quote:Orijinalden alıntı: edesat warrior ezik kalmış sanki be efe ondada Lugi +9 hanguk +9 veya avedon +9 görmek isterz :) bu arada onada bi konu acın bari :) siz o warriorun takılarını bilseniz böyle konuşmazsınız :D
quote:Orijinalden alıntı: edesat warrior ezik kalmış sanki be efe ondada Lugi +9 hanguk +9 veya avedon +9 görmek isterz :) bu arada onada bi konu acın bari :) Warriorun elindekide +9 ama
quote:Orijinalden al©¥nt©¥: efege Ben ve warriorum ^^ elinde cod 5 teki ©¥ş©¥n tabancas©¥ varm©¥ş gibi.muhteşem gözüküyo hay©¥rl©¥ olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Blitxkrieg İtem varda noluyo herifi pk ya çağırıyoruz pazardan kalkmıyo.. Pazar ve ticaret benim hayat felsefem.
quote:Orijinalden al©¥nt©¥: efege quote:Orijinalden al©¥nt©¥: Blitxkrieg İtem varda noluyo herifi pk ya çağ©¥r©¥yoruz pazardan kalkm©¥yo.. Pazar ve ticaret benim hayat felsefem. sende 2 günde wf+9 yapsan pk y©¥ ayak işi görürsün
quote:Orijinalden alıntı: qRueL Şunlardan birini Raum yap gözünü seveyim çift chd sanki protez takmışlar eline. Dual cold iyidir Şekli yeter
quote:Orijinalden alıntı: efege quote:Orijinalden alıntı: qRueL Şunlardan birini Raum yap gözünü seveyim çift chd sanki protez takmışlar eline. Dual cold iyidir Şekli yeter Robocop Spike atarken çok karizma oluyor . Chitin set çek tam olsun
krowaz+7 bozulmaz şuan ama +9 çitinle coldlarda çok feci olr bu arada warriorun takılarını merak ettim :)
quote:Orijinalden alıntı: edesat krowaz+7 bozulmaz şuan ama +9 çitinle coldlarda çok feci olr bu arada warriorun takılarını merak ettim :) Warriorda ; Dual minatours earing +2 iron set dual foverin +3 var. +6 krovaz set +9 iron impact(sürekli değişiyor)
quote:Orijinalden alıntı: zorawip quote:Orijinalden al©¥nt©¥: efege quote:Orijinalden al©¥nt©¥: Blitxkrieg İtem varda noluyo herifi pk ya çağ©¥r©¥yoruz pazardan kalkm©¥yo.. Pazar ve ticaret benim hayat felsefem. sende 2 günde wf+9 yapsan pk y©¥ ayak işi görürsün Valla ben inek gibi 15 saat oturup pazar yapamam arkadaş.