Şimdi Ara

Rogaine Foam 5% Minoxidil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan alınmış olup son kullanma tarihleri 2017 Aralıktır. Birçok marka minoxidil kullandım ve en iyi çözüm kesinlikle Rogaine Foamdır araştırabilirsiniz. 3 lü kutudan 2 tane kalmıştır ve kullanılmamıştır. İzmir içi elden alabilirsiniz veya karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.

2 aylık 2 tüp fiyat 180 ₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlarla ugrasana kadar sac ekiminizin 1 taksitini odemis olursunuz bunlar hep gecici cozumdur kelligin ilaci malesef yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

Bunlarla ugrasana kadar sac ekiminizin 1 taksitini odemis olursunuz bunlar hep gecici cozumdur kelligin ilaci malesef yok.

Saç ekimi en son çare bu şekilde dökülmeye başladığında düzenli kullanırsan yıllarca ekime ihtiyaç kalmaz, tecrübe ile sabit.

• Duzenli kullanirsan omur boyu kullanirdiniz ve biraktiginizda saclar hizli birsekilde dokulur ekim haricinde cozum yok milleti yanlis yonlendirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

Duzenli kullanirsan omur boyu kullanirdiniz ve biraktiginizda saclar hizli birsekilde dokulur ekim haricinde cozum yok milleti yanlis yonlendirmeyin.

Yazarken okumamak gibi bir sorununuz var sanırım ? Ben diyorum ki düzenli kullanılmalı, sen diyorsun ki düzenli kullanılmalı... Eee burada insanları yanlış yönlendirdiğim noktayı söyler misin lütfen ? Ayrıca burada tartışmak da istemiyorum, google a rogaine foam yazarsan binlerce ispatlanmış sonuç görebilirsin. İyi günler.

• Düzenli de kullansan ilk aylarda ki etki gibi olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.