Şimdi Ara

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
0
Favori
95.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

Orijinalden alıntı: efege

Dual +2 legionnaire band satıldı Dual +2 ring of life alındı

Hayırlı olsun

Sağolasın Nedim
  • ardream çara hazırlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

ardream çara hazırlık

Aynen.Yan char ardream.Ona 9 fp set ya da 8 chitin set alıcam.+8 Diet raum u da satarsam dual 9 shard ya da 9 shard 9 cold yapıp hem cz hem ardream oynarım
  • Asasa döndün demek :) Hatırlarsan seni ikna etme videosu bile çekmiştim :) o günleri hatırlattın. Neyse az kaldı ya yaza humanda olmuşssun ne güzel ayrıca czde tek minörle yetersiz kalırsın pot ve minör alışmaya bak hatta benim videoyu izle benim skill dizilimide güzeldir alırşırsan çok rahat edersin.

Seni sevdiğimi biliosun ama ben o itemleri pazarla yapmadığına inanıyordum ama hiçbizamanda gelip buraya emin olmadan bişey yazmak istemedim (Doğru olmaz çünkü) ama bu wf9 u 4 sete alıp 6.5 sete satınca *Acaba Olabilirmi Lan* sorusunu da sormuyo değilim açıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baraks35

Asasa döndün demek :) Hatırlarsan seni ikna etme videosu bile çekmiştim :) o günleri hatırlattın. Neyse az kaldı ya yaza humanda olmuşssun ne güzel ayrıca czde tek minörle yetersiz kalırsın pot ve minör alışmaya bak hatta benim videoyu izle benim skill dizilimide güzeldir alırşırsan çok rahat edersin.

Seni sevdiğimi biliosun ama ben o itemleri pazarla yapmadığına inanıyordum ama hiçbizamanda gelip buraya emin olmadan bişey yazmak istemedim (Doğru olmaz çünkü) ama bu wf9 u 4 sete alıp 6.5 sete satınca *Acaba Olabilirmi Lan* sorusunu da sormuyo değilim açıkcası :)

Beni forumda tanıyıp akarada takip eden bir kaç arkadaşım var.İtemleri oyun içi ne kadar ucuza aldığıma şahit olanlarda var.Ayrıca şöyle bir şey var.Ben bu oyuna para verseydim önce para verdiğim itemleri kitlemez miydim ?

• quote:

quote:

ardream çara hazırlık

Aynen.Yan char ardream.Ona 9 fp set ya da 8 chitin set alıcam.+8 Diet raum u da satarsam dual 9 shard ya da 9 shard 9 cold yapıp hem cz hem ardream oynarım

in bakalım ardreame oynarmısın oynamaz mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

quote:

ardream çara hazırlık

Zaten amaç stres atmak

• quote:

quote:

quote:

quote:

ardream çara hazırlık

Zaten amaç stres atmak

atmıyorsun stres derinliklerinde kayboluyorsun. Gateden ardreame basıyorsun townda ölü doğuyorsun.press ok yapıyorsun yine ölüsün. Üstünde orclar tepiniyor :)

• Rakip 9 chitin setli 83 lvl...

RockStyLa lvl 81

Vs 1
     ★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★

Vs 2

Vs 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 21 Şubat 2011; 22:53:47 >

• Helal olsun son vs de işi iyice bitirmişsin
  • Helal olsun son vs de işi iyice bitirmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Helal olsun son vs de işi iyice bitirmişsin

Zaten diet raum'um patladığı an eğer premium pot basmıyorsa felç oluyorlar
  • 800 ac vsde çok büyük avantaj sağlıyor eskirma felan hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

800 ac vsde çok büyük avantaj sağlıyor eskirma felan hikaye

Adam eskrimayı ben 2. def i bastığımda yani 400 ac bastığımda basıyordu ki bende 800 ac varsa ondada master 5 ve master 10 skilleri var.Onlarda onun daha az damage yemesini sağlıyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Adam eskrimayı ben 2. def i bastığımda yani 400 ac bastığımda basıyordu ki bende 800 ac varsa ondada master 5 ve master 10 skilleri var.Onlarda onun daha az damage yemesini sağlıyor diye biliyorum.

öylede 800 ac ws için daha etkili.. kafadan toplamda 600 ac fazlan oluyor rakibe göre..
  • quote:

quote:

quote:

öylede 800 ac ws için daha etkili.. kafadan toplamda 600 ac fazlan oluyor rakibe göre..

Evet bir bakıma öyle.Ama o adam lvl 83 ben lvl 81.Zaten bana eskrima atıyordu.Benim bastığım ac nin pek bir önemi kalmıyordu anti defleri silince Taktığımız iron set havada kalıyordu

• yok yaw okadarda değil. Antidefansını %10 azaltıyor. ironset 20dd weriyor.2si gidiyor kaldı 18.. 2 dd dokumaz sana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet bir bakıma öyle.Ama o adam lvl 83 ben lvl 81.Zaten bana eskrima atıyordu.Benim bastığım ac nin pek bir önemi kalmıyordu anti defleri silince Taktığımız iron set havada kalıyordu

Yanlış anlamışsın ben kötülemek için yazmadım onu , ben 83 charımda bile eskirma açmayıp 800 ac açıyordum çünkü pkdan çok vs atıyordum o yüzden yazdım eline sağlık adamı kesmişsin ona ithafen yazmadım

• 800 ac. akar :D
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.