Arkadaşlar benim maneste ardream charım var +7 chtin seti var. Ben bunu +8 fp set yapmak istiyorum.Sizce hangisi daha iyi olur. Bide kaç defans azalır ?
quote:
Orjinalden alıntı: emresqq
Arkadaşlar benim maneste ardream charım var +7 chtin seti var. Ben bunu +8 fp set yapmak istiyorum.Sizce hangisi daha iyi olur. Bide kaç defans azalır ?
attac diyosan +8 fp set. ama defans diyorsan +7 çitin. ama +8 fp ile +7 çitin arasında çok az bir defans oynar.çok azzz. ama bence +8 fp seti öneririm.
Tam olarak kaç defans fark eder. Bende amulet of dex var pp ile takas ederek defans farkını kapatmaya çalışırım. Tam olarak kaç defans fark ettiğini bilen var mı?
tam olarak bilmiyorum amam pp yi alırsan defans farkı büyük oranda azalır +8 fp giy bence
Saolun arkadaşlar haftasonu ilk işim chitinleri satıp fp almak olcak Tahminimce kafa kafaya değişirler .
8fp set yap bide başlık25dd al eline dual 8 claver dual kekuri 8dex takı set
quote:
Orjinalden alıntı: saqopa_
8fp set yap bide başlık25dd al eline dual 8 claver dual kekuri 8dex takı set
server manes dd 25 yok serverda.FP yapacağım için chitin dd de qiyemicem ama olsun Elimde dual +7 shard var yüzükler çok iyi hp veriyo görev yüzüğü.Fp seti yaptıktan sonra tek iş kalıyo dex 9 küpe
Bende +7 chtin varken 475 defans +8 fp warken 400 bişi defans oluyo ama atack çok deli oluyo fpyle en yakın zamanda fp ye dönecem war mı areste +8 fp satan :P
adream charı için bence +8 fp set çok ideal +9 dex takıların varsa hemde yada uniq varsa pp wp gibi ozamn dehşet olursun
4ever FP.
ni dinle göğüslük ve donlu +7 chitin(çok defans verdikeleri için)kolluk, kafalık ve ayaklık +8 fb(çok attack verdiğ için)
Saçmalamışsınız. FP rogue den bi terrane olmaz olsa olsa ks ci olur. DD helmet takamaz çünkü. DD helmetsizde hiçbi icraati olmaz. Adam maneste diyor chitin dd giymek zorunda fp veya plate yok
+8 fp ile deli ap olabilir,fp yapinca ap olsun diye muhtemelen statlardaki hp yi de 82 yapacaksin,bu durumda hayatin 930 civari olacak,defansın zaten 400 veya 404 bu durumda ap si 1050-1110 olan bir assas sana 950 den fazla vuracak,kaldı ki her zaman 1500 sc veya buffer bulman lazim ki şu anda 1200 e de seviniyoruz,chitine gelince defansın ve hp çok iyi olacak ama ap biraz düşük,daha az vuracan ama daha az da alacan(amulet of dexterity takarsan ap de yükselir),benim önerim benim gibi 3 tane +8 fp ve 2 tane +7 chitin pp destekli mümkünse(bende pp yok ap 1174 wolfle)hem kasarken canavarlar da daha az vurur.
PS:birçok kişide dd var,bu durumda ap nin bir anlamı kalmıyor önemli olan ayakta kalmak