok da gizli bir şekilde test edilmiyor. Zira SteamDB verilerine göre oyun, anlık olarak 23 binden fazla oyuncuya erişmiş durumda. Deadlock oldukça ilginç bir oyun gibi görünüyor, aslında bir oyun gibi de değil; daha çok birden fazla oyunun bir araya getirilmesi gibi.  Zira dediğimiz gibi kahraman odaklı nişancı oyunları ve diğer MOBA oyunlarından esintiler taşıyor.

Valve’in henüz duyurulmayan oyunu Deadlock’u anlık 23 bin kişi oynuyor
    Oyunda 6'ya 6 olacak şekilde dört koridordan ilerleyerek rakip takımın sabit savunmaları yok etmeye ve diğer NPC karakterlere liderlik etmeye çalışıyoruz. NPC’ler veya daha doğrusu Trooper'lar esasında Dota veya LoL’deki minyonlar gibi; sürekli bir savaş halindeler ve otomatik olarak dalgalar halinde doğup ilerliyorlar. Trooper'lar sabit ve yürüyen savunmaları yok etmek için gerekli.

Ayrıca Bkz.Nintendo Switch 2 açılışı Assassin's Creed Shadows ile yapacak

2018’den bu yana geliştirilen ve bazıları tarafından “yeni Dota” olarak lanse edilen Deadlock’ta şu anda 20 kahraman bulunuyor. Her bir kahramanın yetenekleri doğal olarak farklı, bu da oyun tarzında sürekli bir değişim gerektiriyor. Bu test sürümü için sunucuların her gün 12 saat açık olduğu belirtiliyor. Aşağıdaki videodan oyuna dair daha fazlasını görebilirsiniz.

Kaynak:https://www.engadget.com/gaming/valves-new-game-racks-up-16k-concurrent-players-without-officially-existing-184342450.html

• Oynadım oyunların 45 dakika sürmesi dışında gayet keyifli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar uzun süredir geliştirilmesi çok garip geliyor. Kim sabreder ki ?

• Olur tabi, herkese oyuna katılma daveti atmışlar, bende kabul ettim de baktım mağaza sayfası yok 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıktık bu servis oyunlarından, artık oyun firmaları pazarlama/satış departmanlarının eline geçti. Yaratıcılık özgünlük üçüncü planda. Bunu da ancak indie stüdyolardan görüyoruz. Nerde Half life 3..

• Sıkıcı duruyor...

• Uyduruk bir oyuna benziyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynanışı baya keyifli ama tam anlamıyla öğrenmek biraz zor olacak gibi karakter yeteneklerine ek olarak mağazadan ekstra 4 yetenek daha alınabiliyor

• Tek tuş oyunlarına benziyor. Hiç beğenmedim. Ve ölü yatırım. Bas tuşa tara yavaş yavaş canı gitsin. Bu rpg mi.

• Aşırı keyifsiz duruyor. Valve'e yakışmamış. Left 4 dead zamanlarını özledim.

• Half life 3 gelsinde oyun dünyasını yeniden canlandırsın

• Oyunu az denedim. TF2 + Bioshock Infinite + her hangi bir Moba gibi bir karışımı olmuş. Karakterler biraz TF2, biraz Arkane Studio gibi.. Valve tarafından Third Person bir oyun yapılması ise komik olmuş.

• Henüz 2 oyun oynadım, çok karışık geldi haliyle çünkü benzer hiçbir örneği yok piyasada. Adamlar bildiğin Dota’yı tps olarak yeniden uyarlamışlar, creeplere deny bile atabiliyoruz hani düşünün. Oyunun yeni bir tür oluşturacak kapasitesi kesinlikle var, artık ne olacağını zaman gösterecek tabii ama öyle yabana atılacak bir oyun değil kesinlikle söyleyeyim.

İlk izlenimim ise oyunun oldukça potansiyeli olduğu, henüz tam çözemediğim için bir sağa bir sola amaçsızca koşturuyorum ama oyuna alışıp öğrendikçe müptelası olma potansiyelini hissettim kendimde.

Şimdilik tek şikayet edebileceğim şey muhtemelen 2025 yılında çıkacak bir oyun için grafiklerin günümüz standartlarından uzak olması. Tamam anlıyorum olabildiğince çok oyuncuya ulaşmak istiyorsunuz ama 2025 yılında çıkacak bir oyundan insan artık biraz daha göz alıcı grafikler bekliyor Helldivers 2'de falan olduğu gibi. Ha öyle aşırı kötü de diyemem tabi, sanat dizaynı, karakter tasarımları falan gayet hoş aslında ama biraz daha yeni nesil hissettirse fena olmazdı sanki. Oynamadan önce en azından bir Overwatch 2 seviyesinde grafik bekliyordum ki buna bile razıydım ama şu haliyle Valorant seviyesinde falan anca görsellik açısından…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 16 Ağustos 2024; 0:20:31 >

• Bomboş bir oyun ama iyi zaman yer o yüzden belli bir kitleye ulaşacaktır ama berbat bir oyun olduğunu değiştirmez. Gelecek ön görmüyorum.
    Un5 demosu nerde bu oyunlar nerede. Gerçi en grafikli oyunda bile grafik yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu beğendim, haritayı beğenmedim. TF classic deki gibi haritalar olabilirdi. şehir içi, karmaşa, blokların bu kadar çok olmaması lazım. Oyun hızı güzel her yaşa hitap eder. Belli bir yaştan sonra hızlı oyunlar çok yoruyor.

• davet atabilecek var mı

• half life'ı çıkaracağına çıkardığı oyuna bak iğrenç tiksinç çocuk oyunu. dalga mı geçiyor bunlar bizle ya

• davet isteyen varsa gönderebilirim.

• Artifact gibi ölü doğacak oyun bunu bir kenara yazın.

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmam, davetle oynanmasına rağmen şimdiden bir sürü kişi oynuyor. Ben de başlarda biraz şüpheliyim ama 1 haftadır oynuyorum her geçen gün daha çok sevmeye başladım. Başka online oyun oynamıyorum şu an deadlock’dan başka, bence çıktığı zaman en popüler moba olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 24 Ağustos 2024; 14:38:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.