Şimdi Ara

Rogue 62 sc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akarada uzun süre önce bıraktıgım charımda rogue 62 kağıtı var. Uzun süredir girmedigim için acaba satsam fiyatı ne kadardır? Sanırım cristal falan pahalandıgından onunda fiyatı artmış. Chardaki bütün itemleri satacagım ama 62 kagıtı hakkında tezgahta da görmedigim için bir fiyat edinemedim. 2 aydır da chara hiç girmedim.
     Rogue 62 sc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkowarss -- 9 Nisan 2008; 1:11:05 >

• Pazarda 350- 400 - 450 500 Böyle Dolaşıyor..Bakımdan Sora Sundireste Satılcak Diyolar Crstal Opal Safir Hürafe DeiLSe.. Öyle Bişi Eder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jump3r

Pazarda 350- 400 - 450 500 Böyle Dolaşıyor..Bakımdan Sora Sundireste Satılcak Diyolar Crstal Opal Safir Hürafe DeiLSe.. Öyle Bişi Eder..

Teşekkür ederim artık bakımdan sonra değişiklik olmazsa satayım diyorum. Hazır degerinden cok ediyorken.
  • server olmypia galiba

olympia'da
    62 raque sc'si 60 m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koçibey -- 9 Nisan 2008; 2:39:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALi

server olmypia galiba

olympia'da
    62 raque sc'si 60 m

Server baştada yazdıgım gibi AKARA
  • Pardon kardeş. Karıştırdım galiba.
    aynı Nikten Olympia'da ßir char vardıda. :)
  • 450m den sattım. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen her savaş bana tp olurdun emc de pm atmaya çalışırdım kapalıydı hep hey gidi günler :D (BeLaN):D
  • quote:

Orjinalden alıntı: h0lydagg3r

Sen her savaş bana tp olurdun emc de pm atmaya çalışırdım kapalıydı hep hey gidi günler :D (BeLaN):D

Savaşlarda azmı tp sc harcardım :) 1 paket 2 savaş anca yeterdi :) pm kapatmamda sc bastıgımdan sw isteyenlerden gına gelemsinden :)
  • para etmıyo fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.