Şimdi Ara

Rogue/Bard Değil de Rogue/Cleric Yapmaya Karar Verdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Zaten STR ağırlıklı bir build. Hiç olmazsa seri kasılır kendisi kasılırken ve bu aralarda yaptığım bir araştırmada ( ) hep bard istiyorlar pt'lere. Cleric yapmaktan vazgeçtim şu an sp kastığım charıma. Szin de yorumlarınızı alayım dedim. Belki caydırıcı yorumlar çıkabilir...

Demiştim ama şu an Rogue/Cleric devam ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 31 Ocak 2011; 18:26:37 >

• Hep Bard istiolarda Str bi karakterin fazla Mp'si olmaz , Mana Orbit 26 k Mp istio 4 levelde . . Benim tavsiyem Cleric yap , partylere Str Cleric arıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Hep Bard istiolarda Str bi karakterin fazla Mp'si olmaz , Mana Orbit 26 k Mp istio 4 levelde . . Benim tavsiyem Cleric yap , partylere Str Cleric arıyolar

Diyosn? Gerçekten de 26k mp çok fazla str bir chara göre yav...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Hep Bard istiolarda Str bi karakterin fazla Mp'si olmaz , Mana Orbit 26 k Mp istio 4 levelde . . Benim tavsiyem Cleric yap , partylere Str Cleric arıyolar

Diyosn? Gerçekten de 26k mp çok fazla str bir chara göre yav...

Dedim bile Full 7 İnt bassan da itemlere en fazla 22-23 k olur 11o level de MP'n

• Ya rica etsem de bard/rogue kasanlar da yorum yazabilirler mi acaba? Nasıl yapıyolar pt işlerini fln?
  • Roque olarak pt ye almazlar Ancak bard olarak alırlar oda senden başka bir bard daha olacak dance acıcaksın pt deki wizardlar rahat edicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: STReeT_ART

Roque olarak pt ye almazlar Ancak bard olarak alırlar oda senden başka bir bard daha olacak dance acıcaksın pt deki wizardlar rahat edicek

Hee bak arkadaşın dediği olur , ikinci Bard olursun partyde Dance açarsın diğer Bard basar Mana Orbit'i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bard roque ile anca kasarsın kastıktan sonrada ne diye bard açtım dersin tabi hedefin sadece uniqe değilse.
    job pvp yapacam diyorsan yanı bard olan roque ile hiçbirşey yapamazsın.
  • Aslında olay şöyle hocam.. Rogue/Clericleri genelde partylere cleric olsun diye alırlar. Amac pwp ve güzel bir karakter ise cleric. Yok ben unique tercihim dersen bard. Ama şöyle birşeyde var mana orbit cok önemli bir buff. İtemlerin düzgün olur ise İNT MP 'ler .. Partyde yine rahat yer bulursun, fakat cleric yapmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_L!F3 -- 28 Eylül 2010; 9:26:45 >
  • Sana tavsiyem...İlk bard aç 90+ levelde partyler ile çok kolay kasıyorsun bot derdi yok ölme derdi yok pot derdi yok. Tabi kasarkende curst heart toplamayı unutma çünkü 110 da kapatıp cleric açıcaksın . Böylece hem seri kasarsın hemde rogue/cleric ile rogue/bard 'ın arasındaki büyük farkıda görürsün.
  • Yorumlar gerçekten ilginç. Düşüncemi saptırdınız. Ne yapıcam bilmiyorum. Sp farm bitsin de yazı tura atıcam lan!
  • Yanlış düşünmüşsün, partilere clericte arıyorlar ve tek kasarken zaten rogue hareket etmeden kasan bir build, hızın %120 olsada, %0 olsada kasma hızında ciddi bi oynama yapmaz. Amaç unique ise de wizard kas. ama rogue kasıcam dersen daha fazla düşünmene gerek yok, cleric skillerine vermeye başla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Yanlış düşünmüşsün, partilere clericte arıyorlar ve tek kasarken zaten rogue hareket etmeden kasan bir build, hızın %120 olsada, %0 olsada kasma hızında ciddi bi oynama yapmaz. Amaç unique ise de wizard kas. ama rogue kasıcam dersen daha fazla düşünmene gerek yok, cleric skillerine vermeye başla..

Ya ne bileyim ben sırf pt lerde eğlenceli oluyor ve kasılmada da hızlı oluyor (hem noise sayesinde saldırmıyo moblar) diye tercih etmiştim ama..? Burda da konu dışındaki gibi anket yapabilseydim keşke...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Yanlış düşünmüşsün, partilere clericte arıyorlar ve tek kasarken zaten rogue hareket etmeden kasan bir build, hızın %120 olsada, %0 olsada kasma hızında ciddi bi oynama yapmaz. Amaç unique ise de wizard kas. ama rogue kasıcam dersen daha fazla düşünmene gerek yok, cleric skillerine vermeye başla..

Ya ne bileyim ben sırf pt lerde eğlenceli oluyor ve kasılmada da hızlı oluyor (hem noise sayesinde saldırmıyo moblar) diye tercih etmiştim ama..? Burda da konu dışındaki gibi anket yapabilseydim keşke...

Bence de Cleric aç

• Tamam lan siz kazandınız cleric yapıcam yan buildi. Onun için 2m sp yetiyodu di mi?
  • quote:

Tamam lan siz kazandınız cleric yapıcam yan buildi. Onun için 2m sp yetiyodu di mi?

Rogue ise ana build her türlü yeter Şaka maka rev6 ' dan bi hesaplasana . .
  • quote:

Yorumlar gerçekten ilginç. Düşüncemi saptırdınız. Ne yapıcam bilmiyorum. Sp farm bitsin de yazı tura atıcam lan!

aynen yazı tura at hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: STReeT_ART

quote:

Yorumlar gerçekten ilginç. Düşüncemi saptırdınız. Ne yapıcam bilmiyorum. Sp farm bitsin de yazı tura atıcam lan!

aynen yazı tura at hacı

• çok merak ettim ne açtın? memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLaCK_TeaR

çok merak ettim ne açtın? memnun musun?

Konum çıkmış gene ortalıklara. Rogue/cleric charım ve 830k sp daha var (95 lvl) gayet de memnunum. Pt'lerde cleric olarak kalıyorum hep...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.