Şimdi Ara

Rodaj Hakkında Soru ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasipse hafta içi vw marka aracımıza kavuşucaz. Araçlarını seven bizler gibi insanlar bu rodaj konusunu önemsiyorlar. Bunu satış yetkilisine sorduğum zaman bana böyle bir şeyin olmadığını, ve 15bin km sonra servis bakımında yağını tuzunu değiştirmem gerektiğini yoksa garanti kapsamı dışı kalacağı bilgisini verdi. Daha önceden herhangi bir aracımız olmadığı için bilgi sahibi arkadaşlara sormak istiyorum, kendim yağını değiştirsem pek anlayabileceklerini sanmıyorum serviste fakat yağ filtresinde sanırım kendi logoları oluyormuş arabaların ve bunuda yedek parça satan yerlerde bulamıyormuşuz. Açıkçası servise yağ ve filtre değişimi yaptığım için gereksiz maddi açıdan soyulmak istemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim? Tecrübeli arkadaşlar varsa çözüm önerileri nedir ?

• Sıfır araç alıp 700 TL bakıma para vermekten kaçınmak anlaşılır gibi değil. Servis sizin bakımı nerde yaptırdığınıza bilgisayardan bakar. Filtreyi inceleyerek bakmaz.

Rodaj konusu kullanım kitapığında yazar. İlk 1500 km yüksek devire çıkılmayacak motor soğukken basılmayacak fazla. sakin yavaş başlanacak. 1500 den sonra yavaş yavaş hızlanacak.

Bunun motor ömrünü artırdığı yag tüketimini azalttığı ve performansı yükselttiği kullanım kılavuzunda yazıyor. Yıllardır da yazdı. Yıllardır da satış danışmanları bu hatayı yapar. Yıllardır da bu soruyu sizin gibi sorarlar.

kullanım kılavuzunu lütfen okuyunuz. yeni aracınız hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.