Bildirim
RockStar'ın Vice City'e Dönmemesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GTA VI yı bekle dostum sırayla hepsi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y
Yok hocam ya, Tommy hakkında hiçbir bilgi yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: BayJupiter
quote:
Yok hocam ya, Tommy hakkında hiçbir bilgi yok.
tommy olmazki bak GTA 4 te liberty citye döndüler Claude varmiydi ? yok
ondan sonra GTA 5 te san andreasa döndüler CJ varmiydi gene yok
GTA 6 da da vice citye donecekler oyunda yeni bir karakter olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Bazı yerlerde Tommy geri gelecek diye okumuştum. Aslında Miami'ye dönsünlerde o yeterli benim için.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bazı yerlerde Tommy geri gelecek diye okumuştum. Aslında Miami'ye dönsünlerde o yeterli benim için.
zaten miamide geçecek o konuda şüphe yok çünkü gtada uç ana şehir vardır liberty city vice city ve san Andreas
rockstarin amacı bu şehirleri gelişmiş haliyle bize sunmak bunu liberty city ve san andreasla yaptı sıra vice city de
GTA 6 dan sonra GTA 7 de mutlaka çıkacaktır bu oyunda ya yeni bir şehirde geçer ya Londra da veyahut tekrardan liberty citye dönerler karşımıza dahada gelişmiş şehir çıkar
tommy olayına gelirsek ana karakter olma olasılığı imkânsız ancak oyun içerisinde görebiliriz cj yi gta v de groove streette gördüğümüz gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
zaten miamide geçecek o konuda şüphe yok çünkü gtada uç ana şehir vardır liberty city vice city ve san Andreas
rockstarin amacı bu şehirleri gelişmiş haliyle bize sunmak bunu liberty city ve san andreasla yaptı sıra vice city de
GTA 6 dan sonra GTA 7 de mutlaka çıkacaktır bu oyunda ya yeni bir şehirde geçer ya Londra da veyahut tekrardan liberty citye dönerler karşımıza dahada gelişmiş şehir çıkar
tommy olayına gelirsek ana karakter olma olasılığı imkânsız ancak oyun içerisinde görebiliriz cj yi gta v de groove streette gördüğümüz gibi
Hocam Vice City küçük bir şehir diyorlar ama RockStar bu şehri geliştirme (büyütme) ihtimalide var değil mi? Dediğiniz gibi CJ gibi Tommy'de öyle gözükse güzel olabilir.
-
quote:
quote:
Hocam Vice City küçük bir şehir diyorlar ama RockStar bu şehri geliştirme (büyütme) ihtimalide var değil mi? Dediğiniz gibi CJ gibi Tommy'de öyle gözükse güzel olabilir.
ona bakarsak GTA 3 te ki liberty city ile san andreasta küçüktü adamlar geliştirip bize sundu ayni sekil vice cityide geliştirip bize sunacaklar
şöyle dusunebilirsin liberty city aslında new york 2002deki new yorkla 2008 new yorku arasında bariz fark olduğu için oyunuda ona gore yapıp gelistiriyorlar diğer şekilde vice city miami san Andreas ise los angeles şehirlerini temsil ediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
San andreas tam yapilmadi san fierro ve las venturas yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gta 6 da tommy reyiz ana karakter yapmazlar belki ama,hiç olmazsa şehrin godfatherlarından birisi olup,birkaç getir götür işini yaparız diye düşünüyorum. reyizsiz vice city çekilmez.
bu arada biz daha 5 oynayamadan,6 hakkında fikir yürütür olduk.ulan ne zaman çıkacak bu oyun!
edit: türkçeyi hafif katletmişiz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walt09 -- 6 Mart 2015; 1:20:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X