Şimdi Ara

rögar kapağı yüzünden kaza yaptım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rapor muhtemelen sürücü hatası olarak çıkar . karayoları ve belediye masum kurumlardır. az zorlasanız önüne bak be adam derler
  • Orası benim mahallem ama mümkünatı yok nasıl taktınız rögara o kadar düşük hızda ? araç çokmu yüklüydü
  • Geçmiş Olsun Dostum.
  • boşver usta duster da ıslak zeminden kuru zemine 90 derece kayarak girince takla atıyor

geçmiş olsun. çok olağanüstü bir iş sen git 1cm yaylan tam da kapağın köşesine denk gelsin. o an araçta yaşanan paniği tahmin edebiliyorum. herkesin başına gelebilir. kaçmak tahmin etmek mümkün değil. çok da yüksek değil kapak.
  • Oralar sıkıntılı ya bende gazi mahallesinde oturuyorum yollar 10 sene önce yağ gibiydi buralarda şimdi yamadan başka bir şey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Çok geçmiş olsun hocam

Konuyu hortlatmışınız hocam.

Sonucu merak edenlere;

net hasar belli oldu;
    Şase gergi demiri değişecek (kaynaklı değil vidalı eğilmiş.sıfır takılacak)
    Komple ön göğüs, 3 airbag ve emniyet kemerleri değişecek başkada bir sıkıntı yok ama buna rağmen 9.000 tl hasar çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Çok geçmiş olsun hocam
    javascript:void(AddText(''))
    Konuyu hortlatmışınız hocam.

Sonucu merak edenlere;

net hasar belli oldu;
    Şase gergi demiri değişecek (kaynaklı değil vidalı eğilmiş.sıfır takılacak)
    Komple ön göğüs, 3 airbag ve emniyet kemerleri değişecek başkada bir sıkıntı yok ama buna rağmen 9.000 tl hasar çıktı.
    Pek hort olmamış ama yinede farketmemiştim konunun eski olduğunu

Neyse hocam tekrardan bununla geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

Orası benim mahallem ama mümkünatı yok nasıl taktınız rögara o kadar düşük hızda ? araç çokmu yüklüydü

yok üstad araç satıhdaki bozuklukdan esnedi.sertleşimiş mıcır+çamur karışımı satıhda ufak dengesizlik vardı.zaten kapağın köşesi de kalkıkmış. kalkık köşenin 0,5 cmlik kısmı bizim demire takıldı.yoksa üzerinden trafik vızır vızır akıyordu.temsili bir basit çizimde ekledim.çok dikkatli bir sürücüyümdür aslında.
     rögar kapağı yüzünden kaza yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 19 Kasım 2013; 15:34:15 >

• comanchee kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlattık ama belediyeye dava açacağınızdan bahsetmistiniz 9 bin oldukça yüksek bir tutar ne yaptınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avukatım 1500 tl harç+vekalet için istedi.elim çok dardı dava açamadım kaldı öyle.kendim şahsen açsam 600 tl vivarı yatıracaktım.birde bankacıyım izin almak çok zor avukatsız halledemezdim.sineye çektik istemeye istemeye.adalet bile parayla.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.