Şimdi Ara

ROGUE/CLERİC hızlı silah değiştirme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler duyduğuma göre rogue charlar xbow ile yatırı çektikten snr eline çabuk ragueleri almak için bir program kullanıyolarmış yoqsa o videolardaki gbi hemen alamıyomuşun wede şu ara o programı kullananlar banlanıyolarmış bu konuda bilgisi olan paylaşsın..

• evet var google'a onlinegametrojan yaz indir silkroad klasörünün içine at ordan çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL
    evet var google'a onlinegametrojan yaz indir silkroad klasörünün içine at ordan çalışır.

:D
  • yoo bn kullanmıyorum.
  • quote:

evet var google'a onlinegametrojan yaz indir silkroad klasörünün içine at ordan çalışır.

• peki ban yeme olayı gerçek mi _?
  • quote:

hatta anti virüs programını da kapatsın di mi yazık yapmayın boyle şeyler.illegal programlara ben de karşıyım ama bu biraz fazla olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue stat ve skill dağıtımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oda üstad'ın Player'lığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirMafia* -- 9 Mart 2010; 18:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoAngels

peki ban yeme olayı gerçek mi _?

Silk alıyorsan direk banlarlar. Yok almıyorsan sorun yok.
  • kasanın içini aç, ramların slotu varya. oraya biraz zeytinyağı dök. isteğe göre üstüne biraz da nane serpebilirsin. göreceksin bilgisayarın hızlanacak, silahları da daha hızlı değişeceksin.
  • quote:

• bnce herhangi bir program kullanmıyorlar o oynayan kişilerin pclerinin ve ellerinin çabukluguna baglı birşey
  • Key helper :)

bu arada iFeeL nasıl böyle bişey yazmış hala inanmıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.