Şimdi Ara

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.812
Cevap
0
Favori
95.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

8 maul akar:D

maul mu :D lycaon o
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege
     ★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★

Son hava bükücü
  • dikdörtgen gözüküyo bende maul gbi deilse k.bakmayn
  • +8 maul gabs +7 akar
    @BuCoCuqComb0CoLiq koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

8 maul akar:D

maul mu :D lycaon o

Shellerini yediğiim Burada da buldum senii
  • Merhaba herkese.

Uzun ve zevkli geçen RockStyLa maceram malesef bazı nedenlerden dolayı son buldu.

Geçen hafta bakımdan sonra oyuna girenlerin itemleri silinmişti.Bu benim de başıma geldi ve ilk bakımda düzelteceklerini söylediler.Fakat herkesin itemleri geri geldi ama RockStyLa nınkiler geri gelmedi.Defalarca hem ingilizce hem türkçe ticket attım.Ticketların 3 tanesine düzelteceklerini ve bu durumdan dolayı özür dilediklerini söylediler fakat 14 Mart 2011 tarihinde hesabıma 999 ( süresiz ) ban attılar.Bundan dolayı RockStyLa maceram sona ermiş bulunmaktadır.

Gb almadan ticaret yaparak bu karakteri böyle iyi bir yere getirdiğim için gerçekten çok mutluyum.Fakat her güzel şeyin bir sonu vardır sanırım...

Bu oyunda tanıştığım ve içinde bulunduğum clan ortamım çok iyiydi.Fakat artık USKO ' da devam etmeyi pek düşünmüyorum.Artık pvp lerde falan takılırım.Bu kadar emek verip emeklerimin bir anda yok olması üzücü.

Konuyu baştan sona takip eden herkese ve özellikle bana iyi kötü günümde destek çıkan , güvenen herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Mart 2011; 10:56:18 >

• geçmiş olsun efe. itemlerin silindiğini duymuştumda ban yediğini duymadım bence sonuna kadar ticket at giden itemler öyle vazgeçilecek değerde değil bence bırakma tekrar geçmiş olsun
  • Efe gercekten buyuk gecmis olsun. Inan laf olsun diye degil ciddi soyluyorum, uzuldum. Ama bir gun oyuna donersen beraber pk atma gibi imkan olursa dort gozle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

geçmiş olsun efe. itemlerin silindiğini duymuştumda ban yediğini duymadım bence sonuna kadar ticket at giden itemler öyle vazgeçilecek değerde değil bence bırakma tekrar geçmiş olsun

Ticket defalarca attım.belkide o yüzden banladılar

@BecHo-minaTor ;

Pvp oynuyorum şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Mart 2011; 12:07:37 >
  • bi bakayım dedim hala oynuyormusun diye ama ban yemişsin iyi olmuş bence sosyal hayata dönersin artık senin için iyi olmuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

bi bakayım dedim hala oynuyormusun diye ama ban yemişsin iyi olmuş bence sosyal hayata dönersin artık senin için iyi olmuş bence

• quote:

Merhaba herkese.

Uzun ve zevkli geçen RockStyLa maceram malesef bazı nedenlerden dolayı son buldu.

Geçen hafta bakımdan sonra oyuna girenlerin itemleri silinmişti.Bu benim de başıma geldi ve ilk bakımda düzelteceklerini söylediler.Fakat herkesin itemleri geri geldi ama RockStyLa nınkiler geri gelmedi.Defalarca hem ingilizce hem türkçe ticket attım.Ticketların 3 tanesine düzelteceklerini ve bu durumdan dolayı özür dilediklerini söylediler fakat 14 Mart 2011 tarihinde hesabıma 999 ( süresiz ) ban attılar.Bundan dolayı RockStyLa maceram sona ermiş bulunmaktadır.

Gb almadan ticaret yaparak bu karakteri böyle iyi bir yere getirdiğim için gerçekten çok mutluyum.Fakat her güzel şeyin bir sonu vardır sanırım...

Bu oyunda tanıştığım ve içinde bulunduğum clan ortamım çok iyiydi.Fakat artık USKO ' da devam etmeyi pek düşünmüyorum.Artık pvp lerde falan takılırım.Bu kadar emek verip emeklerimin bir anda yok olması üzücü.

Konuyu baştan sona takip eden herkese ve özellikle bana iyi kötü günümde destek çıkan , güvenen herkese teşekkür ederim.

• altı üstü bir oyunda olsa insan üzülüyor sonuçta bir emek veriyorsun neyse hayırlısı olsun diyelim belki böylesi daha iyi oldu senin için bilemeyiz kardeşim geçmiş olsun
  • Sağol
  • quote:

Merhaba herkese.

Gecmis olsun. Buda bir baslangic biraz dinlenmenin yarari olacaktir ama kesinlikle pesini birakmamani oneririm.

• senin pazar charın ve wariorunda vardı onlardada mı aynı sorunları yaşadın
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: efege

Merhaba herkese.

Uzun ve zevkli geçen RockStyLa maceram malesef baz©¥ nedenlerden dolay©¥ son buldu.

Geçen hafta bak©¥mdan sonra oyuna girenlerin itemleri silinmişti.Bu benim de baş©¥ma geldi ve ilk bak©¥mda düzelteceklerini söylediler.Fakat herkesin itemleri geri geldi ama RockStyLa n©¥nkiler geri gelmedi.Defalarca hem ingilizce hem türkçe ticket att©¥m.Ticketlar©¥n 3 tanesine düzelteceklerini ve bu durumdan dolay©¥ özür dilediklerini söylediler fakat 14 Mart 2011 tarihinde hesab©¥ma 999 ( süresiz ) ban att©¥lar.Bundan dolay©¥ RockStyLa maceram sona ermiş bulunmaktad©¥r.

Gb almadan ticaret yaparak bu karakteri böyle iyi bir yere getirdiğim için gerçekten çok mutluyum.Fakat her güzel şeyin bir sonu vard©¥r san©¥r©¥m...

Bu oyunda tan©¥şt©¥ğ©¥m ve içinde bulunduğum clan ortam©¥m çok iyiydi.Fakat art©¥k USKO ' da devam etmeyi pek düşünmüyorum.Art©¥k pvp lerde falan tak©¥l©¥r©¥m.Bu kadar emek verip emeklerimin bir anda yok olmas©¥ üzücü.

Konuyu baştan sona takip eden herkese ve özellikle bana iyi kötü günümde destek ç©¥kan , güvenen herkese teşekkür ederim.

sizin clandan biraz once bir arkadastan duydum
    birbirimizi zerre kadar sevmiyoruz ama
    eger bu nedenden dolayi ban yemissen gecmis olsun
    insallahta bu nedenden dolayi banlanmissan hatalarinin farkina varip bani acarlar

banlanmissin diye sunuda soyleyeyim
    clanin legal degil dedigim zaman benimle tartisiyordun
    bak resmi sitede yayinlanan illegal clanlar arasinda tropia clanida var
    artik bunu senle tartismaninda bir anlami kalmadi herhalde.resmi agiz soyluyor cunku

• Tamam bizde herkes illegal
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: efege

Merhaba herkese.

Uzun ve zevkli geçen RockStyLa maceram malesef baz©¥ nedenlerden dolay©¥ son buldu.

Geçen hafta bak©¥mdan sonra oyuna girenlerin itemleri silinmişti.Bu benim de baş©¥ma geldi ve ilk bak©¥mda düzelteceklerini söylediler.Fakat herkesin itemleri geri geldi ama RockStyLa n©¥nkiler geri gelmedi.Defalarca hem ingilizce hem türkçe ticket att©¥m.Ticketlar©¥n 3 tanesine düzelteceklerini ve bu durumdan dolay©¥ özür dilediklerini söylediler fakat 14 Mart 2011 tarihinde hesab©¥ma 999 ( süresiz ) ban att©¥lar.Bundan dolay©¥ RockStyLa maceram sona ermiş bulunmaktad©¥r.

Gb almadan ticaret yaparak bu karakteri böyle iyi bir yere getirdiğim için gerçekten çok mutluyum.Fakat her güzel şeyin bir sonu vard©¥r san©¥r©¥m...

Bu oyunda tan©¥şt©¥ğ©¥m ve içinde bulunduğum clan ortam©¥m çok iyiydi.Fakat art©¥k USKO ' da devam etmeyi pek düşünmüyorum.Art©¥k pvp lerde falan tak©¥l©¥r©¥m.Bu kadar emek verip emeklerimin bir anda yok olmas©¥ üzücü.

Konuyu baştan sona takip eden herkese ve özellikle bana iyi kötü günümde destek ç©¥kan , güvenen herkese teşekkür ederim.

sizin clandan biraz once bir arkadastan duydum
    birbirimizi zerre kadar sevmiyoruz ama
    eger bu nedenden dolayi ban yemissen gecmis olsun
    insallahta bu nedenden dolayi banlanmissan hatalarinin farkina varip bani acarlar

banlanmissin diye sunuda soyleyeyim
    clanin legal degil dedigim zaman benimle tartisiyordun
    bak resmi sitede yayinlanan illegal clanlar arasinda tropia clanida var
    artik bunu senle tartismaninda bir anlami kalmadi herhalde.resmi agiz soyluyor cunku

sen çok legalsin biz değiliz tamam

• Geçmiş olsun dostum işte bu oyun böyle..
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.