Şimdi Ara

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
0
Favori
95.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

eskiden sağ tık minör yapardın efe 1-8e geçmişsin

Şu Elaniapolis mi ne onun videolarını izledim 1 mana 8 minör yapmış biraz bu skill barla oynamaya çalışıcam.Alışamazsam tekrar sağ tıka devam

Eleniapolis güzel player biraz daha seri skill atarsa king olacak Fakat ben minor olayını denedim sadece minor yaparak pot cdsi boyunca 1600 küsür mana harcanabiliyor maximum. Rbl charım vardı onda 6-7 minor 8 pot oynuyordum fakat czde aynı durum yemez arada bir can potu bas manayı 2k civarına indir. Sadece minorla mana bitiren bi potsniff gördüm ondada birşeyler var ben her yolu denedim minorla mana point bitmiyor 7 slot minor 1 slot mana potion + actool kullandığımda bile 1600 civarında mana harcayabiliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 17 Şubat 2011; 22:41:01 >

• Bende arada mana tıkanıyor

Sanırım pot kaçırıyorum Alışıcaz zamanla
  • quote:

Bende arada mana tıkanıyor

Sanırım pot kaçırıyorum Alışıcaz zamanla

oyunda neredeyse tüm boş zamanlarımı iron'larda geçiriyordum Zamanla pot kaçırmazsınız eliniz alışır ben bi ara kafayı bozmuştum iyice mana basmadan sayfa atlamıyordum pot kaçmasın diye Birde sürekli spike'dan spike'a attığınız skill sayısını aklınızda tutun ve sürekli artırmaya çalışın oyun içi genelde oynayanlar 9 skill anca atıyor ama uzun süre çalışırsanız birde pcniz sağlamsa 14 skill atabilme imkanınız varki bu farkı hiçbir item kapatamaz Mesela eleniadan örnek vereyim 11 skill atıyordu yanlış hatırlamıyorsam bence çok iyi bir sayı değil ama ortalamanın üstünde zaten videolarda dikkat ettiyseniz kendinden çok daha iyi itemli playerleri kesiyor bunun en büyük sebebi 11 skill atması .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 17 Şubat 2011; 22:56:25 >

• Zaten işin sırrı seri skill vurmakta
  • quote:

quote:

Şu Elaniapolis mi ne onun videolarını izledim 1 mana 8 minör yapmış biraz bu skill barla oynamaya çalışıcam.Alışamazsam tekrar sağ tıka devam

elaniapolis ncs bastı.winner niki elinde +10 shardı almıs pesine 3 tane priest dolasıyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

quote:

elaniapolis ncs bastı.winner niki elinde +10 shardı almıs pesine 3 tane priest dolasıyodu

Winner diye nick alabilmek zor nasıl başarmış acaba elenianın priest çok sağlam , videoda yanında bi priest vardı adını hatırlamıyorum ama yanımda öyle bir priest olsun ardream charla czde akarım

• adam tek priest gezmiyor ki.görcen hepsi birbirini healliyo yatmıyo adam.db olan bi sallıyo db yi adam tek spike atıyo o shardla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

adam tek priest gezmiyor ki.görcen hepsi birbirini healliyo yatmıyo adam.db olan bi sallıyo db yi adam tek spike atıyo o shardla

Elenia hep öyle priestsiz gezmiyor . Ben 5 yıldır knight oynuyorum ardream - rbl - cz hepsinde oynadım ama malesef hiçbirinde priest veya party ile takılamadım bana ters geliyor ya assas dediğin solo takılır basar scleri av arar ama artık devir değişti assaslar priestsiz gezmez oldu
  • Bende db buluyorum buff olmuyor.Buff buluyorum db olmuyor
  • Sol alta ve sağdaki damage e dikkat

• Kendisi vs de dd takınca bende dd taktım ve vs attık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 18 Şubat 2011; 15:19:02 >
  • bizim attığımız dblerle adam kesiyo uyanık :D ne kadar atamasamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

bizim attığımız dblerle adam kesiyo uyanık :D ne kadar atamasamda

Bu işler böyle
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: efege

Kendisi vs de dd tak©¥nca bende dd takt©¥m ve vs att©¥k

bunuda ç©¥plak kesseydin ya

• Herkesle çıplak vs atılır mı
  • quote:

Pelerin akarr
  • Aynen

Clan kurup ertesi gün royal 1 yapıp aslanlı pelerin alan başka clan var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.