Rocktar Games'den 2 Yeni oyun daha geliyor. 4 Mart 2008'de Ortaya Çıkan Bully Oyunu ve 22 Ekim 2002'de çıkan Grand Theft Auto Vice City adlı oyunun devamının gelebileceği doğrultusu var.
Playstation 2 konsoluna çıkan ve 1,5 milyon kopya satan sandbox tarzı Bully; daha sonra Xbox360, Wi ve PC platformlarına aktarılmıştı.
Devam oyunu ile ilgili bugüne kadar hiçbir haber veya dedikodu yayınlanmazken, Bully'nin müziklerini yapan isim Shawn Lee bir oyun sitesi ile gerçekleştirdiği röportaj sırasında; " Evet, çok uzak değil. Yakında Bully 2 için sounctrack çalışmalarına başlayacağım" açıklamasını yaptı.
Bugüne kadar resmi olarak hiçbir haberin yayınlanmadığı devam oyunu hakkında müzisyen Lee'nin dili sürçmüş olabilir mi ? Bakalım yapımcı Rockstar'ın bu açıklamaya tepkisi ne olacak.
Bully oyununu gerçekten çok başarılı bulmuştum. Grafikleri pek açıcı olmasada konusuyla ve canlandırmayla ortaya güzel bir sonuç çıkartmışlardı. Derslere girebilmek kız arkadaş edinebilmek gerçek hayata benzer durumlar yaşayabilmek vesayre.. Açıkcası 2.Oyunu 4 gözle bekliyorum..
Grand Thef Auto - Vice City 2 Oyununa gelirsek herhangi bir açıklama veya bir duyuruda bulunmadı lakin rocktar gamesin resmi sitesinde çıkacak oyunlar arasında yer alması şaşırtıcı..
Bully güzel oyundu bitirememiştim ama güzeldi niye bitirmedim hala hatırlamıyorum belki yine başlarım.
Vice City yerine San Andreas'ı beklerdim ama neyse.
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteSword
Bully güzel oyundu bitirememiştim ama güzeldi niye bitirmedim hala hatırlamıyorum belki yine başlarım.
Bully'yi bitirdim fakat acayip bir bitişi var oyun %50'de bitiyor senaryosu bitiyor yani geriye kalan %50'de abudik dubudik görevler var onları yapıyoruz anlamadım o kısmını
Bully oynamadım ama güzel görünüyor 2.ci çıksın oynarım. Vice City zaten efsane, daha büyük bir haritayla 2. oyunu yaparlarsa mükemmel olur. Tabi bir de optimizasyonu iyi yapsınlar
quote:
Orijinalden alıntı: i52500K
quote:
Bully'yi bitirdim fakat acayip bir bitişi var oyun %50'de bitiyor senaryosu bitiyor yani geriye kalan %50'de abudik dubudik görevler var onları yapıyoruz anlamadım o kısmını
emin misin %50 olduguna ben %98 deydım sadece 1 gorev kalmstı
quote:
Orijinalden alıntı: onurokurban
quote:
Orijinalden alıntı: i52500K
quote:
emin misin %50 olduguna ben %98 deydım sadece 1 gorev kalmstı
evet %50 55 gibi o sarı kafa cocukla bizi satan inşaatda dövüşüyoz orada bitiyor devamı gelmedi
bullyi ben bitirdim süperdiiiiiiii yenisi çıksın oynarımm hertürlü
Bully süperdi ya 5-6 kez bitirmiştim.
Oha biz GTA V beklerken Vice City 2
Vice City değil San Andreas olsun yaa Bully değişik ama güzel bir oyundu.
Ama çok iyi olur gta vice city 2 çıkarsa. Hikayenin devamı veya tommy ile alakalı bir senaryo çıkarsa yenmez tadından.
pcye yapmazlar konsol öncelikleri
Bully haberi çok eski.O oyunun devam etceğini sanmıyorum.Vice City haberini bilemem
vay be aklima vice city resmini gorunce oyunu oynayasim geldi ne gunlerdi ahh.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme