Şimdi Ara

Rodi de NET % 60 İNDİRİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
371
Cevap
9
Favori
19.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zodiag

Ankamall de rodi yok

hadi yaa. mağazalar kısmında ankamall diyor vay be demek eski bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

Eskişehirden haber olan var mı , olmadı birazdan ben çıkıp bakacağım :)

Baktiniz mi hocam durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansa ikitellideyim 212'nin yanındaki outlet mağazasına bakarım akşam...Çocuk ürünleride satıyordu degilmi rodi...

• 10 tl ye kot pantalon vs yok, kim dediyse yedi milleti :) 2 saattir geziyorum çakma deri bi mont dışında alacak bisey bulamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 21 Aralık 2013; 13:56:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sivas magazasindan kendime 3 kot 1 mont, hanima 7 kazak bi saat 280lira verdim.

Erkek kotlar 80 90 100
    Mont 60
    Kazaklar 20 ve 35

• RodiMood Twitterden duyuru yapmış, RodiMood'da yılın son fırsatı! Kasada anında %50 indirim! Nakit ödemede %10 ekstra indirim!
     Rodi de NET % 60 İNDİRİM
  • Antalya'da 5m migros magazası aktif. %50 indirim + indirimli fiyat uzerine %10 indirim yapiyorlar %60 lik net bir indirim yoktu. 1 kot aldim .

• Sabah 10 da samsun ciftlik magz.daydim. Kimsecikler yoktu. Sadece kasiyer vardi. 1 saat sonra doldu magaza. 4 pantolon 2 kot 1 yagmurluk 1 pardesu 6 kazak toplam 14 parcaya 250 tl odedim.

• Antalya'da 5m migros magazası aktif. %50 indirim + indirimli fiyat uzerine %10 indirim yapiyorlar %60 lik net bir indirim yoktu. 1 kot aldim .

• quote:

Orijinalden alıntı: sebocuu

quote:

Orijinalden alıntı: merzer

Eskişehirden haber olan var mı , olmadı birazdan ben çıkıp bakacağım :)

Baktiniz mi hocam durum nedir?

Öyle 10 tl ye kot vs yok hocam. Yuzde elli kasada yuzde on var.
    Magazadayim kazaklar 18 25 arasına geliyor.
    Pantolon ise 30 40
    Ayakkabılar 20 30 a geliyor.
    Izdiham falan yok ortam sakin. Daha once bu markadan kazak aldığım için o konuda yorum yapayim bence sicak bi fırsat yok

• Fiyatlar anca normallere düşmüş diyebilirim.

1adet kadife pantalon 54.99

1adet polar eşofman altı 39.99

Nakit ödenen miktar: 43TL

Ürünler bitene kadar fiyatlar böyle olacakmış.
  • Bu kadar çok ürün var, ama alacak düzgün bisey yok. Nasi iş anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp tabirine kızarım genellikle ama gerçekten çöp yani saatlerce bir şeyler alıyım diye zorladım kendimi ucuz olduğunu hala düşünemediğim 18 liraya incecik bir kazak 45 lirayada kalın mont tarzı bir kazak aldım nakite yüzde 10 indirim de yok dediler. Bu arada dün de 100 liralık çekim duruyodu onunla alışveriş yaptım ama iki kampanyayı birleştirmediler.

Bence alınacak kaliteli ve güzel olan tek şey alt ve üst eşofman . Kalın ve çok da pahalı sayılmaz kalitesine göre Alt 40 üst 36 lira yüzde elli ve üzerine yüzde 10 olursa 35 in altına iner bence o kaliteye göre güzel fiyat.
  • coooooooooooooook iyi olmuş. fahiş fiyatlı uyduruk mal satarlardı. şimdi tarihe gömülmüşler umarım bunun gibi firmaların sonu hep böyle olur. mavi'yi de gram sevmem. 30 liraya t-shirt aldım, 1 yıkamada ne renk kaldı ne üstündeki basımlar. mavi bedava ürün satsa almam, rodi üstüne para verse giymem.
  • Sicak firsat ahalisini pek kesecek kampanya degil bence. Gittim gordum markafoniden ceklerle vs cok daha iyi urunleri aldik.

• Kutahya sera avmde de once bindirim sonra indirim olmus, geciniz efem.

• Ankara antares avm den bildiriyorum bu indirime kabinlerde ve kasada sıraya girdigine bile degmez.su anda devam eden colin.s,loft ve cazador indirimleri bu indirimi dover bence bir kampanya daha yapacaklar beklemekde fayda var.herkese saygilarimla

• bende bi avmye uğruyayım dedim ama yorumlar kötü batan geminin malı hesabı bakalım belki uğrarım yarın
  • antares rodideyim.. kapis kapis gidiyor mallar.. fiyatlar uygun cok bilemedim acikcasi.. ama kasada uzun bir kuyruk.. antaresin en kalabalik magazasi su anda

• 2 kot aldım 63 lira uygun sayılır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.