Şimdi Ara

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
0
Favori
95.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malice , torment falan atılmamış adama critik spike ile asılmam sonucu ortaya çıkan damage

4710

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: efege

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: BuCoCuqComb0CoLiq

ardream çara haz©¥rl©¥k

Aynen.Yan char ardream.Ona 9 fp set ya da 8 chitin set al©¥cam.+8 Diet raum u da satarsam dual 9 shard ya da 9 shard 9 cold yap©¥p hem cz hem ardream oynar©¥m

oo benim charda ardream human +8dw iron set haz©¥r 8fp al©¥r©¥m tamam ama legal olurmusun o ayr©¥ konu

• 9 krovazlı adama 4664 damage...

IIFatihSultanMehmet

• efe kardeşim yanlış anlama ama bişey sorucam sen pazardayken birden bu rouge charinlami kastin bu paralari yoksa başka charlarında oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducaz

efe kardeşim yanlış anlama ama bişey sorucam sen pazardayken birden bu rouge charinlami kastin bu paralari yoksa başka charlarında oldumu ?

2 charım var.Pectoral ve RockStyLa.

Pectoral genelde pazarda onunla item alıp satıyorum bu aralar.RockStyLa ile pk , boss falan yapıyorum
  • tamam şimdi oturdu olay :D benimde sana yakın bi charım var yakın denmezde benzer daha dogru olur cunku benim wf +7 krowaz setinde pad'i eksik onlarda +7 ve bende daha 1 gb bile almadım yalniz aklımda takılar konusunda kararsızlık var dex kupe taksam bu sefer atak guzel ama def sıkıntı olucak bunlar gibi şeyler cok ucmadan onerebilcegin biseyler varmi veya olmazsa olmazin nedir asas'ada donebilirim ilerde wfyi güzel takaslarsam
  • Asas her zaman akar
  • Savaştan

RockStyLa Akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 23 Şubat 2011; 19:41:30 >
  • Akarada RockStyLa ya ezik muamelesi yapan bir arkadaşımıza ufak bir ders :)

Kendisi item olarak benden çok üstündü.Beni tek dagger keseceğini söyledi.Attık vs ilkinde kestim full hp.

2. vs de çift dagger gel dedim bu sefer yine full hp kestim.Buyrun video

• eskiden kendin çekerdin videoyu böyle güzel olmamış bi dahakine sen çek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

eskiden kendin çekerdin videoyu böyle güzel olmamış bi dahakine sen çek :)

Vs atarken çekicektimde pc kasar diye arkadaş çekti attı editledim
  • çok iyi minör atıyo videoda tek minörle onu atmak zor. mause ile mi atyosun normal ellemi basıyosun ? bu arada video güzel helal olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

çok iyi minör atıyo videoda tek minörle onu atmak zor. mause ile mi atyosun normal ellemi basıyosun ? bu arada video güzel helal olsun :)

Eskiden sağ tık minör yapıyordum bir süre sonra sağ tık yapmaktan el yoruluyor diye klavye yapıyorum artık :)

Gerisi video da
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Savaştan

RockStyLa Akar

Akar

• Üst konu olsun bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Üst konu olsun bu konu

haha
  • 5288 damage

• Uzun süredir oynuyosun sanırım hocam tebrik ederim bu devirde bu oyunda hala tutunan legal birilerini görmek güzel başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Uzun süredir oynuyosun sanırım hocam tebrik ederim bu devirde bu oyunda hala tutunan legal birilerini görmek güzel başarılar dilerim

Sağolun
  • Videoların hd olsun

Mutlaka kendi ekranından çek

Özgün bi müzik tarzın olsun (ElaniaPolis)

Bunlar haricinde çok güzel kareşim
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.