Şimdi Ara

Amazon, Maverick Games'in açık dünya yarış oyununu yayınlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon, Maverick Games'in açık dünya yarış oyununu yayınlayacak
    2022 yılında Playground Games'teki Forza Horizon ekibinin eski üyeleri tarafından kurulan bir oyun stüdyosu olan Maverick Games, bir süredir ilk projesi üzerine çalışıyordu, sonunda resmî duyuru geldi. Bugün Amazon Games, Maverick Games ekibinin ilk oyununu yayınlayacağını duyurdu. Peki, bizleri nasıl bir oyun bekliyor ve oyun hangi platformlarda yayınlanacak? İşte yanıtı:

Oyunun ismi henüz yok ancak Amazon, hikaye odaklı, açık dünya sürüş oyunu olacağını söyledi. Yarış oyunu, PC, PS5 ve Xbox Series X|S platformları için yayınlanacak. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Çok farklı türde bir yarış oyunu deneyimi sunacak

Maverick Games 2022'de kuruldu ve Forza Horizon serisindeki birçok geliştirme ekibi üyesine ev sahipliği yapıyor. Bunlar arasında Playground Games'te uzun yıllar dizi üzerinde çalışan ve Forza Horizon 5'in kreatif direktörlüğünü yapan stüdyo başkanı Mike Brown da yer alıyor. Brown, duyuruyla ilgili röportajında ​​"Yaklaşık 20 yıldır yarış oyunları yapıyorum ve bu topluluğu gerçekten iyi tanıyorum. Bu topluluğun sahip olduğu ve hayata geçirmek için eşsiz bir fırsata sahip olduğumuz pek çok arzu ve motivasyon olduğunu düşünüyorum." dedi.

Maverick Games'in şu anda 62 ekip üyesi var ve bunların çoğu Forza Horizon serisinin yanı sıra Sea of ​​Thieves, Cyberpunk 2077, Call of Duty gibi büyük oyunlarda da çalışmış. Bu arada Amazon Games, yakın zamanda Romanya'da şirketin mevcut ve gelecekteki oyun serisinin desteklenmesine yardımcı olacak yeni şirket içi geliştirme stüdyosunun açıldığını duyurdu.

Kaynak:https://www.amazongames.com/en-us/news/articles/maverick-games-publishing-agreement

• Beklentim sıfır fakat umarım iyi bir oyun olur oynarız.

• Hikaye odaklı olması iyi. Crew 1 ya da Driver San Francisco hikayesi ayarında, Horizon sürüş fiziklerinde bi şey çıksa keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Horizon ekibinden oluşan yeni bir ekip mutlaka iyi şeyler yapacaktır , en azından öyle olacağını umut ediyorum :) Forza horizon ın geldiği durum ortada , NFS nin kaderine yaklaşmak için uğraş veriyor gibi devam ediyorlar seriye ne yazık ki ... Bir süre sonra sırf horizon isminden para kazanmak için birbirinden sıkıcı ve sıradan devam oyunları gelirse hiç şaşırmam, bu senaryonun benzerlerine o kadar çok tanık oldum ki artık süreçleri ön görmek zor değil ...

Bakalım bu oyun neye benzeyecek göreceğiz.

• venom800 kullanıcısına yanıt

Maalesef aynı düşüncedeyim hocam. Horizon 1 ve 2 sonrasındakileri hep yarım bıraktım. Araç fizikleri dışında çok boş ve keyifsiz geliyor. Yıllardır aynı tema, gelişme de yok. Berbat sürüş fiziklerine rağmen Crew 1 benim için bundan iyiydi, farklı şeyler vardı en azından keyif veriyor :)

Bakalım inşallah güzel bi iş çıkarırlar. Aslında yıllarca açık dünya yarışı Codemasters'ın yapmasını bekledim ama olmadı. Onların da sürüş fiziklerini beğeniyorum ilk Colin Mcrae lerden beri. Test Drive'dan da hiç ümitli değilim şahsen, Horizon'ın laciverti olacak gibi.

• Yani karamsar görünmek gibi bir niyetim hiç yok ama bende ne yazık ki bu düşüncelere katılıyorum. Yanlış da anlaşılmasın ben forza horizon 4-5 hala ara ara açıp oynarım ama konu objektif olmaya gelince söylenmesi gerekeni esirgememek lazım . Cidden en az miktarda yenilik ve bol miktarda tekrar metodu ile bana çöken NFS ve bir zamanlar yine aynı hataları yapan test drive oyunlarını hatırlatıyor. Test drive serisi de tdu ile yeniden doğmuştu ama işler yolunda gitmedi ve şu zamana kadar geldik ... Forza da da benzer bir çöküş olacak ne yazık ki , ama bakalım bu haberdeki yapım bize neler sunacak bende merakla bekliyorum . TD:solar crown ise tam bir muamma . Hala aşırı bir heyecan duyamıyorum yeni oyuna karşı çünkü çok fazla havada kalan ve eksik nokta var . O yüzden güvenli liman olan ilk tdu benim için hala bu alanadaki en iyi yapım:)

• Horizon iyi de çok sıkıcı. Sürerken sanki iç anadoludayım ama amaçsızlık sıkıyor. Küçük, cansız, renksiz ve boş dünyası da öyle. The Crew Motorfest mesela daha canlı atmosferi iyi horizon kadar gerçekçi olmasa da. Drive sf dünyası güzeldi. Gerçek gibi bir araç ve yaya trafiği vardı. Sanki oyun değil gibiydi. O his bile güzel. Nfs unbound eksiği çok ama insan biraz npc sayısını arttırır, renk paletini canlı seçer.

Tdu sc ne olacağı belli değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.