Merhaba arkadaşlar. Casper marka laptopum var sistem özellikleri 8 gb ram i5 4210 işlemcim ve GT745 m ekran kartım var neredeyse bütün oyunlar yüksek veya orta grafiklerde fps sorunu olmadan oynıyabılıyorum . oyunlarımı nvdeia experince programı ile otomatık olarak ayarlıyorum fakat rockstarn neredeyse butun oyunlarında gta san andreas bıle dahıl fps sorunu yasıyorum gta 4 dü kasmadan acamıyorum gta 5 neredeyse oynatmıyor bana. oyunları steam platformu uzerınden satın alıyorum. gta serisi dısında rockstar tarafından uretılen dıger oyunlarda da L.A. Noıre adlı oyunda da fps sorunu yasıyorum. sıstem ozellıklerım yeterınce ustunde olmasına ragmen oyunların bu sorunu neden yasıyorum bılgısı olan veya yasayan bırılerı varsa yardımcı olursa sevınırım...
kimsenin konuyla ilgili bilgisi yok mu,
Hangi sistem özelliklerin gta5 in istediğinin üzerinde onu anlamadım.Onu zaten oynayamassın.Gta 4 filan içinde oyundan kendin optimize etmeye çalış.Her şeyi programlar mı yapıcak ? Azalta azalta dene kasmadığını hissettiğinde bırak öyle oyna.
kendım denedıgım debıle hıc bısey olmadı 2 oyunda ıcınde 800x640 çözünürlüktede kasıyorum 1280x1024 de de 1920x1080 de çözemedım grafikerleri her şekilde deniyorum fark etmıyor. Ben bu anlayamıyoum yanı nasıl olurda her oyunu full grafike yakın oynadıgım pc gta 4 ve bütün rockstar oyunlarda kasar