arkadaşlar 22 lwllim ve bir büyü çıktı ve neye ihitiyaç duyduğuna anlayamadım bi yardım edin büyününün adı VANİSH diye bir büyü reagents:Flash Powder diyo nolur bi yardım edin
poison vendora git, flash powder al
arkadaşım vanish combat sırasındayken görünmez olmanı saglıyoo flash powder bi potion vanish'i kullanabilmen için flash powder potion satın alman gerekiyor (flash powder) potion vendorlarda satılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: YesFear
poison vendora git, flash powder al
poison vendora nerde :S bi söylede yerini alıyım ya
orası nere bi söyliyin nsl gitecem
ya araştır şehirlerde var hep. hangi factionsan artık bilemiorum. her şehirde var
yaw her koyde var vendor biraz ara be arkadasım biraz dolaşki oyunun keyfini cıkarasın demi ama
ya bu sizin dediğiniz nsl bişe onu söyliyin şehir mi ne bunu bulmam lazım
yaw başladıgın ilk koyde bile vardır bak bi
arkadaşlar nolur söyleyin ya plz burası sehirmi ne onu söyleyin barş kaldım ortada bu gün dediginiz sehi satın almam lazım plzz ya yardım edin nsl bulcam ben burayı sonra sw filan varmı ironforgede filan nsl birşey bu ya nnnnnooolluuurrr söyleyin
başladğım ilk köydemi :S
ıron forge'dada var stromwide'de var her base'de var
Arkadaşım bulamadıysan yapıcak o kadar çok şey var ki oyun içi veya dışı.. Gelip burda ufacık bişi için konu açmak yapılması gereken en son şey. Thottbot.com die bişi var oyun içinde guardlar var vs. Bu kadar hazırcı olmayalım rica ederim
ironforgede bir cave olması lazım. orda merdivenin başındaki adamdan alacaksın. Rogue trainerin olduğu binanın giriş merdivenlerinde.
En kötü git 1. kanala regreant vendor nerde yaz. Birde o "plzzz" nedir, lütfen kelimesini ögretmedilermi.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellrot
En kötü git 1. kanala regreant vendor nerde yaz. Birde o "plzzz" nedir, lütfen kelimesini ögretmedilermi.
+2007
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme