Şimdi Ara

ROG Ally için 4K 120 USB HUB PAUGGE Mini-İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere ülkemizde Paugge hem ülkemizi gururlandırıyor hemde USA de ürün satıyor. 2021 yılında ilk QR KODLU HDMI 2.1 kabloları tedarik etmişlerdi.

Geçenlerde USB C HUB unu gördüm,hiçbir inceleme ve yorum yoktu doğru düzgün,bende ilk tester olarak Ally Extreme için aldım.

Cihazda Synaptics VMM6210 Chipset var > https://www.synaptics.com/products/video-interface-ics

Öyle çin malı isimli no name çer çöp ürün değil.

LG OLED G1 TV me direk 4:4:4 RGB 10bit HDR 4K 120hz görüntü verdi. DSC ile 1080P 240hz de verdiği yazıyor. Monitör alıp deneyeceğim. VRR desteği yok (çipset ile alakalı cihaz ile değil )

HDMI 2.1 den bağlamama rağmen Ally daki AMD overlay de DP olarak görüyor yani aktif çevirme yapıyor.

2 adet usb 3.0 a klavye,mouse takıp oyun oynadım. 1 saate yakın kopma olmadı. Sıcaklığı 50C nin üzerinde. Şase full Alüminyum. Bu jsaux vs vapor chamber diyor ama tartışılır.. 7/24 PC setup yapmak isteyenler için amazon dan heatsink alarak soğutmaya katkı olabilir. Firma sahibi İbrahim bey içinin resmini atıcak inş, chipset de şase ye doğrudan thermal pad ile contact varsa çok işe yarar.

Malesef 25W veriyor, 100W PD olmasına rağmen ama reddit de 100W charger ile 100W PD li dock lardan 30W güç alındığı söyleniyor. Fiyatı çok pahalı olduğu için gerek yok bence almaya.Cihazın sweet spotu bana göre 23W / 30W / 35W şeklinde

Türkiye içinde amazon dan gümrük vergisi vermeden alınabilecek en iyi ürün bence. Rakipleri 4-5K civarında.

www.entepeteknoloji.com
    USB C Dock/HUB - HDMI2.1 ve DP1.4 Çift Ekran Çıkışı + Gigabit Ethernet + 2xUSB 3.0 + 100W Şarj Desteği + SD 3.0 + TF 3.0
    https://www.entepeteknoloji.com/USBC-Dock-HUB-HDMI21-DP14-cift-Ekran-Gigabit-Ethernet-2xUSB30-100W-sarj-SD30-TF30?search=dock&description=true

İyi forumlar

• hocam eline sağlık bende bu ürünü merak ediyordum.

• beyler bu cihazıo dönüştürücü ile iphone 14 pro max te kullanabilirmiyim? lightninge cevirip type c yi?

• Ekleme
    Komple PC desk setup yaptım. Monitör 1080P 180HZ bu şekilde cihazdaki ısınma yok oldu. Corsair Strafe klavye ve Logi mouse ilede saatler oyunda kesinti yok yine. 4K120 de ısınıyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NZXT C750 Bronze tek PCI E Kablosu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.